JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

M Çevrimdışı

Madworld

Yeni Üye
26 May 2018
1
44
Babamlara aldırdım, yazlıkta 2010 panasonic plasma var, zamanında sizin paylaşımlara göre aldık. Hala keyifle izliyoruz ve şimdiki tvlere göre üretim kalitesi ve plazma ekran üstünlükleri iyi ki almışız. Diğer eve de bu jvc yi bulup aldık. Babam çok beğenmiş, annem renklerden şikayetçi çünkü mutfaktan neredeyse tam yandan izliyor. Yazdıklarınız üzerine bu durumdan haberdardır. Plazma ile yer değiştireceğiz, açı sorunu hallolacak.

memcho Çevrimdışı

memcho

Yeni Üye
24 May 2018
21
40
İlk mesajda yazılım dosyası yok baktım göremedim ama açıklamanın yapıldığı birinci sayfaya eklerseniz iyi olur.

Mustafaozben Çevrimdışı

Mustafaozben

Yeni Üye
29 May 2018
7
49
Sevgili ado siteye yeni üye oldum fakat uzun bir zamandır takip etmekteyim seni. İşin tam manasıyla üstadısınız. Bu tv. yi dün aldım ve kurulumunu yaptırdım ilk izlenimim iyi yanlız görüntü biraz bana nasıl söylesem sisli – puslu gibi geldi. Forum sitelerini dolaşırken donanım forumda bir kullanıcı aynen şöyle söylüyor "Bimde çalışmıyorum. Daha önce 49 inç olanını aldım. Kullanıcıyım yani. Üstelik 49 inç olan modelde mb130 anakart var. 50 inç modelinde ise mb130s anakart var. Yani vestelin tepe serilerde kullandığı mb130e nin bir tık altı. Aldıktan sonra 4 kere yazılım çıktı görüntü mükemmele yaklaştı. Yazılımlarla daha iyi olacağını düşünüyorum." böyle birşey varmı nasıl ulaşabiliriz bu yazılıma eğer yoksa en iyi görüntü ayarlarını rica etsem resimle yada yazarak belirtir misiniz üstat şimdiden teşekkürler.....

Ü Çevrimdışı

Üye silindi 1995

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ben ürünü bim mağazasına iade edip paramı aldım. Kısa süreli bir tecrübe oldu. Tvyi iade ederken üzüldüm. TVnin birçok şeyi istediğim gibiydi.Çok memnun kalmıştım ama VA panel açı durumu beni memnun etmemişti. Sn ado nun forumdaki tavsiyesi ve erken incelemesi üzerine almıştım TVyi...Umarım 55" olan jvc VA panel değil IPS paneldir. Zira büyük TV izlemesi gerçekten güzel oluyor.

M Çevrimdışı

musti45

Yeni Üye
25 May 2018
6
41
Ado Hocam iyi günler benim de birkaç sorum olacak. ben de bu jvc ye bakanlardanım ancak teknosada teşhir ürünü vestel 49ud9400 4k uhd tv denk geldi %30 indirim yaptılar ve onu aldım. ne dersiniz doğru yapmış mıyım. karşılaştırma yapabilir misiniz. teşekkürler şimdiden

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
Ado Hocam iyi günler benim de birkaç sorum olacak. ben de bu jvc ye bakanlardanım ancak teknosada teşhir ürünü vestel 49ud9400 4k uhd tv denk geldi %30 indirim yaptılar ve onu aldım. ne dersiniz doğru yapmış mıyım. karşılaştırma yapabilir misiniz. teşekkürler şimdiden
9400 kaça geldi size

