Aynen katılıyorum internet ten alınca bu risk varNeticede bu işi yıllık 100 e de yapan var 250 yede.Yüzyüze görüşüp dükkan garantili almak lazım tabi yine güvenilir olması lazım.Test yayınlarına da pek güvenmemek gerekir diye düşünüyorum. Neticede 1-2 saatlik yayını sorunsuz verebilirler. en iyi deneme 3 aylık abonelik olabilir. Bu arada GUEK IPTV daha önce NOVA olarak yayın yapıyormuş. Pek çok insanı mağdur ederek kapatmışlar ve GUEK olarak devam ediyorlar. Her ikisi için de sikayetvar.com da pek çok şikayet bulabilirsiniz.
Ado hocam 55vu53t modelini muadil ürün olarak önerdiler, bu cihazla ilgili bilgin varmı?Rica ederim kardeşim![]()
Banada bunu önerdiler. Fiyat farkı istedilermi acabaAdo hocam 55vu53t modelini muadil ürün olarak önerdiler, bu cihazla ilgili bilgin varmı?
Fiyat farkı istediler.Banada bunu önerdiler. Fiyat farkı istedilermi acaba
250 TL mi istediler acaba. Birde 55 olanda samsung va panel var. 50 inç te CMO panel var bildiğim kadarıyla. İnşallah çok bir fark yoktur. Ben kabul edicek gibiyim teklifi. Tekrar arıyacaklarmış.Fiyat farkı istediler.
Merhaba,
Forumda ilk msj'ım, biraz heycanlıyımBende bu TV aldım, başından beri bu başlıktaki bütün msj okudum. Öncelikle
Ado hocaya destek verdiği ve bilgilendirme yaptığı için teşekkürler.
Ben TV bir haftadır kullanıyorum ama ortasında siyah bir çizgi geçtiği için iade ettim. Başta çok fark etmemiştim. Eşim fark etti ve ölü piksel testini yaptıkdan sonra daha bariz göründü. Bir resimde ekliyorum. JVC parlak ışık sızması dışında memnundum. Hatırlarsanız 33 sayfadak bir arkadaşta aynı problem ile karşılaşmıştı. Vestel olursa benzer sorun olur diyede korkmuyor değilim. Şİmdi tekrardan TV araştırması yapacağız başa döndük
@Ado hocam TV tavsiyesi bölümünde yazacağım. 55MU7350 A101'de bir adet buldum bütçeyide 3700Tl çekmeyi düşünüyorum. Evin oturma düzeni 4x4 m diyebiliriz. Karşıdan seyredeceğim için VA panel olabilir. Genellikde TV ve film izlerim. Daha önceki MU7000 tanıtımınızı izledim. 55MU7350 size göre nasıl veya 3700 tl yakın bir tv öneriniz var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 1586
ado hocam jvc 55vu53t hakkında anakart ve panel bilgisi alabilirmiyiz?Kardeşim o zaman seni bir ara canlı yayına alalım da heyecanın yatışsın
Benim gözlemlediğim kadarıyla bana göre önemli bir fark yok 7000 ve 7350 arasında.
Kaldı ki şu an öncelikli ve acil olankonu, geen haftasonu itibari ile alınan zam kararıdır, bu fiyata bu TV yi bulmuşsunuz bence çok da detaya girmeyin derim.
Lakin yine de 49UJ701 i de incelemenizi tavsiye edeceğim kaş ile göz arasında![]()
V10116346 kodlu 55VU53T model üründe kullanılan panel SAMSUNG dur, yapısı VA dır, Anakartı MB130 dur Tek koddan üretilmiştir, çoklu panel kullanılmamıştırado hocam jvc 55vu53t hakkında anakart ve panel bilgisi alabilirmiyiz?
V10116346 kodlu 55VU53T model üründe kullanılan panel SAMSUNG dur, yapısı VA dır, Anakartı MB130 dur Tek koddan üretilmiştir, çoklu panel kullanılmamıştır![]()
Hocam pazarlama kodu 20274067, müşteri temsilci ips panel olduğunu söyledi?
HER modelin birbirinden görüntü farkı vardır.Birde 55vu53t ile 55vu73t arasında görüntü kalitesi açısından fark varmıdır?Ado,