Ben xbox one x e taktım yaklaşık 5-6 saat oynadım battlefield 1 ve star wars battle front gibi oyunları oynadım bir sorun yoktu hdmi gelişmiş yaptım.Ps pro ve xbox one x gibi konsollar için ideal midir ?
Ben xbox one x e taktım yaklaşık 5-6 saat oynadım battlefield 1 ve star wars battle front gibi oyunları oynadım bir sorun yoktu hdmi gelişmiş yaptım.Ps pro ve xbox one x gibi konsollar için ideal midir ?
Aynı sorun bende de oluyor market üzerinden girtüm forum ailesine merhabalar.... bnde bim den jvc marka led tv almış bulunmaktayım. bi sorunum var adem hocam ve arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim; tv yi internete bağladım youtube sorunsuz ,mesela kanal izlerken yayın akışı görmek için kırmızı tuşa basın filan diyor sorunsuz , internet hız testi bölümünden test yaptırıyorum 10 mbps hız çıkıyoruz sorunsuz FAKAT internet browser geliyorum OK basıyorum girmiyor uygulama marketine giriyorum uygulamaları seçiyorum girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?
Kardeşim bence ağustosu bekleme kutuyu aç tv yi tak dene, herhangi bir hata var ise şimdi iade etmen çok daha kolay olacak yoksa uğraş dur
hocam market üzerinden mesela facebook simgesine basıyorum ok tuşuna girmiyorAynı sorun bende de oluyor market üzerinden gir
Sıkıntı var o zaman sizde teknik destek isteyin yada iade edin bim koşulsuz iade alıyorhocam market üzerinden mesela facebook simgesine basıyorum ok tuşuna girmiyor
Bunun sebebi panelin yapı tipidir, yani VA panel olmasından kaynaklanır, Aynı konu markası ne olursa olsun hr tv de mevcuttur (VA panel olanlarda) Bu nedenle açı duyarlı izleyicilerin IPS panelli ürünler almalarını öneririzPeki ado bey tv karşıdan bakınca herşey güzel sağ beya soldan bakınca renklerde solmalar oluyor acaba neden ne tavsiy e edersiniz tesekkürler
uydu kablosunu takınca dahili uydu alıcı üzerinden direkt trt 4k yı izleyebiliyorsunuz..Bende Tvyi alanlardanım. Teşekkürler bilgiler için.
Digiturk kullanıyorum, 4K TRT yok malesef. Acaba anten kablosunu TV ye takıp Eutelsat uydusundan TRT 4K veya şifresi yayın yapan 4K izleyebilirmiyim?
DT 4K destekli kutu almanız lazım da o da dünya para ve gereksiz bence, arkadaşımızın da belirttiği üzere kendi uydusundan Türksat üzerinden yayın almanız daha makul bir yaklaşım olur.Bende Tvyi alanlardanım. Teşekkürler bilgiler için.
Digiturk kullanıyorum, 4K TRT yok malesef. Acaba anten kablosunu TV ye takıp Eutelsat uydusundan TRT 4K veya şifresi yayın yapan 4K izleyebilirmiyim?
adem hocam bende muğladayım xxxxxxxxxxxxxxx tel müsait zamanda ulaşabilirmisiniz tv ile ilgili bir kaç görüş öneri almak isterim hatta mümkünse bi çay içip tanışmak isterim ...