JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Peki bu ekran ayarını nasıl yapacağız çok parlak renkler birde bu yazılımı bana yollarmısınız

Öncelikle ekranı DİNAMİK modundan çıkartınız, doğal veya spor modunda tekrar kendinize göre bir düzenleme yapınız.

Yazılı forumda var zaten. google da MB130 3.62.7.0 yazsanız direk karşınıza çıkar :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
akşam deneyeceğim bu sayede sanırım takılma kasılma donma sorunları gider ilginizi için çok teşekkür ederim . birde tv kanal listesini ayarlicam acaba tgks güncellediği zaman liste bozlulur mu ?

Şu TKGS denen şeyi ben sevemedim bir türlü. Maalesef liste düzeni bozuluyor kardeşim.

Evet bu yazılım ile takılma donma sorunlarınız çözülecek, yalnız ben yine de fabrikaya bastırıyorum daha güncel bir yazılım için :ok

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
televizyonu aldım şimdi iade sürecindeyim. nasılmı? tv genel anlamda hoşumuza gitmişti hd kanallar diğer kullandığımız philips lg ve samsung gibi fullhd tv lerden görüntü olarak bir tık altta diyebilirim ama 4k görüntü bizi çok etkiledi açıkçası. hele şampiyonlar ligi finalini TRT4k dan izlemek mükemmel ötesi idi. yanlız ertesi gün bizim oğlan PS4 bağlayıp oynayalım deneyelim dedi ok dedim. taktık oynadık 2 saat kadar oynadık daha sonra nedendir bilemedim ekrana yan çaprazlardan bakınca yukarıdan aşağıya doğru 35 cm uzunluğunda diklemesine karşıdan bakıldığında görülemeyen bir çizgi oluştu. daha önce varmıydı yoksa PS4 takıncamı oluştu anlayadım, akşama iş çıkışı Bime götürüp iade edeceğim servisle felan uğraşamam, sanırım sistem olarak zayıf bir tv

V Çevrimdışı

Volki36

Yeni Üye
25 May 2018
23
35
televizyonu aldım şimdi iade sürecindeyim. nasılmı? tv genel anlamda hoşumuza gitmişti hd kanallar diğer kullandığımız philips lg ve samsung gibi fullhd tv lerden görüntü olarak bir tık altta diyebilirim ama 4k görüntü bizi çok etkiledi açıkçası. hele şampiyonlar ligi finalini TRT4k dan izlemek mükemmel ötesi idi. yanlız ertesi gün bizim oğlan PS4 bağlayıp oynayalım deneyelim dedi ok dedim. taktık oynadık 2 saat kadar oynadık daha sonra nedendir bilemedim ekrana yan çaprazlardan bakınca yukarıdan aşağıya doğru 35 cm uzunluğunda diklemesine karşıdan bakıldığında görülemeyen bir çizgi oluştu. daha önce varmıydı yoksa PS4 takıncamı oluştu anlayadım, akşama iş çıkışı Bime götürüp iade edeceğim servisle felan uğraşamam, sanırım sistem olarak zayıf bir tv
Hocam iade alırlar mı öyle açılan ürünü

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Bim sayfasından alıntıdır
Ürün iadesi mümkün mü, aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?

Bizim için en değerli nokta siz müşterilerimizin memnuniyeti. Bu memnuniyeti sürekli tutmak için olan gücümüzle çalışmaktayız. Uyguladığımız koşulsuz iade garantisi politikasıyla müşterilerimizin menfaatini en üst düzeyde tutmaktayız. Aldığınız bir ürünü hiçbir neden belirtmeden fişiniz ve kredi kartı slipiniz ile birlikte iade edebilirsiniz. “Kalitemiz güvencemiz altındadır” logomuz kuruluşumuzdan bu yana düsturumuz olmuştur.

Geri
Üst Alt