JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Yazıyı yazarken unutmuşum şimdi aklıma geldi, montajı yapan arkadaş wi-fi ye bağlanmadan smart menüyü rahatlıkla açmıştı.. O yüzden wi-fi ile alakası olduğunu sanmıyorum şu an. Yarın servisi arayalım bakalım ne diyecekler. Teşekkürler yine de.
Nete bağlanmadan menüyü açabılırsın belki. Ama içeriği internet olmadan göremezsin. Net ile çalışıyor

K Çevrimdışı

Kurum1520

Yeni Üye
30 May 2018
11
34
Adem Helvacı Ado hocam tvyi ölü piksel sebebi ile servise gondermistim simdi 55 vu modeli ile degisim yapacaklarini belirttiler. Bu ürün nasıldır acil geri dönüş sağlayabilir misiniz rica etsem degisimi kabul etmeli miyim?

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Adem Helvacı Ado hocam tvyi ölü piksel sebebi ile servise gondermistim simdi 55 vu modeli ile degisim yapacaklarini belirttiler. Bu ürün nasıldır acil geri dönüş sağlayabilir misiniz rica etsem degisimi kabul etmeli miyim?
Banada aynı teklif geldi kabul ettim. Adem Helvacı Ado hocam kabul edebilirsiniz bizim cihazla aynı özellikte bir cihazmış. Sadece 200 hz düşükmüş 50 inç olana göre. Buda hiçbişeyi değiştirmez kabul edebilirsiniz dedi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Tereddütsüz kabul edebilirsin, Daha önce sahin50 sahin50 kardeşime de önermiştim, kendisi konu da açıp görüşlerini bildirdi, olumlu geri döndü. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Banada aynı teklif geldi kabul ettim. Adem Helvacı Ado hocam kabul edebilirsiniz bizim cihazla aynı özellikte bir cihazmış. Sadece 200 hz düşükmüş 50 inç olana göre. Buda hiçbişeyi değiştirmez kabul edebilirsiniz dedi

Sizler için testleri yapıyorum halen, Yetiştirebilirsem bu gün, yoksa yarın hepinize sürprizim olur yazılımla ilgili :ok

K Çevrimdışı

Kurum1520

Yeni Üye
30 May 2018
11
34
Ben bu güne kadar incelediğim hiç bir yazılıma yayınlamadan önce ve hemen sonra hiç yorum yapmadım yapmam da azizim. Önce sizler kendi gözlemlerinizi kendi izlenimlerinizi kendi değerlendirmelerinizi yapmanızı isterim her zaman.

:ok
Tamamdır o zaman çok teşekkür ederim bilgileriniz icin ve hızlı yanıt vermeniz icin. Kasa olarak 50 daha guzel duruyordu sanki ama bunuda kabul edeyim sizin onerinizle

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Süper haber yeni yazılım.Gerçi ben 3.62.7.0 ı bile yükleme ihtiyacı duymamıştım.Bir arkadaşa 3.62.7.3 yüklemiş servis çok memnun kalmış.Siz jvc ye özel 3.62.13.0 daha da süper olacak diyorsunuz.Yerimizi ayırttık bekliyoruz

O Çevrimdışı

olygosen

Yeni Üye
25 May 2018
40
41
Dostlar merhaba;

Bugün itibariyle TV'yi kurmuş bulunmaktayım, servisi çağırdım, kurulumu yaptık. Ölü piksel testini yaptık, bir problemle karşılaşmadık. Servis görevlisi gittikten sonra ben gene piksel testi yaparken bu sefer TV'nin beyaz ekranını kullandım. İşte problem burada başlıyor; çok küçük, misket boyutunun yarı çapı kadar büyüklükte bir buğulanma, bulutlanma gözüme çarptı.

Fiber bez ile silmeye çalıştım, ondan evvel elimle toz mu acaba diye dokundum. Ne yaptıysam gitmedi. Başka biri için soru olmayan, hatta göremediği bir sorunu görüyorum maalesef. Ayrıntıcı olduğumdan dolayı mikroskobik izleri bile görebiliyorum. İzlerken rahatsız etmiyor, sadece beyaz ekranda çok küçük bir buğulanma var. Ne yapsam sizce?

Bunun için uğraşsam yetkili servis ne olacak ondan yahu der ama ben TV'lerden çok çektim. Sırf eski TV'imi de bulutlanma, buğulanma olduğu için yani siyah noktalar, çizgiler olduğu için izlemiyordum. Bunda da az bir şey görünce hevesim ve şevkim kaçtı.

