JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
Herkese merhaba. 2 gün önce can oglum 55inc LC TV min ekranini tuz buz etti. Bende malum kurban önü çok açılmamak adına jvc 50 tercih ettim. Sizden ricam ben daha acmadim TV yi korkudan. TV nin yükseklik ve en ölçülerini ölçüp bilgi verirmisiniz. Şeffaf flexi kestirecem önüne başka çarem kalmadı.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Pro var da 4k açan oyun var mı listemde onu bilmiyorum sabah denedim h1z1 ile efsaneydi görüntü. Ama tam karşıdan bakman lazım derinlil efsane yine. Gözlüksüz 3D gibi oluyo abartmıyorum. 2.5 metreden denemiştim. Kendi odama kurcam yarın üniteyide aldım ama taşıyamadım mağazada suan üniteyi aldıktan sonra kurcam hepsini
Kurduktan sonra senden inceleeme bekliyoruz

K Çevrimdışı

kadirsu

Yeni Üye
25 May 2018
20
49
günaydın herkese,dün servis geldi gerekli işlemleri yaptı ve kullanmaya başladık hayırlısı ile.şöyle bir olay var ben evde digitürkün sagem plus ıq kutusunu kullanıyorum.kutunun hdmı kablosunu hangi hdmı kaynağına takarsam takayım o kaynağı tuner 1 olarak görüyor ve tv nin kendi kumandası da o kaynağa göre otomatik ayarlanıyor.tv kumandasının sadece ses tuşları ve smart,netflix tuşları kullanılabiliyor.menü tuşu başta olmak üzere diğer tuşlar çalışmıyor.ilginç bi durum,iyimi kötümü karar veremedim :)
ayrıca bu halde iken kaynak ayarlarından hdr modu nu aktif edemedim.taryıcısını kısa bir süre denedim evdeki kablosuz ağa bağlanarak.sorunsuz açtı girdiğim sayfaları.fullhd film izle sitesinden bi film açtım donma takılma olmadan izledim bi süre. elimde eskiden kalan bi logtech kablosuz klavye vardı onu da sorun çıkmadan kullandım.smart menüsü de idare eder vaziyette,bi samsung veya lg kadar olmasa da iş görür,marketin de çok fazla uygulama yok.bein sports var ama bein connect yok mesela veya digi play.telefonun ekranını sorunsuz olarak yansıttım güzel çalışıyor.bluetooth açıp kapatacak bi menüsü yok sürekli aktif zaten ki telefon ile sorunsuz bağlandı.türksat kullnmadığım için trt 4k yı deneme şansım olmadı.sadece başta dediğim hdr modunu aktif edemedim,klavuzda gelişmiş ayarlara diyor ama kaynak ayarlarında gelişmiş diye bi bölüm yok belkide ben yanlış yoldan gidiyorum. genel olarak benm beğendim bu paraya alınacak bu kalitede başka cihaz yok kanımca zaten.akşam misafirim vardı mesela onlarda görüntüyü çok beğendiler.diyeceklerim bu kadar zamanla buraya kullanıcı deneyimlerimizi yazarız artık...

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
Allah rızası için birisi metre ile yüksekliği ve eni ölçebilir mi bana. Şeffaf fleksi kestirecem. Korkudan TV kutamiyorum

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Hocam pleksi ışığı yansıtmaz mı ? Ya da reklamcılarda mat film ile kaplatın, yansıma ve parlamayı engeller.

A Çevrimdışı

Ahmet Kırdar

Yeni Üye
25 May 2018
4
49
Arkadaslar ben sanal kumadayi telefona kurdum ayni agda bagli tv bagli ama control edemiyorum yol ve yontem olarak yardimci olabilecek bir arkadas varmi telefonda 8 yuklu

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
Kurduktan sonra senden inceleeme bekliyoruz
Uniteyi kurmadan açtım tekrar. Listemde Resident Evil 7 vardı HDR destekli oyun. Şöle örnek vereyim önceki tvm de korkarak oynuyordum. Bunda ise oyunu açar açmaz HDR ayarı yaptırdı bana ilk defa gördüm öle bişi olduğunu. Yaptım oyuna kaldığım yerdeb girdim 1 dk sonra kapattım. Korkmak değil bambaşka bi boyut. Daha öncede sölemiştim h1z1 oynarken derinlik muazzam gözlüksüz 3d gibi diye ancak HDR işin içine girdimi mekanın içindesin sanki VR a yakın neredeyse. Oyun harici Youtube da filmlerin 4k trailerlerini izledim. Abartmıyorum 1 metrden net görüntü çıkıyor. 3-3.5 m ise düşünemiyorum. Uyduyu bğladım kurulum 30 saniyede oldu bütün kanallar 30 saniyede geldi şaşırdım. Tv performansı yayınlar kötü olduğu için mi bana iyi gelmedi bilmiyorum. Ama konsol veya 4k film vs tahminlerimin üstünde

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Bende bu sabah büyük bir heyecanla bim açılmadan kapısına dikildim içeride iki tane tv vardı aldım getirdim eve ve servise haber verdim akşama doğru gelip kurdular. Tüm özellikler gayet düzgün çalışıyor. Ekranın sağ alt köşesinde sadece bir tane ölü piksel piksel var onun için bir şey yapmam gerekirmi bilmiyorum. Ama en büyük sıkıntım renkler ve çözünürlük hiç memnun etmedi beni. Oturma odamda 32 inç full HD LG Led tv var ve onunla kıyaslayınca hiç tatmin edici değil. İnsan yüzlerinin çizgileri tam keskin değil renkler ten rengine benzemiyor, renkler çok sönük. Bu arada JVC yi dahili uydu alıcısı ile kullanıyorum harici bişey yok yani. İnşallah bunun bir ayarı vardır ve yazılımla düzeltilebilecek birşey dir diye umuyorum. Çünkü şu an gerçekten içimde büyük bir pişmanlık oluştu bu tv yi aldığım için.

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
45
Arkadaşlar Bluetooth ayarı: menü sistem ses ayarları 6. Sırada ses bağlantısı Etkin yazıyor oraya tıklıyoruz Bluetooth cihazımızı bulunacak şekilli getirdikten sonra ara diyoruz hemen buluyor zaten Daha sonra Etkin yazısının üzerine tıklayarak kapalı konuma da getirebiliyorsunuz yani sürekli açık kalmak zorunda değil ( bluetooth cihazları içinde arama tuşuna basılı tuttuğunuz zaman üzerindeki Işık sürekli yanıp sönüyorsa aranmaya açık demektir )
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Geri
Üst Alt