catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 42
Merhabalar. ismim Sertaç ve aranıza bugun formu okuduktan sonra katıldım. bende dün bu Tv den araya araya en son bulup almış bulundum. sordugumda her şubeye 1 er adet gonderıldıgını soyledı ordaki personel. eve kadar hevesle taşıyıp kutuyu açtım ( servisi fln aramadım bile) hemen ayaklarını takıp tv yi acıp kurulumunu gerceklestırdım. hic bir sıkıntıyla karşılaşmadım şukur. renk kontrast ayarını da eh işte şeklinde yaptım.
valla tv den memnun kaldım ben. tv yi aldıktan sonra Formu gordum ve yazılanları okudum.
Ado admin baya tv konusunda bılgılısın sanırsam. senin yorumlarında gozumden kacmadı acıkcası 
tek memnun kalmadıgım şeyse fazla giriş olmaması.. sadece USB ve HDMI var. en azından 1 scart girişi olsaydı dedim. cunki ps2 konsolu buna baglayamıycagım.
genel olarak ben cok memnun kaldım tvden. umarım üzmez
oncekı tv arcelikti ve istemedigim kadar giriş yeri vardı

valla tv den memnun kaldım ben. tv yi aldıktan sonra Formu gordum ve yazılanları okudum.

tek memnun kalmadıgım şeyse fazla giriş olmaması.. sadece USB ve HDMI var. en azından 1 scart girişi olsaydı dedim. cunki ps2 konsolu buna baglayamıycagım.
genel olarak ben cok memnun kaldım tvden. umarım üzmez
oncekı tv arcelikti ve istemedigim kadar giriş yeri vardı