JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar telefondayım o nedenle çok detaya giremedim. Şahin abimizin verdiği link işinize yarayacaktır, yinede olmazsa yazın lütfen.

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
45
Tam olarak yaptiginiz degisikleri ve degerleri paylasirsaniz sevinirim.
Ayarlar ve gelişmiş ayarlar bu sekilde
Ekran resimleride atıyorum ayrıca.. bir de şunu unutmayın öyle çekimler ve görüntüler var ki televizyonunuzun bunu düzeltme şansı diye bir şey yok 20 bin liralık TV'de alsanız görüntülerin çekildiği ekipmanlar çok iyi olmadığı için ekrana yansıması da normal oluyor o yüzden çekimin kalitesidir bizim için önemli Bunlar Bendeki ayarlar Umarım Size de yardımcı olur

photogrid_1527556969673-jpg.jpg

photogrid_1527556939361-jpg.jpg

photogrid_1527556904292-jpg.jpg

photogrid_1527556856795-jpg.jpg

photogrid_1527556790624-jpg.jpg

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Ödeme nasıl yapıldı hocam kartla mı nakit mi
Ödemeyi karttan yapmıştım. Ödeme iptal edilip karta geri yatırıldı( henüz karta geçmese de slip aldım) ürünün parçalarını eksiksiz şekilde götürdüm neden iade ettiğimi sordular görüntü kalitesinden memnun kalmadım dedim hemen aldılar :)

yusufaydin Çevrimdışı

yusufaydin

Yeni Üye
26 May 2018
8
47
TV monte edildi.Daha önce Led TV kullanmadığım için TV'ler arasında kıyaslama yapamıyorum.Ölü piksel testi yaptım, sorun yok.Ayrıca TV görüntü kalitesi bence güzel.Dikdörtgen bir odada seyrettiğim için, yan açılardan solma çok değil ve seyir zevkini bozmuyor. HD kanalların görüntü kalitelerini beğendim. SD'ler vasat ama bundan iyisi olabilir mi emin değilim.Akşamki maçı ben de izledim.Formalarda pembemsi renkler dikkatimi çekti, bunun yayın ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Youtube'da maç özetleri var oradaki görüntülerde de pembemsi tonlar hakim.Bu arada Vodafone reklamındaki kırmızı renk, bayrak kırmızısı gibi son derece doygun.Renk ayarlarıyla oynamadım.Doğal seçeneğiyle kullanıyorum. Kanal geçişleri hızlı. Smart VB özelliklerini kullanmadım.Bence normal bir kullanıcı için tatmin edici ve fiyatının hakkını veriyor.

Son düzenleme:
memcho Çevrimdışı

memcho

Yeni Üye
24 May 2018
21
40
Tv deki YouTube uygulamasına HDR Video yazıp şu iki videoyu izleyip yorumlar mısınız?

D Çevrimdışı

doktorum60

Yeni Üye
27 May 2018
2
38
Fatih azizim Allah nasip ederse Bodrumdaki evimize giderken zaten Milastan geçtiğimiz için uğrar bir çayınızı içeriz :ok

Ben müsait olunca arayacağım sizi :ok Suistimal olmasın diye telefonunuzu siliyorum bilginiz olsun :ok
çok teşekkür ederim hocam ince insansınız ...
Sizin engin bilgileriniz ile doğru paneli seçeceğiz inş.
bendeki jvc de sağ trafta çizgi şeklinde boydan boya pixel çizgisi vardı ve en solda 3 adet ölü pixel iade ettim ...
Açı duyarlıymışım onu da bu panelle anlamış oldum :)

T Çevrimdışı

toraman

Yeni Üye
28 May 2018
17
38
Yazılımı güncelledim dün pek deneme şansım olmadı ama hızlı bir şekilde 128 mb lık yazılım kuruldu . tv menüsü değişti smart özellikleri kanal geçişleri ve birçok erişim hızlı ve stabil hale geldi teşekkürler Adem Helvacı Ado :) akşam eve gittiğimde tv görüntüsünden baya şikayet aldım ailemden :) haklıydılar ekranda parlak sorunu var renkler bi değişik kanala yayına göre değişiklik gösteriyor trt4k da sorun yok ama diğer yayınlarda 4k tv bu mu dedirtiyor en çok ailemin izlenimlerine göre beyazlık aşırı fazla . bende ayarlardan konuda da bahseden arkadaşlar oldu biraz kurcaladım .
mod - spor
kontrast%100
renk %90 getirdim
keskinlik %75
parlaklık %35 ( özellikle parlaklık çok farkediyor )
arka ışığı kurcalamadım %100 ama sanırım otamatik arka ışık olduğu zaman renkleri parlatıyor denemedim deneyeceğim :)
gelişmiş renk ayarları menü sünde ise
dinamik kontrast - yüksek
renk sıcakığı - ılık
gürültü azaltma - kapalı (açılınca renkler bulanıklaşıyor) - kapalı tercih ettim
film modu - otamatik -
ten - +2 renk
kaydırma -ortada
bu ayarlarda daha canlı ve belirgin renkler aldım sağ ve sol açılardan da bakıldığında baya farketti ama direk paralel bakınca çok net görüntü alınabiliyor . bu ayarlar yerel kanallar ve 4k olmayan kanallar için di . 4k video ve 4k kanallar da daha iyi performans çıkabilir ama zaten hdr özelliği 4k video veya kanal algıladığında devreye giriyor ve hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmıyor .

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Escepto

Yeni Üye
29 May 2018
5
34
Tavsiyelerinizle bende bu ürünü satın aldım. Daha kurulumu yaptırtmadım fakat bir sorun olacak. İlk sayfada paylaştığınız bir resimde kutunun üzerindeki bantta checked yazıyor fakat benim satın aldığım televizyonun kutusunun bant kısmında hiçbirşey yazmıyor normal koli bandıyla bantlanmış acaba ürün daha öncen kullanılmış iade edilmiş bir ürün olabilir mi ?

screenshot_2-jpg.jpg

C Çevrimdışı

coundeel

Yeni Üye
29 May 2018
3
39
Adem Helvacı Ado, Hocam merhabalar,
Forumunuzu birkaç aydır takip ediyordum aslında ancak üye olmamıştım. Bu mesajı yazmak için üye oldum.
Ben de Bimden JVC marka televizyonu sizin de referansınızla alanlardanım. Ölü piksel testini yaptırdım ama çok da ekran dibine girip tek tek bakmadım. İzleme mesafesinden bir sorun var mı diye baktım, yoktu. 4K ekranda 8 milyondan fazla piksel var, 1-2 tanesi ölü, canlı vb olsa da normal izleme şartlarında farketmem diye düşünüyorum.

Bu mesajı yazmayı bir borç bildim, sebebi ise size teşekkür etmek ve bir nebze de olsa moral vermek. Çünkü son zamanlarda TV'den memnun olmadığını söyleyen kişiler görüyorum ve bunun da sorumluluğunu yüklendiğinizi hissediyorum.

Ben televizyonu 3 gündür kullanıyorum ve fiyatına göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Sizin de canlı yayın videonuzda belirttiğiniz gibi VA panel, hem de CMO, Smartı var, dahili wifi-widi var, HDR var, 4K, 50 inç, 3 yıl garantili ve emsallerine göre şık tasarımlı bir ürün alıyoruz. Benim izleme şartlarımda da ben bir anormallik görmedim. Dahili uydu alıcısı ile, Dsmart kutusu ile ve PS4 Pro ile denedim ve hepsinde memnun kaldım.

Asıl söylemek istediğim ise şu: Bu forumun Tv bölümündeki bütün başlıkları ve mesajları neredeyse okumuşumdur. Canlı yayın videolarınızı da izledim. "Şu TV'yi alın", "Şu TV tavsiyemdir" dediğinizi bu TV harici neredeyse görmedim. "Şu TV'yi bir inceleyin" diyorsunuz en fazla. İyi niyetli, saygılı ve samimi bir insan olduğunuzu ve bu değerlerin paradan, puldan, maddiyattan, TV'den çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple bu TV'yi beğenmemiş olsaydım dahi hiç önemli değildi. Sizin iyi niyetinize verir ve sizin hakkınızda olumsuz bir şey düşünmezdim.

Tekrardan bana ve insanlara yaptığınız katkılar için teşekkür eder, saygılar sunarım.

Deimos Çevrimiçi

Deimos

VIP
6 Nis 2018
877
Tavsiyelerinizle bende bu ürünü satın aldım. Daha kurulumu yaptırtmadım fakat bir sorun olacak. İlk sayfada paylaştığınız bir resimde kutunun üzerindeki bantta checked yazıyor fakat benim satın aldığım televizyonun kutusunun bant kısmında hiçbirşey yazmıyor normal koli bandıyla bantlanmış acaba ürün daha öncen kullanılmış iade edilmiş bir ürün olabilir mi ?

Koli bandı şeffaf ise şahsi fikim sorun yok, bildiğimiz kahve renkli bant ise korkun, keşke bir resim paylaşsaydınız. Görmeden birşey söylemek çok zor arkadaşım.
Adem Helvacı Ado

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt