JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

M Çevrimdışı

maxi82m

Yeni Üye
5 Haz 2018
16
43
O halde doğru söylemiştir ne diyeyim yalancı çıkartmayalım şimdi arkadaşımızı.
Hocam birisi va dedi birisi ips dedi, 50vu73t ürününe muadil olarak önerildi, kabul etsem mi etmesem mi bilemedim. İnternet üzerinde de hiçbir bilgi yok.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam birisi va dedi birisi ips dedi, ondan soruyorum.

Kimsenin söylediğine inanmayın (Ben dahil)

Bir mağazaya gidip kendiniz test edin başka emin olma yolu yok sizin için.

Test Yöntemleri Aşağıdadır.

panel-aci-farki-2-jpg.jpg

panel-aci-farki-jpg.jpg

ips_panel_farklari-jpg.jpg

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Bu arada bir bilgide kablosuz-kablolu bağlantı için paylaşayım. Ben JVC 49" kullanıyorum. Kablosuzda en fazla 5 megabit görebiliyorken ( xiaomi güçlendirici ile kullanıyorum ), kablolu bağlantıda 8-10 megabit arası kullanıyorum.
Bende 50" JVC var.Repeater kullanarak kablosuz 14-18 alıyorum.Menzil genişletici kullanmasam 20-22 görürüm diye düşünüyorum kablosuzda.Hızım 24 Mbit kota sonrası 8 e düşüyor.
IPTV için zaten min 8 Mbit öneriliyor.

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
bana da değişim için 55vu53t bu modeli önerdiler ben kabul ettim 1 haftaya gelir dedeler bekliyorum bakalım inşallah 50 inç kadar iyi olur.

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
bana da değişim için 55vu53t bu modeli önerdiler ben kabul ettim 1 haftaya gelir dedeler bekliyorum bakalım inşallah 50 inç kadar iyi olur.
53t model numaralı olan ips panel diye söyledi bir arkadaş ama öyle bir bilgi verdilermi size. Birde bunun model numarası neden düşük acaba. Diğeri 73 t diye geçiyor bu 53 t. Birde fark 250 TL mi istediler

E Çevrimdışı

erence

Yeni Üye
6 Haz 2018
24
47
Arkadaşlar bende bu TV'den alarak aranıza katıldım. Bugün duvara monte yapıldı. TV nin arkasında bulunan dört adet saplamadan sadece yukarda ki iki adet olan için duvara Monte Aparatı taktı. Aşağıda kalan iki adet boşta kaldı. Sizlerde durum nasıl acaba,dördü içinde duvarda aparat mevcut mu?

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
53t model numaralı olan ips panel diye söyledi bir arkadaş ama öyle bir bilgi verdilermi size. Birde bunun model numarası neden düşük acaba. Diğeri 73 t diye geçiyor bu 53 t. Birde fark 250 TL mi istediler
Evet önce bende taktım modelin düşük olmasına fakat Müşteri temsilcisi herşeyiyle aynı olduğunu söyledi sadece smr değeri 1400 herz dediler birde ekranın VA panel ve samsung olduğunu Ado hocam söylemişti ben sormadım veya unutmuş olabilirim 5 inç büyük olmasından dolayı ben kabul ettim birde ben fark vermedim.250 tl fark vermedim.

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Evet önce bende taktım modelin düşük olmasına fakat Müşteri temsilcisi herşeyiyle aynı olduğunu söyledi sadece smr değeri 1400 herz dediler birde ekranın VA panel ve samsung olduğunu Ado hocam söylemişti ben sormadım veya unutmuş olabilirim 5 inç büyük olmasından dolayı ben kabul ettim birde ben fark vermedim.250 tl fark vermedim.
Kişiye göre değişik prosedür uyguluyor demekki bu adamlar. Benden 250 TL istediler. Nasıl olur Adem Helvacı Ado hocam nasıl oluyor bu iş.

M Çevrimdışı

merakli_turk

Yeni Üye
6 Haz 2018
7
Ürün Vestel üretimidir zaten dikkatle bakarsanız yan tarafta üretici vestel diye yazar :) Vestel yerli mal ama biraz daha kaliteyi arttırsalar ne ala olacak. Zaten menü SEG tv menüsüyle aynı kipa daki tv lerle eşleştirebilirler. Onun yerine SEG marka alıp daha ucuza mal edebilirler :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ürün Vestel üretimidir zaten dikkatle bakarsanız yan tarafta üretici vestel diye yazar :) Vestel yerli mal ama biraz daha kaliteyi arttırsalar ne ala olacak. Zaten menü SEG tv menüsüyle aynı kipa daki tv lerle eşleştirebilirler. Onun yerine SEG marka alıp daha ucuza mal edebilirler :)

SEG i de kendileri üretiyorlar kimden alsınlar ki :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Kişiye göre değişik prosedür uyguluyor demekki bu adamlar. Benden 250 TL istediler. Nasıl olur Adem Helvacı Ado hocam nasıl oluyor bu iş.

A ve B kişisinde C model TV var ise, Değişim için D model her iki kişiye de önerilip birisinden bedel istenmiyor, diğerinden isteniyor ise, İstenen kişi istenemeyen kişiyi referans göstererek hak talep edebilir.

Uygulama saçma lakin VESTEL yapmaz aslında böyle şeyler, vardır gözümüzden kaçan bir detay. Bence MH den sorgulamanız lazım sebebini.

Geri
Üst Alt