JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

A Çevrimdışı

Ahmet Kırdar

Yeni Üye
25 May 2018
4
49
Arkadaslar lutfen yardim...! Jvc remote kontrolü herseyi dogru yaptigim halde tv ye bagliyamiyorum, nerde yanlis yapiyorum anliyamadim hepsi dogru..
:bilmiyom:bilmiyom:bilmiyom

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Uniteyi kurmadan açtım tekrar. Listemde Resident Evil 7 vardı HDR destekli oyun. Şöle örnek vereyim önceki tvm de korkarak oynuyordum. Bunda ise oyunu açar açmaz HDR ayarı yaptırdı bana ilk defa gördüm öle bişi olduğunu. Yaptım oyuna kaldığım yerdeb girdim 1 dk sonra kapattım. Korkmak değil bambaşka bi boyut. Daha öncede sölemiştim h1z1 oynarken derinlik muazzam gözlüksüz 3d gibi diye ancak HDR işin içine girdimi mekanın içindesin sanki VR a yakın neredeyse. Oyun harici Youtube da filmlerin 4k trailerlerini izledim. Abartmıyorum 1 metrden net görüntü çıkıyor. 3-3.5 m ise düşünemiyorum. Uyduyu bğladım kurulum 30 saniyede oldu bütün kanallar 30 saniyede geldi şaşırdım. Tv performansı yayınlar kötü olduğu için mi bana iyi gelmedi bilmiyorum. Ama konsol veya 4k film vs tahminlerimin üstünde
Hani bi tabir var ya yag gibi akiyo diye oyle mi donma hayaletlenme felan olmuyo dimk

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Merhaba arkadaşlar.. az önce Vestel servis gelip kurulumu geçekleştirdi. hiç anlamadığım ölü pixel testini de Adem Helvacı Ado bey sayesinde yaptım bir sıkıntı yok.. turkcell tv ile kullanıyorum, götüntü ses vs tatmin edici benim için... kalın çerçeveli samsung tv den sonra gayette şık durdu tv ünitemde...

yalnız bir sorum olacak.. daha önce samsung tv'ye Philips 5+1 ev sinema sistemimi bağladığımda uydu yayınının sesini hoparlörden alabiliyordum. Yalnız şimdi bu tv de scart yok, ayrıca ismini bilmediğim sarı+kırmızı+beyaz üçlü kablonun takılacağı yerde yok. yalnız ses sisteminden tv ye hdmi ile bağlanabiliyorum ama tv sesini alamıyorum hoparlörlerden.. çözüm konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?

bu arada tüm bilgilendirmeler ve desteğiniz için teşekkürler Adem Helvacı Ado bey!

yardımcı olabilecek birisi var mı bu konuda arkadaşlar..

Daha basit anlatmam gerekirse, turkcell tv den görüntüyü, 5+1 ses sisteminden sesi almak istiyorum.

D Çevrimdışı

darkprog

Yeni Üye
26 May 2018
7
38
Tavsiyeler üzerine ürünü aldım. Bugün kuruluma servis geldi. Kurulum yapıldı. Ama ben şok oldum. Görüntü inanılmaz soluk ve sarı tonlarda geldi. bir çok ayarlama modu denedim maalesef Görüntü evimdeki seg 43sc7600 den kat kat kötü geldi. Kişi yüzlerindeki detaylar, çevre detayları çok kötü geldi.İnanılmaz soluk renkler (kendi dahili uydusu aktif)
Acaba ayarlamaları nasıl yapmam gerekiyor.

B Çevrimdışı

balerion

Yeni Üye
25 May 2018
3
36
tv 1 saat önce kuruldu.. ilk izlenimlerim;

-yandan bakınca renkler çok açılıyor. kırmızı renk pembemsi bir hal alıyor. direkt önden görüntü bir nebze daha iyi fakat 4K HDR denince ben daha iyi sonuçlar bekledim. FullHD LG'ye göre renkler biraz solgun geldi.
-bass seslerini yine LG'ye göre çok az duyabildim. (dinamik bass seçeneğini açık halde)
-youtube 4K denemeleri yaptım, detaylar vs. iyi görünüyor.
-birazdan xbox360 bağlayacağım umarım görüntü kalitesi bozulmaz zira SD kanallarda görüntü bayağı kötü görünüyor.

tabii TV'yi de bunları göze alarak satın aldım zira 2000 tl bu tv için yine iyi rakam. bu özelliklerde bir LG ya da SAMSUNG tahminimce 3000 tl'den aşağı bulunmaz.

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Arkadaşlar Bluetooth ayarı: menü sistem ses ayarları 6. Sırada ses bağlantısı Etkin yazıyor oraya tıklıyoruz Bluetooth cihazımızı bulunacak şekilli getirdikten sonra ara diyoruz hemen buluyor zaten Daha sonra Etkin yazısının üzerine tıklayarak kapalı konuma da getirebiliyorsunuz yani sürekli açık kalmak zorunda değil ( bluetooth cihazları içinde arama tuşuna basılı tuttuğunuz zaman üzerindeki Işık sürekli yanıp sönüyorsa aranmaya açık demektir )
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Surekli lütfen bekleyiniz uyarisi verip herhangi birsey bulmuyor. O zaman tvde sorun var demekki herkes rahat bi sekilde baglanabiliyorsa ben neden baglanamayayim

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
552
40
tv konsol için filan kullanılacaksa 4k yerini full hd yada ultrahd almanız daha iyi olur 4k nin input lag değeri daha yüksek olur .konsol için giriş seviyesindeki 4k tvler dezanatajdır. tabi 10.000-20.000 tlik 4kları saymazsaz. ayrıca 4k için 50 inç küçük sayılır en az 55-65 gerekli 4k için. Zaten tv 50 hz fazla birşey beklememek gerekir. bu fiyat aralığındaki tüm tvler 50 hz

Geri
Üst Alt