JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado Daha önce ifade ettiğim gibi, misket boyutunda; o görüntü yakından çekildi. Yani gördünüz siz de, ironi mi yaptınız bilmiyorum ama TV'yi seyrederken odaklanınca zor görüyorum. Tek renk ekranda dikkat edince kolay anlaşılıyor. Burada Vestel iade için beni zorlar mı bu konuda? Asıl bunu merak etmekteyim.

VESTEL bu tarz bir durumda kesinlikle kolay kolay kabul etmeyecektir değişim veya iade talebinizi. Bu nedenle önce olması gerektiği gibi kurum ile, Sonra da onlardan gelen cevaba göre THH ile konuyu çözme yoluna gitmek gerekecektir :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
herkese merhaba.

bu tv bir daha bim mağazalarına gelir mi ?
bu fiyat bandından alınacak tv önerir misiniz ?
not: standart kullanıcıyım.

Selamlar;

Gelemez. Gelse de bu fiyattan satılmaz :ok

49R7020U
50UJ630
50MU7000

Gibi fazla denenmiş iyi bilinen ve testleri yapılmış modellerden yazayım siz bir inceleyin, görüşlerinizi bildirin ona göre yol haritası belirleriz :ok

T Çevrimdışı

trendy

Yeni Üye
9 Haz 2018
9
53
wifi bağlantı sorunu, bağlantı bir süre sonra kopuyor ve kablosuz bağlantı seçeneği kayboluyor.
kumanda ile kapanan televizyon tekrar kumanda ile açılmıyor tv nin fişini çıkarıp takıncaya kadar.
youtube da gezinirken donuyor hiç bir şekilde kumanda işlem görmüyor, yine elektriği kesip bağlamak gerekiyor.
yani ne zaman nerede belli olmayacak şekilde menü kilitlenmeleri, kumanda edemeyen kumanda ve wifi bağlantı sorunları mevcut. Tek çözümü ise fişi çekip takmak, güncel versiyon yüklü ve yüklerken hiç bir sorunla karşılaşmadım.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Ya dikkatimi bişey çekti. Kanal sıralamasında 7 ve 11 numaralar yok :alala Herkeste aynı mı acaba

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
Ya dikkatimi bişey çekti. Kanal sıralamasında 7 ve 11 numaralar yok :alala Herkeste aynı mı acaba
Bendede başka numaralar yoktu hemşerim. Bu sorun benimde dikkatimi çekmişti. Kanalları taşırken 7 numaralı kanalı 7 den daha yukarı taşıdığın için o numara kayboluyor. 11 numaradaki kanalı 11 den yukarıya taşıyınca 11 siliniyor gibi...

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Bendede başka numaralar yoktu hemşerim. Bu sorun benimde dikkatimi çekmişti. Kanalları taşırken 7 numaralı kanalı 7 den daha yukarı taşıdığın için o numara kayboluyor. 11 numaradaki kanalı 11 den yukarıya taşıyınca 11 siliniyor gibi...
enteresan :sirit nıye kendı kendıne sıler ki

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Merhabalar en nihayetinde bugün kurdurabileceğim TV’yi ( servis gelirse ) ölü piksel testini nasıl yapacağımı bilen var mı, daha başka ne gibi testler yapmalıyım ?

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Merhabalar en nihayetinde bugün kurdurabileceğim TV’yi ( servis gelirse ) ölü piksel testini nasıl yapacağımı bilen var mı, daha başka ne gibi testler yapmalıyım ?

Servis menüye MENU4725 ile giriş yapınız ve diagnostic bölümündeki panel test configini çalıştırınız, Toplamda 9 veya 10 renk geçişi sizin kontrolünüzde olacak şekilde yapılır ve beyaz ekranda bulutlanma, siyah ekranda ışık sızması, diğer 7 renkte ise ölü ve canlı piksel testlerinizi yapabilirsiniz. :ok (Ado'dan alıntıdır:)

piksel testinde özellikle beyazda çok dikkatli ve yakından bakmakta fayda var, ben 3. testte görebilmiştim ölü pikseli..

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Servis menüye MENU4725 ile giriş yapınız ve diagnostic bölümündeki panel test configini çalıştırınız, Toplamda 9 veya 10 renk geçişi sizin kontrolünüzde olacak şekilde yapılır ve beyaz ekranda bulutlanma, siyah ekranda ışık sızması, diğer 7 renkte ise ölü ve canlı piksel testlerinizi yapabilirsiniz. :ok (Ado'dan alıntıdır:)

piksel testinde özellikle beyazda çok dikkatli ve yakından bakmakta fayda var, ben 3. testte görebilmiştim ölü pikseli..

Çok teşekkür ederim 1 hatta dağınık halde ise 2,3 ölü piksel çok sorun teşkil etmez diye düşünüyorum

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Çok teşekkür ederim 1 hatta dağınık halde ise 2,3 ölü piksel çok sorun teşkil etmez diye düşünüyorum
bende 1 tane çıktı ama testi açmadan ve dibine kadar girip bakmadan görmek mümkün değil.. ilk başta bende birkaç gün kafaya takmıştım ama alışıyor insan, 8 milyon pikselin içerisinde kaybolup gidiyorlar:hihi

Geri
Üst Alt