JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Android cihazlarda ve PC lerde birebir yansıtabilirsiniz.IOS cihazlarda sadece youtube yansıtabilinir.Ki onu da yansıtmanın bir espirisi olmaz.

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
Hocam merhaba bu TV de telefonu TV ye nasıl yansıtıyor uz hangi menüden yapılıyor
Öncelikle android telefona play storeden ekran yansıtma programını indiriniz. (ımsa tools) tarafından yayınlanan programı kullanıyorum başarılı, sonra jvc tv ve telefonun aynı ağda olmasını sağlayınız. tv kumandasından en üst sağdaki tuşa basınız. wireless display seçeneğine geliniz. telefondan yüklenen programı açınız. tv ile eşleştiriniz. İyi seyirler.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Öncelikle android telefona play storeden ekran yansıtma programını indiriniz. (ımsa tools) tarafından yayınlanan programı kullanıyorum başarılı, sonra jvc tv ve telefonun aynı ağda olmasını sağlayınız. tv kumandasından en üst sağdaki tuşa basınız. wireless display seçeneğine geliniz. telefondan yüklenen programı açınız. tv ile eşleştiriniz. İyi seyirler.
Bu uygulamada tlfn sureklı hata raporu durumu veriyor. Daha hiç açamadım

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
Bu uygulamada tlfn sureklı hata raporu durumu veriyor. Daha hiç açamadım
Ben kullanıyorum hemşerim sorun yok bende komple telefonun ekranını tv ye yansıtıyor. imsa nın 2ad. ekran yansıtma programı var. 3,6 yıldız alan değil de 3,7 yıldız olanı kullanıyorum ben

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Şu an sadece ip tv olayını düşünüyorum. Daha önce vermiş olduğunuz bilgilerden vestel de ip tv konularınızı da inceledim. Fakat günümüzde ip tv kullanıcıların oldukça arttığını düşünerek ve tv yi alan ve almayı düşünen diğer arkadaşlara da ışık tutmak adına jvc 50vu73t için ip tv konusunu biraz irdeleyerek bizleri bilgilendirir misiniz. Adem Helvacı Ado

Smart tv uygulamalarında vevo diye bir uygulama mevcut Eğer bir iptv kaynağından m3u uzantılı size özel bir link sahibi iseniz ( her hangi bir servere paralı üye iseniz) vevonun internet sitesinden pc nize indirdiğiniz m3u uzantılı dosyayı siteye yükleyerek her seferinde tv nizden vevo ya girip listenizi görüntüleyebilir, kendinize özel favori kanal listesi oluşturabilir ve üyeliğiniz süresince sorunsuz tüm kanalları (spor, belgesel vs.) izleyebilirsiniz

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Ben xbox one x e taktım yaklaşık 5-6 saat oynadım battlefield 1 ve star wars battle front gibi oyunları oynadım bir sorun yoktu hdmi gelişmiş yaptım.
TKGS güncellemesi yeni kanalları ekler ancak siz kaydettiğinğiz listeyi yenşden yükleyerek listenizin durumunu güncellemeleri almamış hale döndürürsünüz En doğru yöntem TKGS ayraını manuel yapıp favori listelerine örneğin favori 1 ayarına ulusal kanallar favori ye müzik kanalları 3 e spor 4 e çocuk kanalları olarak listeleyip daha sonra TKGS ayarını otomatiğe getirmek böylece tv yi her açtığınızda TKGS kendini otomatik günceller

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam merhaba bu TV de telefonu TV ye nasıl yansıtıyor uz hangi menüden yapılıyor

TV kumandasında SOURCHE butonuna basarak kaynak seçiciden WİRELES DİSPLAY özelliğini seçip, daha sonra da telefonda miracest veya screen mirror artık telefonunuzdaki ismi ne ise onu açıp tv ve telefonu eşleştiriyorsunuz bu kadar :ok

Geri
Üst Alt