Benerivo
Aktif Üye
- 20 May 2018
- 201
- 42
Hocam çok teşekkür ederim muazzam
Benim de renkler cansız hocam yardımcı olur musunuzAdo üstada çoook teşekkür ediyorum..bu tv yi almakla iyi bir iş yaptım..ado sayesinde oldu..bu arada renklerde canlılık yok diye yazmıştım...meğerse hdmi bağlantısı yapanların bir takım ayarlar yapması gerekiyormuş...adem bey sağolsun üşenmedi bana whatsup tan yazdı..bu sorunu olan varsa adem beyden yardım alabilir...
Google playde jvc smart remote uygulaması buldum, kullanması zor ama iş görüyorJVC nin bu modeline uyumlu uygulamayı indirip telefonu kumsnda5gibi kullanabilirsin. Ben araştırmadım. Diğer tvm lg de telefondan kontrol vardı.
Arkadaşlar selamlar;
TV'yi bugün aldım, kardeşim servisi aramak için kutunun içini açmış, yani ön kapaklarını açmış kartonun, hiçbir ambalajı açmamış. Karton kısımları bantla dahi yapıştırsak ambalaj açılmadığı için açıldı sanılmayacak ama böyle bir şey yapmak istemiyorum. Yetkililere servis numarasını bulmak için açtığımızı ama ambalajları görüldüğü gibi açmadığımızı söylersek ve onlar da teyit ederse olası olumsuzlukta garanti kapsamı dışında mı sayılır mı?
Bir arkadaşımız yukarıda açarsak garanti dışı kalır demiş de o zaman neden 3 yıl garanti veriliyor? 3 yıl boyunca açmayalım mı? Ne düşünüyorsunuz? Bu arada ben de haftaya çağırmayı düşününüyorum, badana yapmam gerek eve.
Ne gibi ayarlar yaptınız bizimle de paylaşırmısınızAdo üstada çoook teşekkür ediyorum..bu tv yi almakla iyi bir iş yaptım..ado sayesinde oldu..bu arada renklerde canlılık yok diye yazmıştım...meğerse hdmi bağlantısı yapanların bir takım ayarlar yapması gerekiyormuş...adem bey sağolsun üşenmedi bana whatsup tan yazdı..bu sorunu olan varsa adem beyden yardım alabilir...
Youtuba da yükleyip link aktarınız kardeşimBeyler video yükleyecem ama kuculttum yine yuklenmiyor neden acaba ?
Ado üstad tv ye yandan bakarken sisli gibi renk var kırmızı ise arka fon sisli kırmızı görünüyor karşıdan biraz daha iyi ne yapmam lazım
Valla hocam karar vermem de siz inanılmaz etkili oldunuz utandırmak ne kelime televizyonda her güzel maç ve film izlediğimde mutlaka size hayır dua edeceğim LG G4 var Ado Hocam ben de .. Telefonu kasıyor diye güncelleme yapmamıştım eski sürüm olduğu için olabilir mi acaba
Ado
Aslında böyle düşünmemiştim hiç, çünkü bu gibi durumlarda hak iddia edemem. Teorik olarak ürünü servis olmadan açıp kullanmak istediğimde imalattan kaynaklanmış fiziksel bir hasar (olduğu çok belli ise) ve yazılımsal bir problem varsa tüketici haklarımı kullanırım. Bunun dışında hak talep etmem. Kaldı ki, yazılımsal, tamamen imalattan kaynaklı bir hatayı 1 aylık kullanım sonrası da fark edebilirim. İşte bu noktada 3 yıllık garantinin anlamını sorgularız. Benim hatam dışında gelişirse ve ispat edilirse... Tabii ki dediklerinize hak veriyorum.