JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

T Çevrimdışı

toraman

Yeni Üye
28 May 2018
17
38
Şu TKGS denen şeyi ben sevemedim bir türlü. Maalesef liste düzeni bozuluyor kardeşim.

Evet bu yazılım ile takılma donma sorunlarınız çözülecek, yalnız ben yine de fabrikaya bastırıyorum daha güncel bir yazılım için :ok

Teşekkürler yazılım sorunları kalrır umarım :) şuan tv çalışıyor ama yinede güncel sürümü kullanmak gerekir . kanal listesini yedekleyip usb den tekrar atamaz mıyız acaba tgks güncelledikden sonra .

O Çevrimdışı

onuroktayyy

Yeni Üye
28 May 2018
10
36
tüm forum ailesine merhabalar.... bnde bim den jvc marka led tv almış bulunmaktayım. bi sorunum var adem hocam ve arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim; tv yi internete bağladım youtube sorunsuz ,mesela kanal izlerken yayın akışı görmek için kırmızı tuşa basın filan diyor sorunsuz , internet hız testi bölümünden test yaptırıyorum 10 mbps hız çıkıyoruz sorunsuz FAKAT internet browser geliyorum OK basıyorum girmiyor uygulama marketine giriyorum uygulamaları seçiyorum girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?

V Çevrimdışı

Volki36

Yeni Üye
25 May 2018
23
35
tüm forum ailesine merhabalar.... bnde bim den jvc marka led tv almış bulunmaktayım. bi sorunum var adem hocam ve arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim; tv yi internete bağladım youtube sorunsuz ,mesela kanal izlerken yayın akışı görmek için kırmızı tuşa basın filan diyor sorunsuz , internet hız testi bölümünden test yaptırıyorum 10 mbps hız çıkıyoruz sorunsuz FAKAT internet browser geliyorum OK basıyorum girmiyor uygulama marketine giriyorum uygulamaları seçiyorum girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?
Aynı sorun bende de oluyor market üzerinden gir

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Kardeşim bence ağustosu bekleme kutuyu aç tv yi tak dene, herhangi bir hata var ise şimdi iade etmen çok daha kolay olacak yoksa uğraş dur

Servis gelip kuracağı için olası bir olumsuz durumda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Açılmamış ürünü servis açıp problem görüldüğü an değişim ya da iade olur diye biliyorum. Tabi yanlış biliyor da olabilirim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Peki ado bey tv karşıdan bakınca herşey güzel sağ beya soldan bakınca renklerde solmalar oluyor acaba neden ne tavsiy e edersiniz tesekkürler
Bunun sebebi panelin yapı tipidir, yani VA panel olmasından kaynaklanır, Aynı konu markası ne olursa olsun hr tv de mevcuttur (VA panel olanlarda) Bu nedenle açı duyarlı izleyicilerin IPS panelli ürünler almalarını öneririz :ok

theronin Çevrimdışı

theronin

Yeni Üye
28 May 2018
1
45
Bende Tvyi alanlardanım. Teşekkürler bilgiler için.
Digiturk kullanıyorum, 4K TRT yok malesef. Acaba anten kablosunu TV ye takıp Eutelsat uydusundan TRT 4K veya şifresi yayın yapan 4K izleyebilirmiyim?

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Digiturk kullanıyorum, 4K TRT yok malesef. Acaba anten kablosunu TV ye takıp Eutelsat uydusundan TRT 4K veya şifresi yayın yapan 4K izleyebilirmiyim?
uydu kablosunu takınca dahili uydu alıcı üzerinden direkt trt 4k yı izleyebiliyorsunuz..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
DT 4K destekli kutu almanız lazım da o da dünya para ve gereksiz bence, arkadaşımızın da belirttiği üzere kendi uydusundan Türksat üzerinden yayın almanız daha makul bir yaklaşım olur. :ok

D Çevrimdışı

doktorum60

Yeni Üye
27 May 2018
2
38
adem hocam bende muğladayım xxxxxxxxxxxxx tel müsait zamanda ulaşabilirmisiniz tv ile ilgili bir kaç görüş öneri almak isterim hatta mümkünse bi çay içip tanışmak isterim ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
adem hocam bende muğladayım xxxxxxxxxxxxxxx tel müsait zamanda ulaşabilirmisiniz tv ile ilgili bir kaç görüş öneri almak isterim hatta mümkünse bi çay içip tanışmak isterim ...

Fatih azizim Allah nasip ederse Bodrumdaki evimize giderken zaten Milastan geçtiğimiz için uğrar bir çayınızı içeriz :ok

Ben müsait olunca arayacağım sizi :ok Suistimal olmasın diye telefonunuzu siliyorum bilginiz olsun :ok

Wilusa Çevrimdışı

Wilusa

Yeni Üye
26 May 2018
17
44
Dsmart icin akilli kumanda kodunu bilen varmi acaba?

Ayrica bu tv nin konusu tek yerden devam edemezmi. Hem bim satis konusu var hemde kullanici konusu. Boyl olunca yorum okumak icin bi oraya bi buraya kosusturuyoruz :)

Geri
Üst Alt