JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Uygulamalarda Vewd App Store var.Onun içinde SS IPtv ve Ott Player uygulamaları var bunları yükleyip ya free dağıtılan ve güncellenen
m3u playlisleri ya da ücretli güvvenilir serverlardan abonelik alıp bu uygulamalara tanıtacaksınız.
Extra box almadan izleyebilirsiniz smart tv üzerinden.Hızlı ve kesintisiz bir internetiniz varsa IPTV süper bir olay.
Uydu yayınlarının yerini artık tüm dünyada IPTV alıyor.
Fırsat bulabilirsem detaylı bir anlatım hazırlayacağım JVC de IPTV olayını.
Detaylı anlatım süper olur. Free m3u ların çoğu çalışmıyo gibi ( benım bulduklarım acılmadı coğu:alala)

V Çevrimdışı

Volki36

Yeni Üye
25 May 2018
23
35
Uygulamalarda Vewd App Store var.Onun içinde SS IPtv ve Ott Player uygulamaları var bunları yükleyip ya free dağıtılan ve güncellenen
m3u playlisleri ya da ücretli güvvenilir serverlardan abonelik alıp bu uygulamalara tanıtacaksınız.
Extra box almadan izleyebilirsiniz smart tv üzerinden.Hızlı ve kesintisiz bir internetiniz varsa IPTV süper bir olay.
Uydu yayınlarının yerini artık tüm dünyada IPTV alıyor.
Fırsat bulabilirsem detaylı bir anlatım hazırlayacağım JVC de IPTV olayını.
Eline sağlık hocam peki ip tv de ligtv kanalları varmı

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Eline sağlık hocam peki ip tv de ligtv kanalları varmı

JEFzx.jpg

Genel olarak izleyebılıyosun. Ama kalıtelı server lazım. Ben iZliyorum ama kesık kesık. Arada gidip geliyo. K Kashmir arkadaşımada (yaşını bilmediğim icin bu sıfatı kullandım kusura bakma :hihi). Tesekkur ederm. Yardımları sayesınde bişeyler seyredebılıyorum

O Çevrimdışı

Orijinal Ronaldo

Yeni Üye
31 May 2018
12
32
Hocam merhaba. Seri Numarasını paylaşıyorum. 7.0 yazılımından sonra youtube videoları bende de açmamaya başladı. Sizden ricam hem 7.0 yazılımını hem de bir önceki yazılımı full olarak gönderebilir misiniz bana. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Adem Helvacı Ado Hocam merhaba. Seri Numarasını Paylaştım yukarıda gözden kaçtı sanırım. 7.0 full yazılım paylaşabilir misiniz rica etsem? Darladıysam kusura bakmayın. Teşekkkürler.

O Çevrimdışı

Orijinal Ronaldo

Yeni Üye
31 May 2018
12
32
Seri verin full çakıp format çakıp deneyelim, oldu oldu, olmadı VESTEL e bildirmelisiniz :ok
Adem Helvacı Ado Hocam bu mesaja istinaden üstteki seri no yu paylaştım. Full yazılım için. Full format atmak istiyorum tv ye yaşadığım youtube sorununa istinaden bir kaç gün sonra kumanda durumu kendiliğinden düzeldi ama youtube videolarında hala sıkıntı yaşıyorum son yazılımla malesef. 3.62.7.0 full yazılım mümkün değil midir? Teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado Hocam bu mesaja istinaden üstteki seri no yu paylaştım. Full yazılım için. Full format atmak istiyorum tv ye yaşadığım youtube sorununa istinaden bir kaç gün sonra kumanda durumu kendiliğinden düzeldi ama youtube videolarında hala sıkıntı yaşıyorum son yazılımla malesef. 3.62.7.0 full yazılım mümkün değil midir? Teşekkürler.

7.0 olanı çekirdek kardeşim.

Full istiyorsan aşağıda :ok

Geri
Üst Alt