Kusursuzluk için gerekli bilgi imzamda yazıyor, yazdıklarım gözden kaçıyor en azından imzam dikkat çeker diye yazmıştım.
Ben bu gün bir hayvan tarafından (Bir tamirci) Üzerine basılmış ve bot izleri çıkmış olan polarizeri görüntüleyebilmek için oldukça uğraştım yine de çok başarılı olamadım, Çıplak göz ile rahatlıkla görülebilen, çekimde görülmeyebiliyor bu nedenle size ''Görmedim ama vardır mutlaka'' demiştim.
Yazdıklarımda sert bir özel yazım yok. Tavrım, tavrınıza paralel, eğer yazdıklarımda bir sertlik var ise, mesajınıza ancak o şekilde cevap verilebilir bir durum olduğu için olabilir şahsınıza özel bir sertlik yok, ben mesajlarda ne mesaj alıyorsam ona göre cevap yazıyroum. Sizin durumda algıladığım mesaj ise ''2000TL para verdim, her hakka sahibim'' mesajı olduğu için adresinizin yanlış olduğunu yazdım zira bu derece hassas yaklaşımınıza ne biz çözüm sunabilirz, Ne BİM, Ne VESTEL, Ne de panel üreticileri.
Ben sizden ne mesaj aldıysam muhtemelen servis de aynı mesajı alacaktır. Ellbette ki ''profesyonel kurumlar hissayata değil kurallara göre hareket eder'' dediğinizi duyar gibiyim ve size katılıyorum. Bu doğrultuda, ben de size kurallar dahilinde bu talebinizin reddedileceğini yamzıştım bir önceki mesjaımda. Hissi olarak hareket etmek isteyen servis de muhtemelen şunu düşünecektir ''Ben şimdi bu tv yi değiştirsem, yeni gelen tv de kimbilir neler bulacak, bu döngü hiç bitmez o zaman'' Servis bu düşünce ile topu teknik müdürlüğe atacak ve size diyecektir ki ''Aaabi bu normal, ama ben yine de resimlerini çekip teknik müdürlüğe göndereyim''
Teknik müdürlük resimlere bakıp 'Kriter dahilinde' diyecek ve sizin ret cevabınız resmi kanaldan gelmiş olacaktır.
Siz bu cevaptan mutlu olmayacak ve THH ye müracaat edeceksiniz, THH sizi haklı bulacak bir raporu elinize verip ''Şimdi VESTEL e gidebilirsin'' diyecek ve süreç bu şekilde ilerleyecek.
Sürecin sonunda siz o 2.000TL nizi iade alacaksınız.
Asıl sorun o noktadan sonra ne yapacağınız.
Yani yazdıklarıma mantıklı bir bakış sergilerseniz aslında size ne sert, ne de yanlış bir şey yazmamışım.