catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
Sadece YouTube yansıtılabılıyo.Hocam merhaba bu TV de telefonu TV ye nasıl yansıtıyor uz hangi menüden yapılıyor
Sadece YouTube yansıtılabılıyo.Hocam merhaba bu TV de telefonu TV ye nasıl yansıtıyor uz hangi menüden yapılıyor
Hocam merhaba bu TV de telefonu TV ye nasıl yansıtıyor uz hangi menüden yapılıyor
Tamam sağol unSelam kumandada netflix tuşunun sağındaki tuşa basıyorsunuz ve Wirelles Display seçiyorsunuz sadece youtube değil herşeyi yansıtırsınız.
Sağol teşekkür ederimSelam kumandada netflix tuşunun sağındaki tuşa basıyorsunuz ve Wirelles Display seçiyorsunuz sadece youtube değil herşeyi yansıtırsınız.
Öncelikle android telefona play storeden ekran yansıtma programını indiriniz. (ımsa tools) tarafından yayınlanan programı kullanıyorum başarılı, sonra jvc tv ve telefonun aynı ağda olmasını sağlayınız. tv kumandasından en üst sağdaki tuşa basınız. wireless display seçeneğine geliniz. telefondan yüklenen programı açınız. tv ile eşleştiriniz. İyi seyirler.Hocam merhaba bu TV de telefonu TV ye nasıl yansıtıyor uz hangi menüden yapılıyor
Bu uygulamada tlfn sureklı hata raporu durumu veriyor. Daha hiç açamadımÖncelikle android telefona play storeden ekran yansıtma programını indiriniz. (ımsa tools) tarafından yayınlanan programı kullanıyorum başarılı, sonra jvc tv ve telefonun aynı ağda olmasını sağlayınız. tv kumandasından en üst sağdaki tuşa basınız. wireless display seçeneğine geliniz. telefondan yüklenen programı açınız. tv ile eşleştiriniz. İyi seyirler.
Ben kullanıyorum hemşerim sorun yok bende komple telefonun ekranını tv ye yansıtıyor. imsa nın 2ad. ekran yansıtma programı var. 3,6 yıldız alan değil de 3,7 yıldız olanı kullanıyorum benBu uygulamada tlfn sureklı hata raporu durumu veriyor. Daha hiç açamadım
Şu an sadece ip tv olayını düşünüyorum. Daha önce vermiş olduğunuz bilgilerden vestel de ip tv konularınızı da inceledim. Fakat günümüzde ip tv kullanıcıların oldukça arttığını düşünerek ve tv yi alan ve almayı düşünen diğer arkadaşlara da ışık tutmak adına jvc 50vu73t için ip tv konusunu biraz irdeleyerek bizleri bilgilendirir misiniz. Ado
Tekrar deneyimBen kullanıyorum hemşerim sorun yok bende komple telefonun ekranını tv ye yansıtıyor. imsa nın 2ad. ekran yansıtma programı var. 3,6 yıldız alan değil de 3,7 yıldız olanı kullanıyorum ben
TKGS güncellemesi yeni kanalları ekler ancak siz kaydettiğinğiz listeyi yenşden yükleyerek listenizin durumunu güncellemeleri almamış hale döndürürsünüz En doğru yöntem TKGS ayraını manuel yapıp favori listelerine örneğin favori 1 ayarına ulusal kanallar favori ye müzik kanalları 3 e spor 4 e çocuk kanalları olarak listeleyip daha sonra TKGS ayarını otomatiğe getirmek böylece tv yi her açtığınızda TKGS kendini otomatik güncellerBen xbox one x e taktım yaklaşık 5-6 saat oynadım battlefield 1 ve star wars battle front gibi oyunları oynadım bir sorun yoktu hdmi gelişmiş yaptım.
Ben de böyle servis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Çağrıdan sonra 1 saat içinde gelip kurulum yapan Vestel servisini tebrik ederim.
Tokat.
Hocam merhaba bu TV de telefonu TV ye nasıl yansıtıyor uz hangi menüden yapılıyor