JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
877
Netflix i ücretsiz kullanabilir miyiz arkadaşlar ben üye oldum paket almamı istedi
Kullanabilirsiniz, kullanmadığınız e-mail adresiyle telefonunuzdan uygulamayı indirip 1 ay ücretsiz üyelik başlatın. Telefondan girmeye başladıktan sonra, aynı e-mail şifre ile TV den girin seyredersiniz. :ok

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
877
Sahibinden 1,5 aylık az kullanılmış Vestel 49UB8300, JVC 50'' 127 Ekran 4K 50VU73T ile takas da olur
:haha

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Abi youtube geri dönüşleri de oldukça olumlu, Teşekkür ötesinde cümleler kuruyor tv yi alanlar ki bu da ayrı bir mutluluk verici benim için.

Sorun şu ki bunları sana yazmakla hata mı ettim diye düşünüyorum şu an :kop

2121-jpg.jpg

C Çevrimdışı

cihatmyilmaz

Yeni Üye
25 May 2018
2
33
Merhabalar herkese. Öncelikle forumda görüşlerini ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler. Gerçekten bilinçli alış veriş yapabilmek adına çok faydalı bir forum. Ben televizyon işinden pek anlamam, en azından detay kısımlarını bilmem. Şuan evimde izlediğim televizyonum LG 49UF6807 - ZA. Çoğu ihtiyacımı da karşılıyor diyebilirim. Gerek görüntü kalitesi olsun, gerek uygulamaları olsun. Genel anlamda memnunum. Kısmetse yakında evleneceğim ve televizyon bakıyorum. Hem hesaplı olsun hem de şu anki televizyonumdan eksiği olmasın derdindeyim. Değerli bilgi ve tecrübelerinize dayanarak; bu iki televizyon arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz? Artıları ve eksileri nelerdir? Tercih edilebilir mi vs. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar

Geri
Üst Alt