Ado, Hocam merhabalar,
Forumunuzu birkaç aydır takip ediyordum aslında ancak üye olmamıştım. Bu mesajı yazmak için üye oldum.
Ben de Bimden JVC marka televizyonu sizin de referansınızla alanlardanım. Ölü piksel testini yaptırdım ama çok da ekran dibine girip tek tek bakmadım. İzleme mesafesinden bir sorun var mı diye baktım, yoktu. 4K ekranda 8 milyondan fazla piksel var, 1-2 tanesi ölü, canlı vb olsa da normal izleme şartlarında farketmem diye düşünüyorum.
Bu mesajı yazmayı bir borç bildim, sebebi ise size teşekkür etmek ve bir nebze de olsa moral vermek. Çünkü son zamanlarda TV'den memnun olmadığını söyleyen kişiler görüyorum ve bunun da sorumluluğunu yüklendiğinizi hissediyorum.
Ben televizyonu 3 gündür kullanıyorum ve fiyatına göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Sizin de canlı yayın videonuzda belirttiğiniz gibi VA panel, hem de CMO, Smartı var, dahili wifi-widi var, HDR var, 4K, 50 inç, 3 yıl garantili ve emsallerine göre şık tasarımlı bir ürün alıyoruz. Benim izleme şartlarımda da ben bir anormallik görmedim. Dahili uydu alıcısı ile, Dsmart kutusu ile ve PS4 Pro ile denedim ve hepsinde memnun kaldım.
Asıl söylemek istediğim ise şu: Bu forumun Tv bölümündeki bütün başlıkları ve mesajları neredeyse okumuşumdur. Canlı yayın videolarınızı da izledim. "Şu TV'yi alın", "Şu TV tavsiyemdir" dediğinizi bu TV harici neredeyse görmedim. "Şu TV'yi bir inceleyin" diyorsunuz en fazla. İyi niyetli, saygılı ve samimi bir insan olduğunuzu ve bu değerlerin paradan, puldan, maddiyattan, TV'den çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple bu TV'yi beğenmemiş olsaydım dahi hiç önemli değildi. Sizin iyi niyetinize verir ve sizin hakkınızda olumsuz bir şey düşünmezdim.
Tekrardan bana ve insanlara yaptığınız katkılar için teşekkür eder, saygılar sunarım.