JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
buyurun.
ılk resımde tv ustu ısık kapalı
ıkıncısınde açık.

ölü canlı pıkseli bualan tv hediye :)

12-jpeg.jpg

13-jpeg.jpg

Y Çevrimdışı

yeniceri21

Yeni Üye
28 May 2018
8
44
Tv yi kapatıp açtığım zamn son izlediğin kanal gidiyor ilk sıradaki trt 1 4k kanalı açılıyor bunun bir ayrı var mı

D Çevrimdışı

DrWho

Yeni Üye
28 May 2018
3
44
Hocam önceliğinizin ne olduğuyla alakalı biraz. Youtube, tarayıcı vs. özellikleri çok güzel gerçekten seri çalışıyor. Ama görüntü ilk günden beri içime sinmiyor. Şampiyonalar Ligi finali 4K yayında iyiydi ama HD yayınlar beni tatmin etmedi maalesef.

Smart özelliğiyle çok ilgili değilseniz yanaşmayın derim. Piyasaya çok hakim olmamakla beraber aynı paraya smart özelliği olmayan daha iyi cihazlar bulunabilir diye tahmin ediyorum.
SMART TV OLMAZSA OLMAZ BENİM İÇİN. evdeki tüplü tv den çok daha iyi olur sanki ama renklerle ilgili ciddi sıkıntılar varsa veya çok fazla ölü piksel varsa alınmaz sanırım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam ayarları paylaşma imkanınız var mı deneyelim?

Azizim ayarların bir standartı yok zira aynı tv de değişik renk ve ışık ayarları ile aslında normal olan rengin nasıl farklılaştığını vurgulamak istedim.

Benim tv JVC değil o nedenle diğer kardeşlerimizden de mümkünse yakın çekim forma resmi rica ettim ki kıyaslama yapabilelim sizin görsel ile.

Benim tespitim sizin tv de renk kaymasının kırmızıya çekilmesi gerektiği yönde zira yeşiliniz fazla sanki. Ama göz de etken elbette.

Benim inancım doğru ayarı bulursanız tv den ciddi keyif alacağınız doğrultusunda.

İnceleme konumda sizlere paylaştığım resimleri kontrol edin lütfen ve inanın ki sadece ayarlara girip Dinamik yaptım Allah şahit farklı hiç bir ayar yapmadım. Yani aynı tv den bahsediyoruz o nedenle üzülüyorum aslında, tv yi tanımasam bilmesem anlarım. Abartısız 1000 den fazla tv incelemişimdir ve bir şeylere güvenmesem sizlere ürün önermem asla.

Kaldı ki @Sota Ahmet kardeşim de bilir sırf bu tarz konular nedeniyle ben tavsiye konularına hep uzak kaldım zaten ama bu sefer o da farklı algılandı vs.

Bir kere daha belirtmek isterim ki bizler pazarlamacı değiliz, amacımız da size ürün satmak değil :ok

Geri
Üst Alt