Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Merhabalar herkese. Öncelikle forumda görüşlerini ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler. Gerçekten bilinçli alış veriş yapabilmek adına çok faydalı bir forum. Ben televizyon işinden pek anlamam, en azından detay kısımlarını bilmem. Şuan evimde izlediğim televizyonum LG 49UF6807 - ZA. Çoğu ihtiyacımı da karşılıyor diyebilirim. Gerek görüntü kalitesi olsun, gerek uygulamaları olsun. Genel anlamda memnunum. Kısmetse yakında evleneceğim ve televizyon bakıyorum. Hem hesaplı olsun hem de şu anki televizyonumdan eksiği olmasın derdindeyim. Değerli bilgi ve tecrübelerinize dayanarak; bu iki televizyon arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz? Artıları ve eksileri nelerdir? Tercih edilebilir mi vs. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar
Selamlar kardeşim;
Deneyimlerim bana, LG kullanıcılarının daha sonra direkt olarak VA ya geçiş yaptıklarında alışma sorunu yaşadıklarını göstermiştir her zaman.
Sizin yeni televizyonunun LG olmasa dahi LG panelli bir tv olmalı ki adaptasyon sorunu yaşamayasınız.
Bu tv yi yine de beğendiyseniz de mutlaka önceden bir 15-20 dakika izlemenizi ve özellikle yan açılardan tv yi kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Bunun dışında size LG IPS panelli 49R7020U model tv yi incelemenizi de önerebilirim