Merhaba
Ado hocam, bu aralar çok fazla tv araştırdım ama çok fazla durumum olmadığından da içimde 4k akıcı oynatan bu tv gibi modeller ukte kalıyordu. Sizin inceleme ve yorumlarınızı görünce ara tara bir tane bim mağazasında bulup koştur koştur aldım. Kutu mağazada açılmış ağzı tekrar bantlanmış ki benim düşünceme göre iade edilmiş çünkü kanal kayıtları falan yapılmış bir tv idi. Servisi arayıp garanti açısından sorun olur mu? Servisin kurması şart mı? diye sordum ve gerek yok, siz bakın ürün sağlamsa alın, fatura tarihinde ürün garantisi başlamış olur dediler ve satın aldım. Kurulumu yaptım herşey çok güzel, tvden çok memnun kaldım, 4k görüntü akıcılığı gayet iyi.
Şuan tek sorunum ses sisteminde düşük de olsa yüksek de olsa cızırtı var. Balans ayarını en sola çekince kesiliyor ama sağda veya ortada iken cızırtı var. Tahminimce hoparlörlerden biri bozuk. Bunu servise versem bana da 55" teklif etme durumları var mıdır? Varsa diye önceden sizden bilgi almak istedim, bu 55" olanın anakart modeli aynı mıdır?
Bir de bu yazılım olayını tvden kontrol ettim ben ama güncelleme bulamadı. Şuanki sürüm 3.62.4.0 olarak görünüyor. Güncelleme nasıl yapılıyor?