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaş aynen benim düşüncelerime tercüman olmuş.Tavsiyeleriniz tercihimde etkili oldu.Adem beye teşekkürlerimi iletiyorum.
Ben de memnunum Tv den beklentilerimin üstünde çıktı diyebilirim.
VA paneli bilinçli tercih ettik.Açı sorunu
biliyorduk.Renk ve Parlaklık olayı konusunda
Kişisel detaylı ayarlarla biraz denemelerle istediğiniz Sonucu alabilme şansı var.
Benim için tek sıkıntı daha öncede yazmıştım
iPhone kullanıcısı olarak foto ve videolara tv den erişememem.Ekran yansıtmada Android de sıkıntı Yok.Ios da sadece YouTube dan video yansıtılıyor.
Bu konuda araştırmalarım sürüyor.Smart center var iOS da follow me açık olmalı diyor
Kitapçıkta menü de onla ilgili bir ayar bulamadım.Servis menüsünde devre dışı gözüküyor o ayar.
Neyse genel olarak bu kadar özelliği bi arada
Bu kadar uygun fiyata sunan başka bir tv yoktur herhalde.
Bazı arkadaşların olumsuz yorumları umarım Şevkinizi kırmaz desteklerinizi esirgemezsiniz umarım.Saygılar Tekrar teşekkürler

Selamlar değerli kardeşim;

Hayır ben her türlü ve imkanım olduğunca yetkğimin izin verdiği, elimin yazdığı sürece size destek olmaya devam edeceğim, Allah izin fırsat verdikçe o konuda sorun yok.

Ben Negatif yorum yapan arkadaşlarımızı da anlamaya çalışarak yoluma devam etmeyi yhedefliyorum ancak başarabildiğim yere kadar elbette. Onlar da mutlaka ki hayal kırıklığı yaşayıp bu yorumları yapıyorlardır lakin yorumların objektif olmadığı düşüncesindeyim ben :ok

Size de desteğiniz ve ilginizden dolayı teşekkür ediyorum. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sevgili ado siteye yeni üye oldum fakat uzun bir zamandır takip etmekteyim seni. İşin tam manasıyla üstadısınız. Bu tv. yi dün aldım ve kurulumunu yaptırdım ilk izlenimim iyi yanlız görüntü biraz bana nasıl söylesem sisli – puslu gibi geldi. Forum sitelerini dolaşırken donanım forumda bir kullanıcı aynen şöyle söylüyor "Bimde çalışmıyorum. Daha önce 49 inç olanını aldım. Kullanıcıyım yani. Üstelik 49 inç olan modelde mb130 anakart var. 50 inç modelinde ise mb130s anakart var. Yani vestelin tepe serilerde kullandığı mb130e nin bir tık altı. Aldıktan sonra 4 kere yazılım çıktı görüntü mükemmele yaklaştı. Yazılımlarla daha iyi olacağını düşünüyorum." böyle birşey varmı nasıl ulaşabiliriz bu yazılıma eğer yoksa en iyi görüntü ayarlarını rica etsem resimle yada yazarak belirtir misiniz üstat şimdiden teşekkürler.....

Selamlar azizim, iyi günlerde kullanmanızı dilerim. kardeşimiz doğru bilgi vermiş zira ben onlarca model biliyorum ki ilk çıktıktan sonra saha geri dönüşlerine göre kurumdan verilen destek ve yüklenen çekirdek yazılımlar saysinde TV ler gerçek değerlerine değer kattılar.

Bu TV için de ben iddia ediyorum ki mutlaka güncel bir sürüm yazılım gelecek. Aslında şu an hali hazırda bir MB130 yazılımı zaten var bu tv dekinden bir sürüm yüksek olan yalnız ben JVC kullanıcılarına özel bir sürüm veya bu kullanıcıların sorunlarını da içeren genel bir MB130 üst sürüm yazılımı ile sorunların veya size sorun gibi görünen durumların çözümünün olacağına inanıyorum.

Kısa bir süre beklemeniz yeterli olacaktır :ok

yazılımları yine bizim forumumuzdan tedarik edebilirsiniz zira forum dünyasındaki tüm VESTEL yazılımları benim aracılığım ile dağılmaktadır. Yani ben tavsiyeforumu.com üzerinden paylaşıyorum, yazılımı alanlarda başka mecralarda paylaşıyorlar.

Oynanmamış yazılımlar ve ilk elden en hızlı şekilde almak istiyorsanzı beni takip edin :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Karşılaştırma dahi yapmama gerek yok :ok

Güzel günlerde kullan kardeşim :ok

Geri
Üst Alt