JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
Merhaba arkadaşlar.
Bu TV yi sizlerin önerisi ile satın aldım
Bugün öğlen sonu servis gelip kurdu. Ama detaylı bilgi tanıtım vb. Olmadı smarti aktif hale getirdi onuda pek beceremedi sonunda yaptı.
Tv kurduk dan sonra 3 saat kadar kurcaladim oğlum YouTube den videolar seyretti herşey yolundaydı.
Gece eve geldim tekrar TV açtım 4k videoları vb seyrettim yakından baktım gözüme 1 tane ölü Pilsen takıldı.
Ölü Pilsen testi yaptım evet 1 tane açık renkli ölü Pilsen var.
Ne yapmalıyım?
1 tane ölü Pilsen artarmi?
Hevesle aldım kafaya taktım şuan
Servis kaydı actirdim bakalim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Doğu da bı ilcedeyim.

M Çevrimdışı

mtuncgun

Yeni Üye
25 May 2018
6
54
Merhaba Adem Bey,
Bu TV de pixellence ve WCG özellikleri yok ama bir güncelleme ile gelme ihtimali olabilir mi? Veya başka bir yazılım yüklenerek aktif edilebilir mi?

Bir de V10116518 kodlu ve MB130E anakart ile üretilmiş olan 49UD9400 hakkında bir kaç sorum olacaktı. Bu seride SMR1800, HDR, WCG, Pixellence, Dolby Vision vs. gibi daha üstün özelliklerin bulunmasına rağmen Backlight yerine Edgelight kullanılıyor olması bir handikap oluşturmamış mıdır acaba? Ayrıca Vestel Mayıs 2018 katoloğunda bu seri de HDR ve Dolby Vision görünmüyor. Basım hatası mıdır acaba?

Son sorum da 700 TL daha verebilecek bir durumda olsak, JVC 50VU73T yerine 2700 TL ye 49UD9400 yi mi almak daha iyi olurdu?

Teşekkürler.
Selam ve saygılar.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Alan, kullanan herkese hayırlı olsun, güle güle kullanılsın.

Biri çıkıp tv nin yandan (kalınlığını gösterir) ve karanlık ortam siyah ekran performansını çekebilir mi ? Bakalım bulutlanma düzeyi nedir ? Düz siyah zemin, mümkünse sıfır ışık ortamı...

Bir de kumanda, kimi dandik diyor, kimi yeterli...

Şenlendirelim buraları :)

M Çevrimdışı

mtuncgun

Yeni Üye
25 May 2018
6
54
Renk ayarlamaları için kullanabileceğimiz kısa bir 4K video önerisi yapabilecek var mıdır?

Teşekkürler.
Selam ve saygılar.

C Çevrimdışı

Code16

Yeni Üye
23 May 2018
27
38
Adem Helvacı Ado hocam cihazı kendim kurdum çok şükür herhangibir sıkıntı ile karşılaşmadım size sorum cihaz hala garanti kapsamındamıdır ?

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Peki yine 1 ay mı tv den de ücretsiz
Devam etmeyeceksen Ayın 28’i iptal etmeyi unutma. Enpara.com kullanırsan %50’si bedava. ₺14.50’ye gelir aylık onu da bir arkadaşın ile paylaşabilirsiniz aynı anda 2 tv ve telefona izin veriyor. Ben 1 seneyi geçkindir kullanıyorum ve çok memnunum.

S Çevrimdışı

SnttB

Yeni Üye
26 May 2018
32
38
Merhaba jvc 65 inç gelecek diye almadık lakin 12 Haziran’a kadar yayınlanan bim broşürlerinde tv yok bilgisi olan varmı teşekürler

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Merhaba arkadaşlar.
Bu TV yi sizlerin önerisi ile satın aldım
Bugün öğlen sonu servis gelip kurdu. Ama detaylı bilgi tanıtım vb. Olmadı smarti aktif hale getirdi onuda pek beceremedi sonunda yaptı.
Tv kurduk dan sonra 3 saat kadar kurcaladim oğlum YouTube den videolar seyretti herşey yolundaydı.
Gece eve geldim tekrar TV açtım 4k videoları vb seyrettim yakından baktım gözüme 1 tane ölü Pilsen takıldı.
Ölü Pilsen testi yaptım evet 1 tane açık renkli ölü Pilsen var.
Ne yapmalıyım?
1 tane ölü Pilsen artarmi?
Hevesle aldım kafaya taktım şuan
Servis kaydı actirdim bakalim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Doğu da bı ilcedeyim.
Ölü pikselin oldugu yeri besle veya parmaginizla ovalayin veya şu video yu acın tv den düzelme olasiligi cok yüksek

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Gece biri dedim ama sabah rakamı arttırma isteği hissettim :)

Cümleden günaydın,

Alan arkadaşlar (rakam ne kadar çok olursa o kadar sağlıklı sonuç çıkar);

Karanlık ortam, düz siyah ekran testi yapabilir mi, ışık sızması ve bulutlanma var mı, varsa aynı yerlerde mi, aynı yerlerde ise bu bir kronik sorun mu ya da maşşallah hiç bişii yok mu şeklinde mi ? :)

Şunu da belirteyim, ne kadar ekmek o kadar köfte diye fakir tesellisine gidilip üzülünmesin, bu dediğim testi ben tv ye bilmem kaç bin liralar verdim, ben gittim xxx markayı aldım diyenlerden de isteyin sonuç mustafa ceceli; yiiine hüsraaaan her daaaim... :)

Önemli olan ne kadar az olduğu ;)

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Merhabalar. Bahsi geçen üründen satın aldim kurulumunu gerçekleştirdim, herşey iyi hoşta bu meret televizyona bir türlü bluetooth hoparlörü baglayamadim. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi ?

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Adem Helvacı Ado üstada çoook teşekkür ediyorum..bu tv yi almakla iyi bir iş yaptım..ado sayesinde oldu..bu arada renklerde canlılık yok diye yazmıştım...meğerse hdmi bağlantısı yapanların bir takım ayarlar yapması gerekiyormuş...adem bey sağolsun üşenmedi bana whatsup tan yazdı..bu sorunu olan varsa adem beyden yardım alabilir...
Yardimci olabilir misiniz bu konuda ?

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
haydi hayırlısı olsun bakalım, kurulum sonrası görüşleriniz çok önemli, lütfen beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktaları bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyiniz :ok

Ben halen kurcalıyorum televizyonu. LG SK1 soundbar ile bluetooth bağlantı kurmayı başaramadım :alala
Bulabildiniz mi ?

Geri
Üst Alt