JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Arkadaşlar bildiğiniz gibi iPhone cihazlarda sadece YouTube üzerinden tv ye aktarım yapılıyordu.App Store dan indireceğiniz Nero Streaming Player adlı uygulama ile iPhone cihazlardaki fotoğraf video ve müzik dosyalarınızı tv ye aktarabiliyorsunuz.Medya dosyalarını tv üzerinden ister tek tek ister ister sunum şeklinde görüntüleyebiliyorsunuz

Böylelikle Tv den %100 randıman almış oldum.Benim için tek eksik buydu o da hallolmuş oldu

Netflix,Youtube,IPTV,Bluetooth,Telefondaki medya dosyalarını yansıtma.

Ah tabi bir özellik hala eksik Kahve yapmıyor k... TV si ‍♂️

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar bildiğiniz gibi iPhone cihazlarda sadece YouTube üzerinden tv ye aktarım yapılıyordu.App Store dan indireceğiniz Nero Streaming Player adlı uygulama ile iPhone cihazlardaki fotoğraf video ve müzik dosyalarınızı tv ye aktarabiliyorsunuz.Medya dosyalarını tv üzerinden ister tek tek ister ister sunum şeklinde görüntüleyebiliyorsunuz

Böylelikle Tv den %100 randıman almış oldum.Benim için tek eksik buydu o da hallolmuş oldu

Mesajınızı sık kullanılanlarıma ekledim. IPHONE sorun yaşadığını söyleyen arkadaşlara referans link olarak paylaşırım. Elinize sağlık :ok

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Bazı arkadaşlar biliyordur belki youtubeda 4K video izleyeceksiniz arama bölümüne 4K yada 4K HDR yazıyorsunuz.Çıkan sonuçlardaki 4K videolara tıklıyorsunuz.4K video seyrettiğinizi zannediyorsunuz.
Halbuki default olarak o videoyu 1080 yani HD olarak izliyorsunuz.
Videoyu durdurun çıkan ekranda üstte HD logosunu görüceksiniz.
Aşağı kısımda Diğer Seçenekler bölümü var.Ordan Kalite yi secin.Burada 2160 4K seçilirse videoyu artık
4K olarak izleyebilirsiniz.Durdurduğunuzda artık üstte 4K logosunu görüceksiniz.
Görüntüdeki farkı hissediceksiniz.Tabi sağlam bir internet hızı gerekli.

tahir40 Çevrimdışı

tahir40 

Aktif Üye
7 Haz 2018
96
42
Merhaba, bu TV HDR olduğuna göre paneli 10 bit midir? Windows10 bilgisayarıma bağladım TV'yi oyun ve 4K HDR film izlemek için. Bu ayarlardan hangisini seçmeliyim? RGB yapınca çıkış dinamik aralığı tam seçebiliyorum ama sadece 8 bit aktif oluyor. YCbCr422 seçince 10 hatta 12 bit seçenekleri aktif oluyor ama renk aralığı sınırlı seçilebiliyor.

Jam8j.jpg

H Çevrimdışı

husmenaga

Yeni Üye
10 Haz 2018
11

Ben iphone'daki fotoğraf ve videolarımı JVC'nin yahut Vestel'in İOS için olan Smart Center programı ile de bu tv'ye rahatça aktarıyorum.

H Çevrimdışı

husmenaga

Yeni Üye
10 Haz 2018
11
Kullanım klavuzunda TV'nin açılış ekranındaki fotoğrafı değiştirebileceğimiz yazıyor. Bunun için bağlı diskten gerek iphone ile çekilmiş, gerek Canon ile çekilmiş, gerek büyük, gerek küçük boyutlu hiçbir fotoğrafı beğendiremedim TV'ye ki, seçtiğim bütün fotoğraflarda aynı hata mesajını veriyor, "image file size exceeds allowed size". Her boyut denedim nerede ise. Bir incelik var herhalde ama çözemedim.

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
arkadaşlar selamlar
çocugum kumandayı kurcalamış
youtube tuşundan yuotube ye baglanmıyor ne yaptıysa star tv cıkıyor
bıraz duzeltmeye çalıstım ama bulamadım
nasıl duzeltebılırm?

tahir40 Çevrimdışı

tahir40 

Aktif Üye
7 Haz 2018
96
42
arkadaşlar selamlar
çocugum kumandayı kurcalamış
youtube tuşundan yuotube ye baglanmıyor ne yaptıysa star tv cıkıyor
bıraz duzeltmeye çalıstım ama bulamadım
nasıl duzeltebılırm?
Ben olsam nasıl yapmış nereden yapmış bulamazsam fabrika ayarlarına geri yüklerdim. Tabi bu yaptığınız tüm ayarları siler. Kanalları falan favori atadıysanız yeniden yapmanız gerekir.

L Çevrimdışı

lawroller

Yeni Üye
12 Haz 2018
2
35
Arkadaşlar TV de renk sorunu solukluk, veya bazı renklerin (özellikle sarı tonlarının) yansıma yapma şikayetim vardı. Ancak dün Kaynaklar > HDMI ayarlarında 'düzenli' seçeneği yerine GELİŞMİŞ seçeneğine getirdiğimde, renklerde iyileşme gördüm.

Bir arkadaş daha yazmıştı, bulanıklık sorunu için pixelliance açma var mı demişti, ben biraz daha iyileşme gördüm bulanıklıklik (ekranda toz tabakası var gibi bir görüntü alıyordum)

Ekran görüntü seçimi olarak da 'doğal' yerine '' dinamik '' modunda kullanıyorum ten rengini de +4 te kullanıyorum, görüntü biraz renkli ve sıcak durdu daha iyi verim aldım diyebilirim.

Adem Abi nin güncellemesini yükleyince yorumlarımı yazacağım. İnşallah daha iyi görüntü elde edebiliriz güncellemelerde, teşekkürler Adem Abi destekleriniz için, devamını bekliyoruz, saygılar.

hookman Çevrimdışı

hookman

Aktif Üye
13 Şub 2018
66
Ben olsam nasıl yapmış nereden yapmış bulamazsam fabrika ayarlarına geri yüklerdim. Tabi bu yaptığınız tüm ayarları siler. Kanalları falan favori atadıysanız yeniden yapmanız gerekir.
Şöyle deneyebilirsin; öncelikle smart menü üzerinden youtube ye gir ve daha sonra youtube açık durumdayken kumanda üzerindeki tuşa yaklaşık 5-10 sn basılı tut, ekrana mesaj geldiğinde bırak .

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
ado hocam, arkadaşlar merhabalar, bazı arkadaşlar google play de bulunan jvc uzaktan kumanda programı vermişti telefon için onu indirdim android telefonuma fakat bi türlü bağlanmadı telefon nasıl oluyor bi açıklarmısınız ? telefonum ekran yansıtıyor tv ye bluetooth la bağlanıyor yani bağlantı sorunu yok ama kumanda olmuyor neden sizce?

K Çevrimdışı

Kurum1520

Yeni Üye
30 May 2018
11
34
ado hocam, arkadaşlar merhabalar, bazı arkadaşlar google play de bulunan jvc uzaktan kumanda programı vermişti telefon için onu indirdim android telefonuma fakat bi türlü bağlanmadı telefon nasıl oluyor bi açıklarmısınız ? telefonum ekran yansıtıyor tv ye bluetooth la bağlanıyor yani bağlantı sorunu yok ama kumanda olmuyor neden sizce?
Ağ bağlantısı üzerinden bağlantı kuruyor kardeşim

Geri
Üst Alt