JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar Merhaba ben de bu televizyondan aldım ancak bir sorunum var. Televizyona LG SK1 hoparlörü bluetooth üzerinden bağlamaya çalıştığımda hoparlörü görmüyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm yolunun bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Selamlar ;

Satın almış olduğunu SK1 ürünün uyumlu aygıtlar listesinde sadece 8 ürün var, JVC maalesef bu ürünlerden birisi değil. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar, ürünü 25 Mayısta aldım fakat sadece paketini açtım. O da servis numarasını bulmak için kardeşim açmış, TV'yi kurup açmadık yani. 14 gün de geçmek üzere, TV ünitem henüz gelmedi, haftaya gelecek gibi duruyor. Olur da 14 günü doldurup, servisi çağırdığımda bir aksilikte iade durumu, garanti meselelesi ne olur?

Olası bir sournda Bİm yine yardımcı olacaktır zira halen tv yi arayanalar var.

1- iade etmekistediğinizde BİM sorun çıkartmayacaktır
2- Herhangi bir sorun çıkarsa VESTEL de yardımcı olacaktır

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado hocam servis talep etmistim. Bugun geldiler. Tvye yazılım yuklemeleri gerekiyormuş. Bende senin öğrettiğin yöntemleri senin bana gönderdiğin yazılımları gösterdim. Yok bunlar arızalı vs vs böyle atıp tutarcasına konuştular tabi bende bu durumdan hoşnut kalmadım. Biz fabrikadan yazılım isteyelim gönderdikleri zaman sizi tekrar rahatsız edip yazılımla sorununuzu hallederiz dediler. Bakın dedim kardeşim durum bu ben denedim. Hiçbir şekilde atılmıyor. Aha dedim yazılım dosyaları seri numarasından kontrol et tekrar birde sen dene diye. Amma ve lakin uğraşmak istemediler. Bana öyle geldi sergiledikleri tavır. Değişim gibi bir imkan kesinlikle sunmadılar. Bende durumdan rahatsız olduğum için cihazi bugün bime iade ettim. Sagolsun adem hocam her konuda yardımcı oldum. Ürün gercekten fiyatına göre çok güzel bi ürün. Alacak olan kullanan arkadaşlara tavsiyem ürünü bi kullanın gerçekten herseyinden memnun olduğunuz taktirde kararınızı kesin verirsiniz. Teknoloji bu şans işi. Tekrar ilgilenen arkadaşlara özellikle adem hocama çok teşekkür ediyorum. Adem hocam takipteyim :)))

Ne yapalım azizim nasipten öte köy yok, Bizim bağımız bu TV ile ilgili değil, her zaman görüşürüz her konuda birbirimize destek olmaya, tavsiyeler sunmaya devam ederiz.

Bir markanın en tehlikeli personeli, Bezmiş personeldir azizim. Bezmiş personel araştırmayı bırakır, öğrenime kapalıdır, yeni fikirlere açık değildir, çözüm üretmekten ve empati kurmaktan uzaktır. Sonuç ortada :ok

Sıkmayın canınızı her şeyde bir hayır vardır.

Tanıştığımıza çok memnun oldum, Görüşmek üzere azizim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado hocam ve bilen arkadaslara danısıyorum. Ben tvye amfi bağladım. Fakat akşamları çok ses yaptığı için mecbur tvnin kendi sesini açıyorum. Sorum şuki; jakı kulaklık yerınden cıkartmadan tvden ses gelmıyo amfıyı kapatınca. Normalde amfıyı kapatınca tvnin kendi sesine dönmesini nasıl ayarlıyabılırım?

geçişlerin mekanik yapıldığı sistemlerde bu mümkün değil.

