I
ilaydakilic
Yeni Üye
- 24 May 2018
- 6
Olu piksel artmaz ama dedigim gibi bezle felan nazikce ovalarsaniz yanmayan led yanacaktirHocam merhaba
Videoyu açtım ama her hangi bir düzelme olmadı.
Servis gelecek bakalım ne diyecek
Ne yapmalıyım
Artarmi
Yoksa değişim vb. Olurmu.
Hani bi tabir var ya yag gibi akiyo diye oyle mi donma hayaletlenme felan olmuyo dimkUniteyi kurmadan açtım tekrar. Listemde Resident Evil 7 vardı HDR destekli oyun. Şöle örnek vereyim önceki tvm de korkarak oynuyordum. Bunda ise oyunu açar açmaz HDR ayarı yaptırdı bana ilk defa gördüm öle bişi olduğunu. Yaptım oyuna kaldığım yerdeb girdim 1 dk sonra kapattım. Korkmak değil bambaşka bi boyut. Daha öncede sölemiştim h1z1 oynarken derinlik muazzam gözlüksüz 3d gibi diye ancak HDR işin içine girdimi mekanın içindesin sanki VR a yakın neredeyse. Oyun harici Youtube da filmlerin 4k trailerlerini izledim. Abartmıyorum 1 metrden net görüntü çıkıyor. 3-3.5 m ise düşünemiyorum. Uyduyu bğladım kurulum 30 saniyede oldu bütün kanallar 30 saniyede geldi şaşırdım. Tv performansı yayınlar kötü olduğu için mi bana iyi gelmedi bilmiyorum. Ama konsol veya 4k film vs tahminlerimin üstünde
Merhaba arkadaşlar.. az önce Vestel servis gelip kurulumu geçekleştirdi. hiç anlamadığım ölü pixel testini de Ado bey sayesinde yaptım bir sıkıntı yok.. turkcell tv ile kullanıyorum, götüntü ses vs tatmin edici benim için... kalın çerçeveli samsung tv den sonra gayette şık durdu tv ünitemde...
yalnız bir sorum olacak.. daha önce samsung tv'ye Philips 5+1 ev sinema sistemimi bağladığımda uydu yayınının sesini hoparlörden alabiliyordum. Yalnız şimdi bu tv de scart yok, ayrıca ismini bilmediğim sarı+kırmızı+beyaz üçlü kablonun takılacağı yerde yok. yalnız ses sisteminden tv ye hdmi ile bağlanabiliyorum ama tv sesini alamıyorum hoparlörlerden.. çözüm konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?
bu arada tüm bilgilendirmeler ve desteğiniz için teşekkürler Ado bey!
Fps sabit hiç düşmüyorHani bi tabir var ya yag gibi akiyo diye oyle mi donma hayaletlenme felan olmuyo dimk
@Ado hocam 49UD9650de de varmı? Dsmart modül ile kullanabilir miyim?Üründe hem CI+ hem de DSMART desteği mevcuttur
Arkadaşlar Bluetooth ayarı: menü sistem ses ayarları 6. Sırada ses bağlantısı Etkin yazıyor oraya tıklıyoruz Bluetooth cihazımızı bulunacak şekilli getirdikten sonra ara diyoruz hemen buluyor zaten Daha sonra Etkin yazısının üzerine tıklayarak kapalı konuma da getirebiliyorsunuz yani sürekli açık kalmak zorunda değil ( bluetooth cihazları içinde arama tuşuna basılı tuttuğunuz zaman üzerindeki Işık sürekli yanıp sönüyorsa aranmaya açık demektir )
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Televizyon jvc bimden aldigim model. Hoparlor ise lg sk1 hic bir sekilde baglayamiyorum televizyona bluetooth ile. Soylediginiz menuye giriyorum ariyor ariyor hicbir sey bulamiyor nasil cozebilirim bu sorunuMarka model?
telefondan tv yi bulup uzerıne tıkladıgın halde mi baglanamıyosun yoksa telefonda tv yi bulamıyomusun?Arkadaslar lutfen yardim...! Jvc remote kontrolü herseyi dogru yaptigim halde tv ye bagliyamiyorum, nerde yanlis yapiyorum anliyamadim hepsi dogru..