JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

E Çevrimdışı

edilaveroglu

Yeni Üye
19 Haz 2018
4
49
Peki bana aynı özelliklerde VA panel olan LG ya da Samsung da tavsiyeniz ne olur? Bim de bir adet açılmış ve iade edilmiş bir TV buldum, alıp almamakta karasızım Adem Helvacı Ado

O Çevrimdışı

olygosen

Yeni Üye
25 May 2018
40
41
Adem Helvacı Ado Bey, anladım. İadeyi aldıktan sonra yapacağım bir şey yok, yine TV arayışına girip aynı sorunla karşılaşırsam aynısını yapacağım. :)

Bu arada, daha net bir görüntü daha sunup sizin takdirinize bırakıyorum. Aşağıdaki linkten inceleyiniz lütfen, daha net bir şekilde görünecektir. Orta bölgelerde siyah bir nokta fark edeceksiniz. Resimi mümkünse küçük ölçekte inceleyin, yakınlaşınca belirgin olmuyor. Resimi yukarı aşağı oynatınca siyah nokta göze geliyor.

LD4rJJ.png

Neden bir şey yazmadınız Adem Helvacı Ado Bey? Son paylaştığım görüntüyü inceler misiniz, resmi büyütüp yukarı aşağı oynatırsanız sizin de gözünüze çarpacak. Sadece deneyiminize başvurmak istiyorum. Büyük ihtimalle iade etmeyeceğim zaten onca mesajınızdna sonra.

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
E ertnn,
Neden bir şey yazmadınız Adem Helvacı Ado Bey? Son paylaştığım görüntüyü inceler misiniz, resmi büyütüp yukarı aşağı oynatırsanız sizin de gözünüze çarpacak. Sadece deneyiminize başvurmak istiyorum. Büyük ihtimalle iade etmeyeceğim zaten onca mesajınızdna sonra.
valla hocam o kadar uğraştım inan hiç bişey görmedim dediğim gibi çok önemli değilse takma kafana kullan gitsin, ben tv den anlamayan biri değilim bu tv yi almadan önce çok araştırdım en son gerçek 100 hz panele sahip samsung 55mu8000 tv yi almayı düşünüyordum ki bu tv 5000 inin üzerinde bir fiyata sahipti, ben ps4 pro için alacaktım mu8000 i vazgeçtim bu tv fırsatı gelince ado hocamın da tavsiyesi üzerine (ki bu kişi tv konusunda tarafsız artniyetsiz çıkarsız insanların iyiliğini düşünen biridir bu bariz belli) güvenerek bu tv yi aldım ve pişman değilim burda kullanların da dediği gibi eksik bir tv değil bu konuda müsterih olun , sizin sorunuza gelince bendede çok beyaz ekranlarda misket büyüklüğünde bir yerde çok hafif bir yerde hafif işık yetmemesinden kararma görünüyor ama dediğim gibi oyun oynarken, tv izlerken hiç sırıtmıyor uzun lafın kısası yeni gelen tv lerde bu ve bunun gibi sorunlar çıkabilir seçim sizin benim şhsi görüşüm uğraşmaya değmez. arkadasım lg aldı 3 -4 tane ölü piksel çıktı yani panellerde bu arızlar şans işi

O Çevrimdışı

olygosen

Yeni Üye
25 May 2018
40
41
E ertnn,

valla hocam o kadar uğraştım inan hiç bişey görmedim dediğim gibi çok önemli değilse takma kafana kullan gitsin, ben tv den anlamayan biri değilim bu tv yi almadan önce çok araştırdım en son gerçek 100 hz panele sahip samsung 55mu8000 tv yi almayı düşünüyordum ki bu tv 5000 inin üzerinde bir fiyata sahipti, ben ps4 pro için alacaktım mu8000 i vazgeçtim bu tv fırsatı gelince ado hocamın da tavsiyesi üzerine (ki bu kişi tv konusunda tarafsız artniyetsiz çıkarsız insanların iyiliğini düşünen biridir bu bariz belli) güvenerek bu tv yi aldım ve pişman değilim burda kullanların da dediği gibi eksik bir tv değil bu konuda müsterih olun , sizin sorunuza gelince bendede çok beyaz ekranlarda misket büyüklüğünde bir yerde çok hafif bir yerde hafif işık yetmemesinden kararma görünüyor ama dediğim gibi oyun oynarken, tv izlerken hiç sırıtmıyor uzun lafın kısası yeni gelen tv lerde bu ve bunun gibi sorunlar çıkabilir seçim sizin benim şhsi görüşüm uğraşmaya değmez. arkadasım lg aldı 3 -4 tane ölü piksel çıktı yani panellerde bu arızlar şans işi
Peki, öyle yapalım. Teşekkür ederim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Şimdi 1 dk üstadım, işler değişti, tam vazgeçmişken, DLNA var mı bu cihazda? bende nero home var, LG den de DLNA ile oynatım yapabiliyorum. ama DTS de codec sorunu olduğu için izleyemiyordum. Bu cihaz da DLNA olması çok ilginç. Ama hala tereddüt yaşıyorum. Biraz kıl ve ayrıntıcı birissiyim, sanki bu TV ileride beni mutsuz edecek gibi görünüyor. Ön yargı mı bilemiyorum. Adem Helvacı Ado
Selamlar, Evet teknik olarak DLNA desteği var. Daha önceleri (ilk çıktığı zamanlar), Nero 4 ile kurulum yapmıştım bu tarz ürünlerde ancak sonraları benim işimi wireles display gördüğü için bir dah akullanmaya ihtiyacım olmamıştı.

Yine de ısrarla yazıyorum tüm arkadaşlara ki bu üründen çok çok yüksek beklentileriniz olmasın. Öyle enteresan bir ürün ki, Ya çok düşük beklentisi olan arkadaşlarda şok etkisi yapacak kadar iyi, Y ada beklentisi çok yüksek arkadaşlşarda hayal kırıklığı yaratıyor nedense. Halbuki bana göre parasına göre yüksek özellikli ama belli başlı eksikleri olan bir ürün (Eksik tanımlamamı kusur olarak da kabul edebilirsiniz)

Tüm bunların üstüne bir de İADE bir ürün alacaksanız ben tabi ki temkinli yakaşıp ''Almayınız'' derim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Telefon ekranından baktım, sizin bahsettiğiniz şekilde yukarı aşağı yapılınca görülen yuvarlak karartıyı gördüm, toz olmayacak kadar büyük, katlanma olmayacak kadar ise fazla yuvarlak bir unsur, ne olduğunu bilemiyorum ancak dediğim gibi rahatsız ediyor ise iade yoluna gidiniz ben olsam kafamı taka taka bilerek o tv yi kullanmazdım :ok

O Çevrimdışı

olygosen

Yeni Üye
25 May 2018
40
41
Telefon ekranından baktım, sizin bahsettiğiniz şekilde yukarı aşağı yapılınca görülen yuvarlak karartıyı gördüm, toz olmayacak kadar büyük, katlanma olmayacak kadar ise fazla yuvarlak bir unsur, ne olduğunu bilemiyorum ancak dediğim gibi rahatsız ediyor ise iade yoluna gidiniz ben olsam kafamı taka taka bilerek o tv yi kullanmazdım :ok

Adem Helvacı Ado Daha önce ifade ettiğim gibi, misket boyutunda; o görüntü yakından çekildi. Yani gördünüz siz de, ironi mi yaptınız bilmiyorum ama TV'yi seyrederken odaklanınca zor görüyorum. Tek renk ekranda dikkat edince kolay anlaşılıyor. Burada Vestel iade için beni zorlar mı bu konuda? Asıl bunu merak etmekteyim.

K Çevrimdışı

kadirsu

Yeni Üye
25 May 2018
20
49
Adem Helvacı Ado hocam benim sorunumda şu ( tabi sorun denirse :hmm)evde digitürk sagem kutu kullanıyorum,hangi hdmı girişine takarsam takayım o girişi hdmı değilde tuner olarak görüyor.bu şekilde smart menüsü ve youtube dışında kendi menüsüne ayarlara falan giremiyorum.ayrıca hdmı ayarından gelişmiş seçince görüntü gelmiyor.tekrar eskiye dönünce görüntü alıyorum.daha önce de smart tv kullandım,ilk defa böyle bi durumla karşılaştım

E Çevrimdışı

eflanili

Yeni Üye
29 May 2018
8
46
Eveet sonunda rahatsız edici bi mevzu çıktı.Hareketli siyah nesneler eğer beyaz gibi bi açık renk arka plan üstünde hareketine devam ediyorsa arkalarında siyahımsı bir silüet bırakarak hareketine devam ediyor.Örnek Trt Belgesel de Akbaba kanat çırparak gelirken kanatlarla birlikte siyah bi silüet de çırpılıyor.Trt4k da maç seyrederken futbolcuların kafaları aynı şekilde silüet şeklinde kısa bi süre devam ediyor.Şu ana kadar dikkat çekmemişse sizlerde dikkatle bi bakın derim.Yazılım olarak fabrikanın ful yazılımı var.

G Çevrimdışı

Gürkan K

Yeni Üye
11 Haz 2018
45
51
Ben açı olayını duvara montajlatarak büyük oranda halletmiştim yani bakış açılarını daha dik bi hale getirdim.Ancak yukardaki ayarlarda sanki açı olayı da büyük oranda hissedilmiyor gibi.Yazılım stabiliyesi konusunda youtube ve tarajıda hiç sorun yaşamıyorum zaten.Veya benimki böyle...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,049
G Gürkan K, Hayir Hocam Sunucu Calismasi Vardi
Yaklasik 1 Saatlik Zaman Diliminde Sikinti Oldu
O an atilan mesajlari alamadim kusura bakmayin...

Geri
Üst Alt