JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar bende bu TV'den alarak aranıza katıldım. Bugün duvara monte yapıldı. TV nin arkasında bulunan dört adet saplamadan sadece yukarda ki iki adet olan için duvara Monte Aparatı taktı. Aşağıda kalan iki adet boşta kaldı. Sizlerde durum nasıl acaba,dördü içinde duvarda aparat mevcut mu?

Montaj Prosedürüne uygun yapılmış.

Üstteki iki saplama ürünü asmak, Alttaki iki saplama ise denge kurmak için kullanılıyor :ok

E Çevrimdışı

emreozbay

Yeni Üye
6 Haz 2018
6
37
Arkadaşlar Merhaba ben de bu televizyondan aldım ancak bir sorunum var. Televizyona LG SK1 hoparlörü bluetooth üzerinden bağlamaya çalıştığımda hoparlörü görmüyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm yolunun bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Adem Helvacı Ado hocam ve bilen arkadaslara danısıyorum. Ben tvye amfi bağladım. Fakat akşamları çok ses yaptığı için mecbur tvnin kendi sesini açıyorum. Sorum şuki; jakı kulaklık yerınden cıkartmadan tvden ses gelmıyo amfıyı kapatınca. Normalde amfıyı kapatınca tvnin kendi sesine dönmesini nasıl ayarlıyabılırım?

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Arkadaşlar Merhaba ben de bu televizyondan aldım ancak bir sorunum var. Televizyona LG SK1 hoparlörü bluetooth üzerinden bağlamaya çalıştığımda hoparlörü görmüyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm yolunun bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
bahsettiğiniz cihazla tv maalesef uyumlu değil.. ancak kablo ile bağlantı kurabilirsiniz..

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Adem Helvacı Ado hocam ve bilen arkadaslara danısıyorum. Ben tvye amfi bağladım. Fakat akşamları çok ses yaptığı için mecbur tvnin kendi sesini açıyorum. Sorum şuki; jakı kulaklık yerınden cıkartmadan tvden ses gelmıyo amfıyı kapatınca. Normalde amfıyı kapatınca tvnin kendi sesine dönmesini nasıl ayarlıyabılırım?
aynı sorun bende de var.. her seferinde kalkıp kabloyu çıkartmak zorunda kalıyorum.. bir arkadaş 3.5" lik giriş ile kulaklık çıkışı üzerindeki side av girişinden ses çıkışı alınabileceğini söylemişti ama ben yapamadım..

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
aynı sorun bende de var.. her seferinde kalkıp kabloyu çıkartmak zorunda kalıyorum.. bir arkadaş 3.5" lik giriş ile kulaklık çıkışı üzerindeki side av girişinden ses çıkışı alınabileceğini söylemişti ama ben yapamadım..
Aynen. Kalkıp bende çıkartıyorum her seferınde. O side av giri için ayrı kablo almak gerekli. Direk jak olmaz oraya. Tek uç 3 çıkışlı kablo

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Aynen. Kalkıp bende çıkartıyorum her seferınde. O side av giri için ayrı kablo almak gerekli. Direk jak olmaz oraya. Tek uç 3 çıkışlı kablo

JrRVy.jpg

bu kablodan bahsediyorsanız zaten bununla denedim?

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Adem Helvacı Ado hocam servis talep etmistim. Bugun geldiler. Tvye yazılım yuklemeleri gerekiyormuş. Bende senin öğrettiğin yöntemleri senin bana gönderdiğin yazılımları gösterdim. Yok bunlar arızalı vs vs böyle atıp tutarcasına konuştular tabi bende bu durumdan hoşnut kalmadım. Biz fabrikadan yazılım isteyelim gönderdikleri zaman sizi tekrar rahatsız edip yazılımla sorununuzu hallederiz dediler. Bakın dedim kardeşim durum bu ben denedim. Hiçbir şekilde atılmıyor. Aha dedim yazılım dosyaları seri numarasından kontrol et tekrar birde sen dene diye. Amma ve lakin uğraşmak istemediler. Bana öyle geldi sergiledikleri tavır. Değişim gibi bir imkan kesinlikle sunmadılar. Bende durumdan rahatsız olduğum için cihazi bugün bime iade ettim. Sagolsun adem hocam her konuda yardımcı oldum. Ürün gercekten fiyatına göre çok güzel bi ürün. Alacak olan kullanan arkadaşlara tavsiyem ürünü bi kullanın gerçekten herseyinden memnun olduğunuz taktirde kararınızı kesin verirsiniz. Teknoloji bu şans işi. Tekrar ilgilenen arkadaşlara özellikle adem hocama çok teşekkür ediyorum. Adem hocam takipteyim :)))

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Ürün bu televizyonu desteklemiyor. 1adet aux kablosu ile ben bu sorunu çözmüstüm kardesim. Bluetooth hoparlör ile tv hicbir sekilde eşleşmiyor.

O Çevrimdışı

olygosen

Yeni Üye
25 May 2018
40
41
Arkadaşlar, ürünü 25 Mayısta aldım fakat sadece paketini açtım. O da servis numarasını bulmak için kardeşim açmış, TV'yi kurup açmadık yani. 14 gün de geçmek üzere, TV ünitem henüz gelmedi, haftaya gelecek gibi duruyor. Olur da 14 günü doldurup, servisi çağırdığımda bir aksilikte iade durumu, garanti meselelesi ne olur?

Geri
Üst Alt