E
edilaveroglu
Yeni Üye
- 19 Haz 2018
- 4
- 49
Ado Bey, anladım. İadeyi aldıktan sonra yapacağım bir şey yok, yine TV arayışına girip aynı sorunla karşılaşırsam aynısını yapacağım.
Bu arada, daha net bir görüntü daha sunup sizin takdirinize bırakıyorum. Aşağıdaki linkten inceleyiniz lütfen, daha net bir şekilde görünecektir. Orta bölgelerde siyah bir nokta fark edeceksiniz. Resimi mümkünse küçük ölçekte inceleyin, yakınlaşınca belirgin olmuyor. Resimi yukarı aşağı oynatınca siyah nokta göze geliyor.
valla hocam o kadar uğraştım inan hiç bişey görmedim dediğim gibi çok önemli değilse takma kafana kullan gitsin, ben tv den anlamayan biri değilim bu tv yi almadan önce çok araştırdım en son gerçek 100 hz panele sahip samsung 55mu8000 tv yi almayı düşünüyordum ki bu tv 5000 inin üzerinde bir fiyata sahipti, ben ps4 pro için alacaktım mu8000 i vazgeçtim bu tv fırsatı gelince ado hocamın da tavsiyesi üzerine (ki bu kişi tv konusunda tarafsız artniyetsiz çıkarsız insanların iyiliğini düşünen biridir bu bariz belli) güvenerek bu tv yi aldım ve pişman değilim burda kullanların da dediği gibi eksik bir tv değil bu konuda müsterih olun , sizin sorunuza gelince bendede çok beyaz ekranlarda misket büyüklüğünde bir yerde çok hafif bir yerde hafif işık yetmemesinden kararma görünüyor ama dediğim gibi oyun oynarken, tv izlerken hiç sırıtmıyor uzun lafın kısası yeni gelen tv lerde bu ve bunun gibi sorunlar çıkabilir seçim sizin benim şhsi görüşüm uğraşmaya değmez. arkadasım lg aldı 3 -4 tane ölü piksel çıktı yani panellerde bu arızlar şans işiNeden bir şey yazmadınız Ado Bey? Son paylaştığım görüntüyü inceler misiniz, resmi büyütüp yukarı aşağı oynatırsanız sizin de gözünüze çarpacak. Sadece deneyiminize başvurmak istiyorum. Büyük ihtimalle iade etmeyeceğim zaten onca mesajınızdna sonra.
Peki, öyle yapalım. Teşekkür ederim.E ertnn,
valla hocam o kadar uğraştım inan hiç bişey görmedim dediğim gibi çok önemli değilse takma kafana kullan gitsin, ben tv den anlamayan biri değilim bu tv yi almadan önce çok araştırdım en son gerçek 100 hz panele sahip samsung 55mu8000 tv yi almayı düşünüyordum ki bu tv 5000 inin üzerinde bir fiyata sahipti, ben ps4 pro için alacaktım mu8000 i vazgeçtim bu tv fırsatı gelince ado hocamın da tavsiyesi üzerine (ki bu kişi tv konusunda tarafsız artniyetsiz çıkarsız insanların iyiliğini düşünen biridir bu bariz belli) güvenerek bu tv yi aldım ve pişman değilim burda kullanların da dediği gibi eksik bir tv değil bu konuda müsterih olun , sizin sorunuza gelince bendede çok beyaz ekranlarda misket büyüklüğünde bir yerde çok hafif bir yerde hafif işık yetmemesinden kararma görünüyor ama dediğim gibi oyun oynarken, tv izlerken hiç sırıtmıyor uzun lafın kısası yeni gelen tv lerde bu ve bunun gibi sorunlar çıkabilir seçim sizin benim şhsi görüşüm uğraşmaya değmez. arkadasım lg aldı 3 -4 tane ölü piksel çıktı yani panellerde bu arızlar şans işi
Selamlar, Evet teknik olarak DLNA desteği var. Daha önceleri (ilk çıktığı zamanlar), Nero 4 ile kurulum yapmıştım bu tarz ürünlerde ancak sonraları benim işimi wireles display gördüğü için bir dah akullanmaya ihtiyacım olmamıştı.Şimdi 1 dk üstadım, işler değişti, tam vazgeçmişken, DLNA var mı bu cihazda? bende nero home var, LG den de DLNA ile oynatım yapabiliyorum. ama DTS de codec sorunu olduğu için izleyemiyordum. Bu cihaz da DLNA olması çok ilginç. Ama hala tereddüt yaşıyorum. Biraz kıl ve ayrıntıcı birissiyim, sanki bu TV ileride beni mutsuz edecek gibi görünüyor. Ön yargı mı bilemiyorum. Ado
Neden bir şey yazmadınız Ado Bey? Son paylaştığım görüntüyü inceler misiniz, resmi büyütüp yukarı aşağı oynatırsanız sizin de gözünüze çarpacak. Sadece deneyiminize başvurmak istiyorum. Büyük ihtimalle iade etmeyeceğim zaten onca mesajınızdna sonra.
Telefon ekranından baktım, sizin bahsettiğiniz şekilde yukarı aşağı yapılınca görülen yuvarlak karartıyı gördüm, toz olmayacak kadar büyük, katlanma olmayacak kadar ise fazla yuvarlak bir unsur, ne olduğunu bilemiyorum ancak dediğim gibi rahatsız ediyor ise iade yoluna gidiniz ben olsam kafamı taka taka bilerek o tv yi kullanmazdım
Hayırlısı hocam paylaşımımı tekrar paylaşabilirseniz arkdaşlar faydalanabilmesi açısından sevinirim...G Gürkan K, Hayir Hocam Sunucu Calismasi Vardi
Yaklasik 1 Saatlik Zaman Diliminde Sikinti Oldu
O an atilan mesajlari alamadim kusura bakmayin...