JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Merhaba arkadaşlar.. az önce Vestel servis gelip kurulumu geçekleştirdi. hiç anlamadığım ölü pixel testini de Adem Helvacı Ado bey sayesinde yaptım bir sıkıntı yok.. turkcell tv ile kullanıyorum, götüntü ses vs tatmin edici benim için... kalın çerçeveli samsung tv den sonra gayette şık durdu tv ünitemde...

yalnız bir sorum olacak.. daha önce samsung tv'ye Philips 5+1 ev sinema sistemimi bağladığımda uydu yayınının sesini hoparlörden alabiliyordum. Yalnız şimdi bu tv de scart yok, ayrıca ismini bilmediğim sarı+kırmızı+beyaz üçlü kablonun takılacağı yerde yok. yalnız ses sisteminden tv ye hdmi ile bağlanabiliyorum ama tv sesini alamıyorum hoparlörlerden.. çözüm konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?

bu arada tüm bilgilendirmeler ve desteğiniz için teşekkürler Adem Helvacı Ado bey!

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Üründe memc desteği yok diye kabullenmişlik Adem Helvacı Ado hocam ama menü içeriğine girdiğim zaman şöyle bir yazı ile karşılaştım acaba bu olduğunu gösteriyor yoksa ben mi Çok iyi niyetliyim.. :haha1

(Ekli dosyayı görüntüle 1321 MEMC: hw_na/sw_na)

MEMC Hardware Not Available / Software Not Available
MEMC Donanımsal ve yazılımsal olarak mevcut değil anlamında

C Çevrimdışı

cihatmyilmaz

Yeni Üye
25 May 2018
2
33
Selamlar kardeşim;

Deneyimlerim bana, LG kullanıcılarının daha sonra direkt olarak VA ya geçiş yaptıklarında alışma sorunu yaşadıklarını göstermiştir her zaman.

Sizin yeni televizyonunun LG olmasa dahi LG panelli bir tv olmalı ki adaptasyon sorunu yaşamayasınız.

Bu tv yi yine de beğendiyseniz de mutlaka önceden bir 15-20 dakika izlemenizi ve özellikle yan açılardan tv yi kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bunun dışında size LG IPS panelli 49R7020U model tv yi incelemenizi de önerebilirim :ok
Tavsiyeniz için teşekkürler. Televizyonu inceledim 49UF6807 ile neredeyse aynı. Peki limiti 3000 TL bandına çekersek, ips panelli ve HDR uyumlu bir televizyon öneriniz var mıdır? Tekrar teşekkürler, iyi forumlar.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
YUV girişlerini aynen BAV gibi incelttiler. TV kutusu içerisinde bir minik ara kablo çıkmış olması lazım, kontrol edermisiniz rica etsem (Ben hiç dikkat etmemişim bu kablo var mı yok mu diye)

Bu esnada ben de ofisimde bir yerlerde vardı diye hatırlıyorum o kabloyu arayayım resmini çekmek için :ok
bi hevesle kutuya koştum baktım ama kablo yok maalesef icerisinde..
ama şöyle bi donusturucu buldum. sanırım bu benım işimi görücektir. sizde o kabloyu resimlerseniz fikir edinmiş olurum :)

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

adolfblain

Yeni Üye
26 May 2018
1
31
merhaba. televizyonu dün aldım kurulum için kutunun içerisinde kağıt olduğunu ve kağıt üzerinde ki numarayı arayarak kurulumu yaptırabileceğimi söylediler. kutunun içerisinde kağıt yoktu ve bende kutuyu artık açmış bulundum. kurulum için nereyi aramam gerekiyor ve kutuyu benim açtığım için kırık sorunu durumunda garanti kapsamından çıkmış mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.

S Çevrimdışı

sefa58

Yeni Üye
26 May 2018
5
34
Şu an sadece ip tv olayını düşünüyorum. Daha önce vermiş olduğunuz bilgilerden vestel de ip tv konularınızı da inceledim. Fakat günümüzde ip tv kullanıcıların oldukça arttığını düşünerek ve tv yi alan ve almayı düşünen diğer arkadaşlara da ışık tutmak adına jvc 50vu73t için ip tv konusunu biraz irdeleyerek bizleri bilgilendirir misiniz. Adem Helvacı Ado

metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
62
37
Tekrar Selamlar,
Adem Hocam daha önce 2 televizyonda hayal kırıklığı yaşadığımı yazmıştım.
Az önce servis geldi dedim duvara asmadan önce bi görüntüyü görmem lazım. Yoksa boşuna duvara astırmayım. Yerde kurulumu yaptılar ve nihayet tamam dedim asabilirsiniz :) Dedim pixel testi yapın, bu modelde yok dediler, açtım kumandayı gözleri önünde yaptım dedim boşuna mı tavsiyeformunu takip ediyoruz :)
Hi-Level 55" ile görüntü olarak arasında dağlar kadar fark var. Sadece TV kullanıcısıyım hiç bir şey takıp çıkarmayacağım. Tek istediğim görüntü kalitesiydi. Onda da tatmin oldum şükür. Ahım şahım değil tabi ama benim gibi kafaya takan birisi için bile yeterli geldi.
Adem Helvacı Ado Hocam kralsın :) Teşekkür ederim.

D Çevrimdışı

dogramacim

Yeni Üye
26 May 2018
5
53
Kutunun üzerinde 0850 ile başlayan numara var onu arıyorsunuz oradan yönlendirmelerle kurulum için başvuru yapıyorsunuz yakinizdaki Vestel servisi

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
Arkadaşlar MEMC dediğinz tam olarak nedir internette arattım bulamadım. Bizim için kayıp bi durum mu tam olarak ne işe yarar

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55
Arkadaşlar MEMC dediğinz tam olarak nedir internette arattım bulamadım. Bizim için kayıp bi durum mu tam olarak ne işe yarar

bende baktığımda şu linkteki yazı ile azçok bilgi sahibi olmuştum.

MEMC teknolojisi sayesinde hızlı görüntülerdeki hareketleri ek işlemcisi sayesinde hareketli görüntülerdeki bulanıklık ve bozulma engellenir.

Saygı ve Sevgilerimle,

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55
merhaba. televizyonu dün aldım kurulum için kutunun içerisinde kağıt olduğunu ve kağıt üzerinde ki numarayı arayarak kurulumu yaptırabileceğimi söylediler. kutunun içerisinde kağıt yoktu ve bende kutuyu artık açmış bulundum. kurulum için nereyi aramam gerekiyor ve kutuyu benim açtığım için kırık sorunu durumunda garanti kapsamından çıkmış mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.

JVC BİM kutu üzerinde yazan DANIŞMA HATTI numarası: 0850 222 4987

2018-05-26_155306-atlan_linux-jpg.jpg

İLETİŞİM
Satış sonrası hizmetlerde kusursuz Vestel deneyimi yaşatmak için BURADAYIZ..

Müşteri Temsilcilerimize; 0 850 222 4 123 iletişim merkezi numaramızdan 7 gün 24 saat,

CapCanlı Destek uygulamamızdan haftanın her günü 08:00-00:00 saatleri arasından ulaşabilirsiniz.

Dilediğiniz zaman dilediğiniz kanaldan bize ulaşmanız için;
Whatsapp numaramız : 0536 075 4 123

Mail adresimiz : vmh@vestel.com.tr
vmh@vestel.com.tr

I Çevrimdışı

ilaydakilic

Yeni Üye
24 May 2018
6
Vestel 8400 ile arasında 200 lira fark var sizce hangisini almalıyız çok acil fikrinize ihtiyacım var

Geri
Üst Alt