JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

G Çevrimdışı

Gürkan K

Yeni Üye
11 Haz 2018
45
51
Arkadaşlar aşağıdaki fotalarda çekirdek sürümüm ve ayarlarım var.Süpere yakın oldu...

J1EUt.png

J1ySP.jpg
J1Q9N.jpg

G Çevrimdışı

Gürkan K

Yeni Üye
11 Haz 2018
45
51
Sanki açı kaybıda büyük oranda hissedilmiyor gibi geldi...Fox,star powertürk super oldu renklerden ödün vermeden...

T Çevrimdışı

trendy

Yeni Üye
9 Haz 2018
9
53
Güncellemeden sonra wifi sorun olmaya başladı bağlantı kopuyor tekrar bağlanmak için menüye girdiğimizde Kablosuz seçeneği gelmiyor. Ta ki tv nin elektrik bağlantısı kesip tekrar açana kadar... Yazılımı yapan mühendislere duyurulur.

E Çevrimdışı

eflanili

Yeni Üye
29 May 2018
8
46
Eveet sonunda rahatsız edici bi mevzu çıktı.Hareketli siyah nesneler eğer beyaz gibi bi açık renk arka plan üstünde hareketine devam ediyorsa arkalarında siyahımsı bir silüet bırakarak hareketine devam ediyor.Örnek Trt Belgesel de Akbaba kanat çırparak gelirken kanatlarla birlikte siyah bi silüet de çırpılıyor.Trt4k da maç seyrederken futbolcuların kafaları aynı şekilde silüet şeklinde kısa bi süre devam ediyor.Şu ana kadar dikkat çekmemişse sizlerde dikkatle bi bakın derim.Yazılım olarak fabrikanın ful yazılımı var.
Bu sorun için yorumu olan var mı

Wilusa Çevrimdışı

Wilusa

Yeni Üye
26 May 2018
17
44
Donusturucu ve optik kablo alarak tv yi ses sistemine bagladim ancak tv den ses ayari yapamiyorum. Dsmart izlerken recevier uzerinden ses acma kisma oluyor lakin youtube dan bisey izlerken tv nin kumandasiyla sesi kontrol edemiyorum, ancak ses sisteminin uzerindeki dugme ile mudahale edebiliyorum. Yokmu tv nin kumandasiyla sesi ayarlayabilecegim bi yontem?
Ayrica bu tv nin konusu tek yerden devam etse ve gerekli dokumanlar, ayarlar ve puf noktalari ilk mesaja eklense. Boylece sayfa sayfa bisey aramamis oluruz.

O Çevrimdışı

om3rr

Yeni Üye
23 Haz 2018
12
30
herkese merhaba.

bu tv bir daha bim mağazalarına gelir mi ?
bu fiyat bandından alınacak tv önerir misiniz ?
not: standart kullanıcıyım.

M Çevrimdışı

machoke

Yeni Üye
26 May 2018
21
55
Donusturucu ve optik kablo alarak tv yi ses sistemine bagladim ancak tv den ses ayari yapamiyorum. Dsmart izlerken recevier uzerinden ses acma kisma oluyor lakin youtube dan bisey izlerken tv nin kumandasiyla sesi kontrol edemiyorum, ancak ses sisteminin uzerindeki dugme ile mudahale edebiliyorum. Yokmu tv nin kumandasiyla sesi ayarlayabilecegim bi yontem?
Ayrica bu tv nin konusu tek yerden devam etse ve gerekli dokumanlar, ayarlar ve puf noktalari ilk mesaja eklense. Boylece sayfa sayfa bisey aramamis oluruz.
Optik sesi doğrudan verir ve ses, bağlanılan ses sistemi tarafından kontrol edilir. Normal olan bu.

Geri
Üst Alt