JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
552
40
Sony den yola çıktım madem şöle izah ediyim. Sony marka 2 tv düşünün biri 106 diğeri 165 ekran ikisininde modeli kd xe 7077 olsun. Aradaki farkı yan yana getirince ciddi anlamda abkaşılır. İkiside aynı panele sahip ancak dediğim gibi inc paşına düşen pixel küçük ekranda daha iyi renk ve görüntü kalitesi oluşturur

orası öyle tabi ekran büyüdükçe pikselleşme artar fakat büyük ekranda izlemenin keyfi bir başka oluyor .projektörler ucuz olsa projektör alacağım , dolar 5 lira olmuş nerdeyse bu durumda insanlar gidip ucuz tvlere bakıyor işte

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
orası öyle tabi ekran büyüdükçe pikselleşme artar fakat büyük ekranda izlemenin keyfi bir başka oluyor .projektörler ucuz olsa projektör alacağım , dolar 5 lira olmuş nerdeyse bu durumda insanlar gidip ucuz tvlere bakıyor işte
Bende 4k hdr projeksiyon çok istedimde 8k dan baslıo en dansikleri

V Çevrimdışı

Volki36

Yeni Üye
25 May 2018
23
35
TRT 4 k da maç şuan varmı arkadaşlar. Var ama ses yok

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

harunsnr

Yeni Üye
25 May 2018
4
42
Arkadaslar bu televizyona ses sistemi nasil baglarim? Tv nin arkasinda sadece kulaklik cikisi var ve tv menusunde kulaklik ve ses cikisi diye secenek var?
optik ses kablosu veya aux kablosu (3,5mm) ile ancak daha iyi bir ses kalitesi için optik ses kablosu kullanmalısınız (20-30TL civarı)

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
45
Adem Helvacı Ado hocam selamlar efsane görüntü mükemmel maç.. Allah razı olsun :clap

photogrid_1527366353592-jpg.jpg

O Çevrimdışı

omuronel

Yeni Üye
26 May 2018
4
Merhabalar,
Ben böyle berbat iş yapan bir servis hayatımda görmedim. (Bursa NTM)

Kurulum yapılacak adreste oturmadığımızı ihbarlı gelin diye belirtmemize rağmen 19:45 e kadar servisi bekledik. Gelen giden arayan olmayınca tüm günümüz heba olup Bursaya geri geldik.
Beyefendiler tam iftar vakti arıyorlar kurulum için. Kendilerine ramazanda olduğumuzu belirtip adrese bu saatte gelemeyeceğimizi söyleyince "ne olacak abi bizde iftar yapmıyoruz" diyorlar.
Ayrıca servis talebini "müşteri montaj talebini red etti" diye kapatmışlar. Müşteri temsilcisinden öğrendim. Çıldırdım.
Kötü servis hizmeti ürünün önüne geçiyor, sanırım bizim JVC-Vestel serüvenimiz başlamadan bitti. Adem Helvacı Ado

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Burda 8 tane falan ölü piksel var diğer yerlerde de ayrı ayrı olmak üzere toplam 4 tane ölü piksel var. Servisi aradım pazartesi geliceklermiş. İade talep etsem tv yi iade alırlarmı acaba @Ado ustam

img_20180527_010531-jpg.jpg

img_20180527_010416-jpg.jpg

ek1c1 Çevrimdışı

ek1c1 

Yeni Üye
27 May 2018
13
37
Adem Helvacı Ado hocam forumdaki yorumlarınızı takip ederek cihazı dün aldım. Foruma yorum yazmak için üye oldum. Bu vesileyle sizi ve bu forumu tanımış oldum.

Yoğunluk olduğundan kurulum için bugün geldiler. Ölü piksel çıkmadı çok şükür.

Daha önce küçük ekran kullandığım için ilk başta görüntü net gelmedi ama sonradan alıştım. Biraz kendime göre ayar yaparak net görüntü alabildim. Emekleriniz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Fotoğraf eklemeye çalıştım ama dosya boyutu büyük uyarısı veriyor. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar dilerim.

Geri
Üst Alt