3,5mm jack taktığınız yuvada 1 geliş, 1 geçiş, 2 de yön hattı vardır Geliş hattı sabit ama yön hatları hareketlidir, siz Jack taktığınızda esneme yapan pinler TV ye giden hattan ayrılır ve JACK üzerine yapışır, yani artık tv ile mekanik bir bağlantı kalmamıştır, Siz jackı çıkarttığınızda pinler eski yerine döner ve bu sefer tv nin hattında aktif olur. Yani bu çalışma prensibinde ikisi aynı anda aktif olmuyor. Ancak 8175 gibi modellerde çift ekran teknolojisi olanlarda bir chip devre ile bunu sizin istediğiniz gibi yapmışlardı :)

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
geçişlerin mekanik yapıldığı sistemlerde bu mümkün değil.

3,5mm jack taktığınız yuvada 1 geliş, 1 geçiş, 2 de yön hattı vardır Geliş hattı sabit ama yön hatları hareketlidir, siz Jack taktığınızda esneme yapan pinler TV ye giden hattan ayrılır ve JACK üzerine yapışır, yani artık tv ile mekanik bir bağlantı kalmamıştır, Siz jackı çıkarttığınızda pinler eski yerine döner ve bu sefer tv nin hattında aktif olur. Yani bu çalışma prensibinde ikisi aynı anda aktif olmuyor. Ancak 8175 gibi modellerde çift ekran teknolojisi olanlarda bir chip devre ile bunu sizin istediğiniz gibi yapmışlardı :)
Bundan önceki arçelik tvmde de sorun olmuyodu. Yani jack sureklı takılı kalsada amfıyı kapattıgım anda tv nin kendi ses sistemi devreye gırıyodu hemen.

Yanii bu durumda yapılcak bişey yok doğrumu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bundan önceki arçelik tvmde de sorun olmuyodu. Yani jack sureklı takılı kalsada amfıyı kapattıgım anda tv nin kendi ses sistemi devreye gırıyodu hemen.

Yanii bu durumda yapılcak bişey yok doğrumu

Yani kapıyı direkt kapatmayayım ancak olmaması lazım. Bir daha kontrol ederim ilk fırsatta :ok

H Çevrimdışı

Halil413

Yeni Üye
29 May 2018
37
45
Bir şey dikkatimi çekti: Tvye hariçten 2 tane uydu alıcısı takma fırsatım oldu. Birisi benim digiturk, diğeri arkadaşımın next 2000 machina modeli. İkisinde de tv renkleri aşırı parlaktı. Güzeldi kaliteliydi anlamında söylemiyorum. Fazla parlak. Renk kontrast ayarını filan değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. En güzel görüntü tvnin kendi uydusundaki görüntü.

alioguzc Çevrimdışı

alioguzc

Yeni Üye
7 Haz 2018
2
28
Adem Helvacı Ado Hocam merhabalar ben de TV'yi bugün aldım çok memnunum fakat gün içinde smart menüye rahatça giriyordum şimdi "sunucudan yanıt gelmiyor" gibi bir hatayla karşılaşıyorum ne yapmalıyım? Acaba wi-fi çekim gücü az olduğundan mı kaynaklı?

Son düzenleme:
catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Adem Helvacı Ado Hocam merhabalar ben de TV'yi bugün aldım çok memnunum fakat gün içinde smart menüye rahatça giriyordum şimdi "sunucudan yanıt gelmiyor" gibi bir hatayla karşılaşıyorum ne yapmalıyım? Acaba wi-fi çekim gücü az olduğundan mı kaynaklı?
Modemi kapatıp açın. Sinyal kalitesini kontrol edin. Yapabılıyosanız ethernet kablosu ile baglantı kurun. Netle alakalı bir durum gibi geldi bana

alioguzc Çevrimdışı

alioguzc

Yeni Üye
7 Haz 2018
2
28
Modemi kapatıp açın. Sinyal kalitesini kontrol edin. Yapabılıyosanız ethernet kablosu ile baglantı kurun. Netle alakalı bir durum gibi geldi bana
Yazıyı yazarken unutmuşum şimdi aklıma geldi, montajı yapan arkadaş wi-fi ye bağlanmadan smart menüyü rahatlıkla açmıştı.. O yüzden wi-fi ile alakası olduğunu sanmıyorum şu an. Yarın servisi arayalım bakalım ne diyecekler. Teşekkürler yine de.

Geri
Üst Alt