Y
yeniceri21
Yeni Üye
- 28 May 2018
- 8
- 44
Ölü piksel testini nasıl yapıyoruz kodunu paylaşır mısınız
Menü tuşuna basın. Sonra 4725 tuşlayın çıkan menüde Diagnostic sekmesine seçin. Orda ikinci sırada Video Pattern Test yazan yere basın ve kumandadan sağ tuşa basarak renkleri değiştirip pikselleri kontrol edin.Ölü piksel testini nasıl yapıyoruz kodunu paylaşır mısınız
Verdim hocam sıkıntı çıkmadıHocam ürünü alırlar mı öyle kullandıktan sonra
Ekran bendede soluk ve puslu bu hiç hoşuma gitmiyor ama renkte ayarlarıyla oynarsanız formaları pembe değil kırmızı görebilirsiniz. Bu puslu ve soluk görüntünün yazılımla düzeleceğini umuyorum, ummak istiyorum. Yoksa çok zevksiz böyle izlemek.Normalde teknolojik ürün alırken kılı kırk yaran biriyimdir. Burdaki yorumlara da bakarak cuma günü sabah 8'de BİM'e giderek cihazı aldım. Görüntü kalitesinden hiç memnun değilim. Renkler inanılmaz soluk na yaptıysam düzeltemedim. Ölü piksel testi bile yapasım gelmedi. Şu anda Türk Milli takımının maçını izliyorum milli takım formasının rengi PEMBE arkadaşlar. Eski Sony 82 ekran HD ready televizyonumuzun görüntüsünü arar olduk maalesef.
Normalde teknolojik ürün alırken kılı kırk yaran biriyimdir. Burdaki yorumlara da bakarak cuma günü sabah 8'de BİM'e giderek cihazı aldım. Görüntü kalitesinden hiç memnun değilim. Renkler inanılmaz soluk na yaptıysam düzeltemedim. Ölü piksel testi bile yapasım gelmedi. Şu anda Türk Milli takımının maçını izliyorum milli takım formasının rengi PEMBE arkadaşlar. Eski Sony 82 ekran HD ready televizyonumuzun görüntüsünü arar olduk maalesef.
İkisi de VA panel ve ikisi de açı duyarlıdır, 7000in stabilitesi daha yüksektir.Ado Bey,
Samsung UE43MU7000 43" MU7000 7 Serisi Flat 4K UHD TV mi BİM JVC mi? yorumlarsanız memnun olurum teşekkürler
Arkadaşlar bir çok kulvarda defalarca yazdım aynı şeyi ve diyorum ki renk solukluğu olduğu iddialarınızı fabrikaya aktardım, kontrollerini yapsınlar bakalım mutlaka uygun bir güncelleme gelecektir.Ekran bendede soluk ve puslu bu hiç hoşuma gitmiyor ama renkte ayarlarıyla oynarsanız formaları pembe değil kırmızı görebilirsiniz. Bu puslu ve soluk görüntünün yazılımla düzeleceğini umuyorum, ummak istiyorum. Yoksa çok zevksiz böyle izlemek.
Azizim beğenmezsiniz onu anlarım da, gözümle görüp her bir rengini tek tek test ettiğim bir televizyonun kırmızıyı kırmızı gösterdiğini de biliyorum yani yapmayın lütfen hangi pembe?
Rica etsem bizim de görmemizi sağlayabilirmisiniz o pembe rengi.
Kullanım deneyimlerinden sonra bu tv yi tavsiye eder misiniz? Hala almadım bekliyorum ve en geç yarın karra vermem lazım.
Herkese iyi forumlar dilerim
Arkadaşlar konudaki jvc kullanıcıları aynı maçtan aynı forma resmini paylaşabilirmi rica etsem. Kıyaslayalım.Hocam bende durum böyle, eğer düzeliyorsa renkler yapılan ayarlamalarla paylaşan arkadaşlar olursa çok makbule geçer.
Teşekkür ediyorum şimdiden...
Ekli dosyayı görüntüle 1391