bahsettiğiniz cihazla tv maalesef uyumlu değil.. ancak kablo ile bağlantı kurabilirsiniz..Arkadaşlar Merhaba ben de bu televizyondan aldım ancak bir sorunum var. Televizyona LG SK1 hoparlörü bluetooth üzerinden bağlamaya çalıştığımda hoparlörü görmüyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm yolunun bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
aynı sorun bende de var.. her seferinde kalkıp kabloyu çıkartmak zorunda kalıyorum.. bir arkadaş 3.5" lik giriş ile kulaklık çıkışı üzerindeki side av girişinden ses çıkışı alınabileceğini söylemişti ama ben yapamadım..Ado hocam ve bilen arkadaslara danısıyorum. Ben tvye amfi bağladım. Fakat akşamları çok ses yaptığı için mecbur tvnin kendi sesini açıyorum. Sorum şuki; jakı kulaklık yerınden cıkartmadan tvden ses gelmıyo amfıyı kapatınca. Normalde amfıyı kapatınca tvnin kendi sesine dönmesini nasıl ayarlıyabılırım?
25 TL hocamE erence kaç lira ödedin servise arkadaşım?
Aynen. Kalkıp bende çıkartıyorum her seferınde. O side av giri için ayrı kablo almak gerekli. Direk jak olmaz oraya. Tek uç 3 çıkışlı kabloaynı sorun bende de var.. her seferinde kalkıp kabloyu çıkartmak zorunda kalıyorum.. bir arkadaş 3.5" lik giriş ile kulaklık çıkışı üzerindeki side av girişinden ses çıkışı alınabileceğini söylemişti ama ben yapamadım..
side AV'dan ses alabileceksem o kabloyu da alırım.. var mı görseli bahsettiğiniz kablonun?Aynen. Kalkıp bende çıkartıyorum her seferınde. O side av giri için ayrı kablo almak gerekli. Direk jak olmaz oraya. Tek uç 3 çıkışlı kablo
Aynen. Kalkıp bende çıkartıyorum her seferınde. O side av giri için ayrı kablo almak gerekli. Direk jak olmaz oraya. Tek uç 3 çıkışlı kablo
Evet söylediğim buydu. Ben direk kulaklık girişine takıyorum amfiden gelen ses kablosunu. Onda da aynı sorun. Kalkıp çıkartmaktan başka çare yok![]()
bu kablodan bahsediyorsanız zaten bununla denedim?
Ürün bu televizyonu desteklemiyor. 1adet aux kablosu ile ben bu sorunu çözmüstüm kardesim. Bluetooth hoparlör ile tv hicbir sekilde eşleşmiyor.Arkadaşlar Merhaba ben de bu televizyondan aldım ancak bir sorunum var. Televizyona LG SK1 hoparlörü bluetooth üzerinden bağlamaya çalıştığımda hoparlörü görmüyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm yolunun bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Arkadaşlar Merhaba ben de bu televizyondan aldım ancak bir sorunum var. Televizyona LG SK1 hoparlörü bluetooth üzerinden bağlamaya çalıştığımda hoparlörü görmüyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm yolunun bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?