JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Y Çevrimdışı

yeniceri21

Yeni Üye
28 May 2018
8
44
Bende adem bey sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda bu TV yi aldım bugün servis kurulumunu yaptı TV nin renk ayarlarından pek anlaman en iyi renk ayarları ne olmalı cihaz puslu gibi gösteriyor bu kobuda yardım istiyorum diğer bir konu TV yi kapatıp açınca son seyredilen kanal gelmiyor 1 numarada ki kanal geliyor bunun bir ayarı var mı şimdiden teşekkürler

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Ölü piksel testini nasıl yapıyoruz kodunu paylaşır mısınız
Menü tuşuna basın. Sonra 4725 tuşlayın çıkan menüde Diagnostic sekmesine seçin. Orda ikinci sırada Video Pattern Test yazan yere basın ve kumandadan sağ tuşa basarak renkleri değiştirip pikselleri kontrol edin.

R Çevrimdışı
28 May 2018
7
58
Normalde teknolojik ürün alırken kılı kırk yaran biriyimdir. Burdaki yorumlara da bakarak cuma günü sabah 8'de BİM'e giderek cihazı aldım. Görüntü kalitesinden hiç memnun değilim. Renkler inanılmaz soluk na yaptıysam düzeltemedim. Ölü piksel testi bile yapasım gelmedi. Şu anda Türk Milli takımının maçını izliyorum milli takım formasının rengi PEMBE arkadaşlar. Eski Sony 82 ekran HD ready televizyonumuzun görüntüsünü arar olduk maalesef.

D Çevrimdışı

DrWho

Yeni Üye
28 May 2018
3
44
Kullanım deneyimlerinden sonra bu tv yi tavsiye eder misiniz? Hala almadım bekliyorum ve en geç yarın karra vermem lazım.
Herkese iyi forumlar dilerim

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Normalde teknolojik ürün alırken kılı kırk yaran biriyimdir. Burdaki yorumlara da bakarak cuma günü sabah 8'de BİM'e giderek cihazı aldım. Görüntü kalitesinden hiç memnun değilim. Renkler inanılmaz soluk na yaptıysam düzeltemedim. Ölü piksel testi bile yapasım gelmedi. Şu anda Türk Milli takımının maçını izliyorum milli takım formasının rengi PEMBE arkadaşlar. Eski Sony 82 ekran HD ready televizyonumuzun görüntüsünü arar olduk maalesef.
Ekran bendede soluk ve puslu bu hiç hoşuma gitmiyor ama renkte ayarlarıyla oynarsanız formaları pembe değil kırmızı görebilirsiniz. Bu puslu ve soluk görüntünün yazılımla düzeleceğini umuyorum, ummak istiyorum. Yoksa çok zevksiz böyle izlemek.

D Çevrimdışı

DrWho

Yeni Üye
28 May 2018
3
44
Ado Bey,

Samsung UE43MU7000 43" MU7000 7 Serisi Flat 4K UHD TV mi BİM JVC mi? yorumlarsanız memnun olurum teşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Azizim beğenmezsiniz onu anlarım da, gözümle görüp her bir rengini tek tek test ettiğim bir televizyonun kırmızıyı kırmızı gösterdiğini de biliyorum yani yapmayın lütfen hangi pembe?

Rica etsem bizim de görmemizi sağlayabilirmisiniz o pembe rengi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ekran bendede soluk ve puslu bu hiç hoşuma gitmiyor ama renkte ayarlarıyla oynarsanız formaları pembe değil kırmızı görebilirsiniz. Bu puslu ve soluk görüntünün yazılımla düzeleceğini umuyorum, ummak istiyorum. Yoksa çok zevksiz böyle izlemek.
Arkadaşlar bir çok kulvarda defalarca yazdım aynı şeyi ve diyorum ki renk solukluğu olduğu iddialarınızı fabrikaya aktardım, kontrollerini yapsınlar bakalım mutlaka uygun bir güncelleme gelecektir.

R Çevrimdışı
28 May 2018
7
58
Azizim beğenmezsiniz onu anlarım da, gözümle görüp her bir rengini tek tek test ettiğim bir televizyonun kırmızıyı kırmızı gösterdiğini de biliyorum yani yapmayın lütfen hangi pembe?

Rica etsem bizim de görmemizi sağlayabilirmisiniz o pembe rengi.

Hocam bende durum böyle, eğer düzeliyorsa renkler yapılan ayarlamalarla paylaşan arkadaşlar olursa çok makbule geçer.

Teşekkür ediyorum şimdiden...

2018-05-28-22-42-04-jpg.jpg

R Çevrimdışı
28 May 2018
7
58
Kullanım deneyimlerinden sonra bu tv yi tavsiye eder misiniz? Hala almadım bekliyorum ve en geç yarın karra vermem lazım.
Herkese iyi forumlar dilerim

Hocam önceliğinizin ne olduğuyla alakalı biraz. Youtube, tarayıcı vs. özellikleri çok güzel gerçekten seri çalışıyor. Ama görüntü ilk günden beri içime sinmiyor. Şampiyonalar Ligi finali 4K yayında iyiydi ama HD yayınlar beni tatmin etmedi maalesef.

Smart özelliğiyle çok ilgili değilseniz yanaşmayın derim. Piyasaya çok hakim olmamakla beraber aynı paraya smart özelliği olmayan daha iyi cihazlar bulunabilir diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt