JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
bende 1 tane çıktı ama testi açmadan ve dibine kadar girip bakmadan görmek mümkün değil.. ilk başta bende birkaç gün kafaya takmıştım ama alışıyor insan, 8 milyon pikselin içerisinde kaybolup gidiyorlar:hihi

Ben İphone 5’i öyle kullanmıştım yıllar önce satarken satacağım arkadaş gönderdi yenisi geldi Benim için hiç sorun teşkil etmemişti ki o 4-5 inç bir şeydi ve sürekli eldeydi tv’de belli olacağını sanmıyorum.

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Selamlar, servis gelip cihazı kurup hemen gitti ölü piksel testini sen yaparsın abi dediler ok dedim geç saat beklemeyin. Anten kablosu biraz sıkıntılıydı sanırım biraz uğraştı eleman.

Neyse kurup gittiler, test yapmak için sayfayı açtım ama hangi tuşa basarsam o tuşu komut tuşu olarak algıladı bir türlü kurtulamadım bundan çareyi fişi çekmekte buldum.

Tekrar açtığımda da ise görüntü var ses yoktu. En baştan kurayım dedim sanırım Türksat 4 küsür bu evdeki uydu. Merkezi sistemmiş çünkü ( ben Digiturk kuracağım şimdilik sonrası iptv. ) velhasıl piksel testini yapamadığım gibi artık elimde görüntü de yok :clap2:clap2

Yarın artık yeni bir kablo alıp ( fabrika ayarlarına dönüp ) baştan başlayacağım. 1.5 dk’lık izlenemim ise iyiydi sanki :saskin:gul:gul

En güncel ayarlara sahip arkadaş paylaşabilirse çok sevinirim. Umarım ses şeysi de kablodandır, yarın ola hayrola.

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
Ado hocam arkadaşlar, acil bilgi lütfen:
Vestel bluetooth kulaklık buldum. Bu ve bunun gibi bluetooth kulaklıklar bu bluetooth lu tv lere bağlanıp kablosuz olarak tvnın direk sesini bluetooth kulaklıktan alabiliyormuyuz?

K Çevrimdışı

Kingdreamlover

Yeni Üye
30 Haz 2018
17
45
Adem Helvacı Ado ÜSTADIM SELAMLAR
Tavsiyeniz üzerine 1 kendime 1 de anneme bu tv den aldım.Benimkinde 1 ölü pixel çıktı ancak dert etmedim, severek kullanıyorum.Ancak annemin tv nin panelinde soldan sağa 2 tane ve biri 4 cm,biri 1 cm yüksekliğinde 2 gri şerit belirdi.Servisi çağırdım.Nazlanarak tv yi aldı.Ertesi gün müşteri hizmetleri aradı ve ürün için özür diledi.Gönlümü almak için bana küçük ev aletlerinden hediye etti ve tv nin en kısa zamanda panelinin değiştirilerek gönderileceğini,bu süreçte ikame bir tv vereceklerini söylediler.Ikame tv henüz elime ulaşmadan,Dün aldığım telefonla tv nin tamirinin uzun süreceğini ve tamirdeki tv yerine Telefunken 55TU7020 Ultra HD (4K) tv yi verebileceklerini söylediler.Sizce bu tv teklifini kabul etmeli miyim?
Teşekkürler.

A Çevrimdışı

aslanerdin

Yeni Üye
12 Haz 2018
8
54
Ben bu televizyonu Bimde çıktığı ilk gün satın aldım. Fakat daha sonra belirli belirsiz yatay bir çizginin genelde ekran logolarını olduğu yer hizasında çıktığını fark ettim. Yetkili servisi çağırdım. Onlar da 14.06.2018 tarihinde geldiklerinde gerçekten çizginin olduğunu gördüler. Ben onlara onarım değil değişim istediğimi belirttim. İki gün gün sonra beni Vestel müşteri hizmetlerinden midir bir bayan aradı. Arızanın basit bir kablo değişimi ile düzelebileceğini ellerinde bu televizyonun kalmadığını ancak bu şekilde onarımı kısa süre içinde yapabileceklerini belirtti. Ben de bu şekilde dediklerine kanmış oldum. Kabul ettim. Televizyonu yetkili servis ayın 22 sinde evden alıp götürdü. Bu gün ise içine konulan vestel servis fişinde tesnisyen notu "onarım ms gelen üründe herhangi bir arıza görülmemiş olup ürün tüketiciye iade edilecektir."" açıklaması ile ürünü bana hiç bir işlem yapmaksızın geri getirdiler getiren servis elemanına da çizgiyi gösterdim. O da görüp bunu tablete not alıp değişim için faks atılacaktır gibi bir not hazırladı.
Benden vestel ürünü alanlara tavsiye kesinlikle ve kesinlikle isterse tamiri çok kolay bir kusur olsun (bunların telefondaki ikna biçimi bu anlaşılan, kolayca onarılacak basit bir şey diyorlar) onarım değil değişim talep edin. Benim gibi sonradan telefon edenlerin beyanlarına aldanmayın. Bu işini bilmezler, yüzünden tam da dünya kupası maçlarını 4k izleyecem derken mağdur oldum. Bu arada televizyondaki ekte resimleri olan çizgiyi göremeyen görme özürlü teknisyeni (ya Manisada veya Samsunda Birol Söylemez Çağdaş Elektonikte muhtemelen) ekran hatalarının olup olmadığını görmekle görevlendiren vestele de ne diyeyim sizlerin takdirine bırakıyorum. (Çizgi sol uçtan sağ uca kadar ekran boyunca uzanıyor.) Televizyonu şimdi getirdiklerinde televizyonda daha önce gözümüne çarpmayan birbiri ile simetrik (yukarıdaki aynı hizadaki iki ayrı karaltı ile aşağıda tam onların hizasında iki ayrı karaltı) 4 ayrı siyah karaltı olduğunu da fark ettik. Artık serviste mi oldu bilmiyorum.
Eyy vestel lütfen adam gibi ürettiğim malın arkasında dur. Şu televizyonu adam gibi hatasızı ile değiştir. Birilerine 55 ekran televizyonu dahi veriyorsun da beni niye mağdur ediyorsun.

20180630_191942_resized.jpg

20180630_191948_1530377654995_resized.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado ÜSTADIM SELAMLAR
Tavsiyeniz üzerine 1 kendime 1 de anneme bu tv den aldım.Benimkinde 1 ölü pixel çıktı ancak dert etmedim, severek kullanıyorum.Ancak annemin tv nin panelinde soldan sağa 2 tane ve biri 4 cm,biri 1 cm yüksekliğinde 2 gri şerit belirdi.Servisi çağırdım.Nazlanarak tv yi aldı.Ertesi gün müşteri hizmetleri aradı ve ürün için özür diledi.Gönlümü almak için bana küçük ev aletlerinden hediye etti ve tv nin en kısa zamanda panelinin değiştirilerek gönderileceğini,bu süreçte ikame bir tv vereceklerini söylediler.Ikame tv henüz elime ulaşmadan,Dün aldığım telefonla tv nin tamirinin uzun süreceğini ve tamirdeki tv yerine Telefunken 55TU7020 Ultra HD (4K) tv yi verebileceklerini söylediler.Sizce bu tv teklifini kabul etmeli miyim?
Teşekkürler.

Edebilirsiniz azizim, Detay isterseniz detay da verebilirim ncak içiniz rahat olsun kabul etmenizde bir sakınca yoktur :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Selamlar, servis gelip cihazı kurup hemen gitti ölü piksel testini sen yaparsın abi dediler ok dedim geç saat beklemeyin. Anten kablosu biraz sıkıntılıydı sanırım biraz uğraştı eleman.

Neyse kurup gittiler, test yapmak için sayfayı açtım ama hangi tuşa basarsam o tuşu komut tuşu olarak algıladı bir türlü kurtulamadım bundan çareyi fişi çekmekte buldum.

Tekrar açtığımda da ise görüntü var ses yoktu. En baştan kurayım dedim sanırım Türksat 4 küsür bu evdeki uydu. Merkezi sistemmiş çünkü ( ben Digiturk kuracağım şimdilik sonrası iptv. ) velhasıl piksel testini yapamadığım gibi artık elimde görüntü de yok :clap2:clap2

Yarın artık yeni bir kablo alıp ( fabrika ayarlarına dönüp ) baştan başlayacağım. 1.5 dk’lık izlenemim ise iyiydi sanki :saskin:gul:gul

En güncel ayarlara sahip arkadaş paylaşabilirse çok sevinirim. Umarım ses şeysi de kablodandır, yarın ola hayrola.

Abi işlemler bitince panel testine bakalım, gerekrise ara bei lütfen. :ok

K Çevrimdışı

Kingdreamlover

Yeni Üye
30 Haz 2018
17
45
Edebilirsiniz azizim, Detay isterseniz detay da verebilirim ncak içiniz rahat olsun kabul etmenizde bir sakınca yoktur :ok
Teşekkür ederim zahmet edip cevap verdiğiniz için.
Teslim edilecek tv yi biraz araştırdım ancak detaylı bir bileğiye ulaşamadım.Yönlendirebilceğiniz bir site var mıdır?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Teşekkür ederim zahmet edip cevap verdiğiniz için.
Teslim edilecek tv yi biraz araştırdım ancak detaylı bir bileğiye ulaşamadım.Yönlendirebilceğiniz bir site var mıdır?
Bizden başka detaylı bilgi alabileceğiniz hiç bir yer yok malesef kardeşim, Sen neyi merak ediyorsan sor seve seve cevaplarım :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado Kralsın üstad
Panel cinsi nedir
Hdr var mıdır
Anakart model numarası nedir (Güncellemeleri takip açısından)

Panelin LG IPS azizim
Anakartın MB130
Üründe HDR yok ancak LG panelolması ve AUGEN yani pixellence olması size bence bu açığı kapatır. SMR değeri 1000hz dir. 2 usb ve 3 HDMI mevcuttur, dahili subwoofer yoktur, DLNA wifi widi bluetooth connectivity vs mevcuttur, 2x10 watt ses gücüne ilaveten speaker box mevcuttur ki ses konusunda sizi tatmin eder bence bu.

Başka merak ettiğiniz var ise cevaplarım :ok

K Çevrimdışı

Kingdreamlover

Yeni Üye
30 Haz 2018
17
45
Panelin LG IPS azizim
Anakartın MB130
Üründe HDR yok ancak LG panelolması ve AUGEN yani pixellence olması size bence bu açığı kapatır. SMR değeri 1000hz dir. 2 usb ve 3 HDMI mevcuttur, dahili subwoofer yoktur, DLNA wifi widi bluetooth connectivity vs mevcuttur, 2x10 watt ses gücüne ilaveten speaker box mevcuttur ki ses konusunda sizi tatmin eder bence bu.

Başka merak ettiğiniz var ise cevaplarım :ok
Çok teşekkürler
Güzel günler dilerim

Geri
Üst Alt