Yazılım nasıl yükleyeceğiz ado beyZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yükleyerek smart performansını tekrar denemenizi rica ederim
Yazılım nasıl yükleyeceğiz ado beyZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yükleyerek smart performansını tekrar denemenizi rica ederim
Peki bu ekran ayarını nasıl yapacağız çok parlak renkler birde bu yazılımı bana yollarmısınız
Yazılım nasıl yükleyeceğiz ado bey
akşam deneyeceğim bu sayede sanırım takılma kasılma donma sorunları gider ilginizi için çok teşekkür ederim . birde tv kanal listesini ayarlicam acaba tgks güncellediği zaman liste bozlulur mu ?
Formda buliamadım yazılımıÖncelikle ekranı DİNAMİK modundan çıkartınız, doğal veya spor modunda tekrar kendinize göre bir düzenleme yapınız.
Yazılı forumda var zaten. google da MB130 3.62.7.0 yazsanız direk karşınıza çıkar
Kardeşim bence ağustosu bekleme kutuyu aç tv yi tak dene, herhangi bir hata var ise şimdi iade etmen çok daha kolay olacak yoksa uğraş durBenim kurdurmam Ağustos’u bulacak ama sizden gelecek video ve yorumları sabırsızlıkla bekliyorum
Formda buliamadım yazılımı
Hocam iade alırlar mı öyle açılan ürünütelevizyonu aldım şimdi iade sürecindeyim. nasılmı? tv genel anlamda hoşumuza gitmişti hd kanallar diğer kullandığımız philips lg ve samsung gibi fullhd tv lerden görüntü olarak bir tık altta diyebilirim ama 4k görüntü bizi çok etkiledi açıkçası. hele şampiyonlar ligi finalini TRT4k dan izlemek mükemmel ötesi idi. yanlız ertesi gün bizim oğlan PS4 bağlayıp oynayalım deneyelim dedi ok dedim. taktık oynadık 2 saat kadar oynadık daha sonra nedendir bilemedim ekrana yan çaprazlardan bakınca yukarıdan aşağıya doğru 35 cm uzunluğunda diklemesine karşıdan bakıldığında görülemeyen bir çizgi oluştu. daha önce varmıydı yoksa PS4 takıncamı oluştu anlayadım, akşama iş çıkışı Bime götürüp iade edeceğim servisle felan uğraşamam, sanırım sistem olarak zayıf bir tv
Peki ado bey tv karşıdan bakınca herşey güzel sağ beya soldan bakınca renklerde solmalar oluyor acaba neden ne tavsiy e edersiniz tesekkürlerBen ''var'' diyorsam vardır
https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb130-connected-3-62-7-0-guncel-yazilim.1079/
biz ps4 ü takınca ekranda 35 cm lik bir çizgi oluştu, kalıcı olarak gitmiyor iade edeceğimPs pro ve xbox one x gibi konsollar için ideal midir ?
konuştum Bim le getirin iade alalım dediler, zaten Bim marketlerinin en güzel yanı bu ne olursa olsun koşulsuz iade yapabliliyorsunuzHocam iade alırlar mı öyle açılan ürünü
Süresi varmıkonuştum Bim le getirin iade alalım dediler, zaten Bim marketlerinin en güzel yanı bu ne olursa olsun koşulsuz iade yapabliliyorsunuz
Bim sayfasından alıntıdırSüresi varmı