Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
harika. valla bu bılgıler hiçbir kaynakta olmayan bilgiler. emegıne saglık
Bu da bizim farkımız olsun değerli kardeşim
harika. valla bu bılgıler hiçbir kaynakta olmayan bilgiler. emegıne saglık
Üründe memc desteği yok diye kabullenmişlik Ado hocam ama menü içeriğine girdiğim zaman şöyle bir yazı ile karşılaştım acaba bu olduğunu gösteriyor yoksa ben mi Çok iyi niyetliyim..
(Ekli dosyayı görüntüle 1321 MEMC: hw_na/sw_na)
Tavsiyeniz için teşekkürler. Televizyonu inceledim 49UF6807 ile neredeyse aynı. Peki limiti 3000 TL bandına çekersek, ips panelli ve HDR uyumlu bir televizyon öneriniz var mıdır? Tekrar teşekkürler, iyi forumlar.Selamlar kardeşim;
Deneyimlerim bana, LG kullanıcılarının daha sonra direkt olarak VA ya geçiş yaptıklarında alışma sorunu yaşadıklarını göstermiştir her zaman.
Sizin yeni televizyonunun LG olmasa dahi LG panelli bir tv olmalı ki adaptasyon sorunu yaşamayasınız.
Bu tv yi yine de beğendiyseniz de mutlaka önceden bir 15-20 dakika izlemenizi ve özellikle yan açılardan tv yi kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Bunun dışında size LG IPS panelli 49R7020U model tv yi incelemenizi de önerebilirim
bi hevesle kutuya koştum baktım ama kablo yok maalesef icerisinde..YUV girişlerini aynen BAV gibi incelttiler. TV kutusu içerisinde bir minik ara kablo çıkmış olması lazım, kontrol edermisiniz rica etsem (Ben hiç dikkat etmemişim bu kablo var mı yok mu diye)
Bu esnada ben de ofisimde bir yerlerde vardı diye hatırlıyorum o kabloyu arayayım resmini çekmek için
Arkadaşlar MEMC dediğinz tam olarak nedir internette arattım bulamadım. Bizim için kayıp bi durum mu tam olarak ne işe yarar
merhaba. televizyonu dün aldım kurulum için kutunun içerisinde kağıt olduğunu ve kağıt üzerinde ki numarayı arayarak kurulumu yaptırabileceğimi söylediler. kutunun içerisinde kağıt yoktu ve bende kutuyu artık açmış bulundum. kurulum için nereyi aramam gerekiyor ve kutuyu benim açtığım için kırık sorunu durumunda garanti kapsamından çıkmış mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
Vestel 8400 ile arasında 200 lira fark var sizce hangisini almalıyız çok acil fikrinize ihtiyacım var