Çok teşekkürlerMenü tuşuna basın. Sonra 4725 tuşlayın çıkan menüde Diagnostic sekmesine seçin. Orda ikinci sırada Video Pattern Test yazan yere basın ve kumandadan sağ tuşa basarak renkleri değiştirip pikselleri kontrol edin.
SMART TV OLMAZSA OLMAZ BENİM İÇİN. evdeki tüplü tv den çok daha iyi olur sanki ama renklerle ilgili ciddi sıkıntılar varsa veya çok fazla ölü piksel varsa alınmaz sanırım.Hocam önceliğinizin ne olduğuyla alakalı biraz. Youtube, tarayıcı vs. özellikleri çok güzel gerçekten seri çalışıyor. Ama görüntü ilk günden beri içime sinmiyor. Şampiyonalar Ligi finali 4K yayında iyiydi ama HD yayınlar beni tatmin etmedi maalesef.
Smart özelliğiyle çok ilgili değilseniz yanaşmayın derim. Piyasaya çok hakim olmamakla beraber aynı paraya smart özelliği olmayan daha iyi cihazlar bulunabilir diye tahmin ediyorum.
Sürümü yükselttinizmi?Tv yi kapatıp açtığım zamn son izlediğin kanal gidiyor ilk sıradaki trt 1 4k kanalı açılıyor bunun bir ayrı var mı
Benim tv de böyle bir problem yok hangi kanalda kapandıysa onunla açılıyor.Tv yi kapatıp açtığım zamn son izlediğin kanal gidiyor ilk sıradaki trt 1 4k kanalı açılıyor bunun bir ayrı var mı
sanırsam ayarlarda daTv yi kapatıp açtığım zamn son izlediğin kanal gidiyor ilk sıradaki trt 1 4k kanalı açılıyor bunun bir ayrı var mı
Sürümü yükselttinizmi?
Menu 4725 yapıp kontrol edermisiniz rica etsem.
3.62.4.0 ise onu 3.62.7.0 yapalım
Hocam ayarları paylaşma imkanınız var mı deneyelim?
Bu sürüme nasıl yükseltiyor uz internet mi gerekli yoksa uydudan mı olacakSürümü yükselttinizmi?
Menu 4725 yapıp kontrol edermisiniz rica etsem.
3.62.4.0 ise onu 3.62.7.0 yapalım
Forumda yazılım mevcut,(3.62.7.0) yükleme prosedürü de çekirdek yazılım konusu ilk mesajda var. Yine de bulamaz veya sorun yaşarsanız size özel de yazarımHocam sürüm 3.62.4.0, nasıl güncelleyebiliriz acaba?