Y Çevrimdışı

y.emrecicek

Yeni Üye
8 Haz 2018
6
33
Merhaba Adem Helvacı Ado hocam, bu aralar çok fazla tv araştırdım ama çok fazla durumum olmadığından da içimde 4k akıcı oynatan bu tv gibi modeller ukte kalıyordu. Sizin inceleme ve yorumlarınızı görünce ara tara bir tane bim mağazasında bulup koştur koştur aldım. Kutu mağazada açılmış ağzı tekrar bantlanmış ki benim düşünceme göre iade edilmiş çünkü kanal kayıtları falan yapılmış bir tv idi. Servisi arayıp garanti açısından sorun olur mu? Servisin kurması şart mı? diye sordum ve gerek yok, siz bakın ürün sağlamsa alın, fatura tarihinde ürün garantisi başlamış olur dediler ve satın aldım. Kurulumu yaptım herşey çok güzel, tvden çok memnun kaldım, 4k görüntü akıcılığı gayet iyi.

Şuan tek sorunum ses sisteminde düşük de olsa yüksek de olsa cızırtı var. Balans ayarını en sola çekince kesiliyor ama sağda veya ortada iken cızırtı var. Tahminimce hoparlörlerden biri bozuk. Bunu servise versem bana da 55" teklif etme durumları var mıdır? Varsa diye önceden sizden bilgi almak istedim, bu 55" olanın anakart modeli aynı mıdır?

Bir de bu yazılım olayını tvden kontrol ettim ben ama güncelleme bulamadı. Şuanki sürüm 3.62.4.0 olarak görünüyor. Güncelleme nasıl yapılıyor?

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Merhaba Adem Helvacı Ado hocam, bu aralar çok fazla tv araştırdım ama çok fazla durumum olmadığından da içimde 4k akıcı oynatan bu tv gibi modeller ukte kalıyordu. Sizin inceleme ve yorumlarınızı görünce ara tara bir tane bim mağazasında bulup koştur koştur aldım. Kutu mağazada açılmış ağzı tekrar bantlanmış ki benim düşünceme göre iade edilmiş çünkü kanal kayıtları falan yapılmış bir tv idi. Servisi arayıp garanti açısından sorun olur mu? Servisin kurması şart mı? diye sordum ve gerek yok, siz bakın ürün sağlamsa alın, fatura tarihinde ürün garantisi başlamış olur dediler ve satın aldım. Kurulumu yaptım herşey çok güzel, tvden çok memnun kaldım, 4k görüntü akıcılığı gayet iyi.

Şuan tek sorunum ses sisteminde düşük de olsa yüksek de olsa cızırtı var. Balans ayarını en sola çekince kesiliyor ama sağda veya ortada iken cızırtı var. Tahminimce hoparlörlerden biri bozuk. Bunu servise versem bana da 55" teklif etme durumları var mıdır? Varsa diye önceden sizden bilgi almak istedim, bu 55" olanın anakart modeli aynı mıdır?

Bir de bu yazılım olayını tvden kontrol ettim ben ama güncelleme bulamadı. Şuanki sürüm 3.62.4.0 olarak görünüyor. Güncelleme nasıl yapılıyor?
Eğer problem dediğiniz gibi sağ hoparlörde ise onarımı oldukça basit olduğu için tv değişimi değilde garantiden tamir edilir.

Y Çevrimdışı

y.emrecicek

Yeni Üye
8 Haz 2018
6
33
Eğer problem dediğiniz gibi sağ hoparlörde ise onarımı oldukça basit olduğu için tv değişimi değilde garantiden tamir edilir.

Yüksek ihtimal hoparlörde veya hoparlörü tutan vidaların veya tutan yuvanın yaptığı titreşimde ama öyle küçücük incecik bir cızırtı değil bariz anlaşılan bir cızırtı veya titreşim benzeri bir ses var. Benim için tv gayet uygun aslında çünkü koyduğum yere neredeyse tam oldu, 55 olan kenarlara sıfır dayanacak belli. O yüzden onarım benim için uygundur. Cevap için çok teşekkür ederim.

Adem Helvacı Ado hocam da güncelleme ile ilgili olan bu muhabbet nedir kısaca açıklayabilirse ben mutlu mesut kullanmaya devam ediyorum :)

Geri
Üst Alt