JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

E Çevrimdışı

etutgun

Yeni Üye
27 Şub 2018
25
Bilgilendirme için teşekkürler.Kullanıcı yorumları çok önemli.
Guek iptv yi soran bir arkadaşa şu yanıtı vermiştim...
Ücretsiz olduğu için çok bağlantı oluyor donma kesinti oluyor.Bi de internetin problemsiz olmalı.
Guek i bu formdan duydum bi iki kişiden memnunlar gibii.Ama garanti veremem.
Her ücretli iptv satan yerin test yayınları var onları kullan kesilme donma yaşamazsan alırsın.
Test yayın denemeden alma.Bu konuda çok dolandırıcı var.Neticede hakkını arayamama durumu da var.Eski uyducular hep iptv işi yapıyor.Çakal çok yani.
Dikkatli olmak lazım.
Test yayınlarına da pek güvenmemek gerekir diye düşünüyorum. Neticede 1-2 saatlik yayını sorunsuz verebilirler. en iyi deneme 3 aylık abonelik olabilir. Bu arada GUEK IPTV daha önce NOVA olarak yayın yapıyormuş. Pek çok insanı mağdur ederek kapatmışlar ve GUEK olarak devam ediyorlar. Her ikisi için de sikayetvar.com da pek çok şikayet bulabilirsiniz.

E Çevrimdışı

etutgun

Yeni Üye
27 Şub 2018
25
Bu arada bir bilgide kablosuz-kablolu bağlantı için paylaşayım. Ben JVC 49" kullanıyorum. Kablosuzda en fazla 5 megabit görebiliyorken ( xiaomi güçlendirici ile kullanıyorum ), kablolu bağlantıda 8-10 megabit arası kullanıyorum.

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
A
Test yayınlarına da pek güvenmemek gerekir diye düşünüyorum. Neticede 1-2 saatlik yayını sorunsuz verebilirler. en iyi deneme 3 aylık abonelik olabilir. Bu arada GUEK IPTV daha önce NOVA olarak yayın yapıyormuş. Pek çok insanı mağdur ederek kapatmışlar ve GUEK olarak devam ediyorlar. Her ikisi için de sikayetvar.com da pek çok şikayet bulabilirsiniz.
Aynen katılıyorum internet ten alınca bu risk varNeticede bu işi yıllık 100 e de yapan var 250 yede.Yüzyüze görüşüp dükkan garantili almak lazım tabi yine güvenilir olması lazım.
Uyducular hep bu işe girmiş tabi onlar yatınla box da satmak derdindeler.Elimizdeki tek şey
Kullanan arkadaşların yorum ve tavsiyesi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhaba,

Forumda ilk msj'ım, biraz heycanlıyım :) Bende bu TV aldım, başından beri bu başlıktaki bütün msj okudum. Öncelikle Adem Helvacı Ado hocaya destek verdiği ve bilgilendirme yaptığı için teşekkürler.

Ben TV bir haftadır kullanıyorum ama ortasında siyah bir çizgi geçtiği için iade ettim. Başta çok fark etmemiştim. Eşim fark etti ve ölü piksel testini yaptıkdan sonra daha bariz göründü. Bir resimde ekliyorum. JVC parlak ışık sızması dışında memnundum. Hatırlarsanız 33 sayfadak bir arkadaşta aynı problem ile karşılaşmıştı. Vestel olursa benzer sorun olur diyede korkmuyor değilim. Şİmdi tekrardan TV araştırması yapacağız başa döndük :)

@Ado hocam TV tavsiyesi bölümünde yazacağım. 55MU7350 A101'de bir adet buldum bütçeyide 3700Tl çekmeyi düşünüyorum. Evin oturma düzeni 4x4 m diyebiliriz. Karşıdan seyredeceğim için VA panel olabilir. Genellikde TV ve film izlerim. Daha önceki MU7000 tanıtımınızı izledim. 55MU7350 size göre nasıl veya 3700 tl yakın bir tv öneriniz var mı ?

Ekli dosyayı görüntüle 1586

Kardeşim o zaman seni bir ara canlı yayına alalım da heyecanın yatışsın :ok

Benim gözlemlediğim kadarıyla bana göre önemli bir fark yok 7000 ve 7350 arasında.

Kaldı ki şu an öncelikli ve acil olankonu, geen haftasonu itibari ile alınan zam kararıdır, bu fiyata bu TV yi bulmuşsunuz bence çok da detaya girmeyin derim.

Lakin yine de 49UJ701 i de incelemenizi tavsiye edeceğim kaş ile göz arasında :ok

M Çevrimdışı

maxi82m

Yeni Üye
5 Haz 2018
16
43
Kardeşim o zaman seni bir ara canlı yayına alalım da heyecanın yatışsın :ok

Benim gözlemlediğim kadarıyla bana göre önemli bir fark yok 7000 ve 7350 arasında.

Kaldı ki şu an öncelikli ve acil olankonu, geen haftasonu itibari ile alınan zam kararıdır, bu fiyata bu TV yi bulmuşsunuz bence çok da detaya girmeyin derim.

Lakin yine de 49UJ701 i de incelemenizi tavsiye edeceğim kaş ile göz arasında :ok
ado hocam jvc 55vu53t hakkında anakart ve panel bilgisi alabilirmiyiz?

Geri
Üst Alt