JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
65 inc de 4k oyun ve video kullanmayacakalar için ekranın büyümesi nedeniyle mevcut yayınlarda görüntü tatminkar gelemeyebilir, alacak arkadaşların bunu göz önünde bulundurması fayadalı olur,

T Çevrimdışı

toraman

Yeni Üye
28 May 2018
17
37
Adem Helvacı Ado Hocam Kolay gelsin 1 haftadır kullanıyoruz tv yi . wi-fi den internete bağlanıp smart özelliğini kullandıktan sonra internet kapanmaya başladı bağlanıyor kapanıyor sürekli ve tv kendi kendine kapanıp açılıyordu . tavsiyeniz üzerine 7.0 çekirdek yazılımı menü den 1505 e basarak . ilk kurulum menüsü geldi tüm ayarları yaptım internete bağlandım sorunsuz çalıştı kasmalar donmalar düzeldi . dün yine aynı hata ile karşılaştım kasma donma wifi kopup tekrar bağlanma tv kendi kendine yeniden başlatma gibi işin içinden çıkılmaz bir sorun ile karşılaştım . ilk kurulum menüsüne geldim interneti kurmadan devam ettim şuanda sorun yok ama interneti aktif ettiğim an tv kafayı yiyor . acaba format atıp temiz bi yazılım mı kurmalıyız yada servis mi çağıralım ?

Adem Helvacı Ado hocam dönüş yapmadınız bi ilgilenirseniz çok iyi olur

S Çevrimdışı

Serkanux

Yeni Üye
3 Haz 2018
10
44
Bildiği kadarıyla uydu kurulumda Hotbird uydusunu ekleyip taratacaksınız zlemek içi

Tkgs kapatmaya gerek yok esnek yapmanız yeterli. Tkgs sistemi güncel uydu frekanslarını kendi kendine tarar bulur ve kaydeder, sizin uyduyu taramanıza ayarlar ve frekanslar girmenize gerek kalmaz.
Teşekkürler deneyeceğim

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Ekranda Çizgi hatası olan JVC televizyonumu aldığımdan başka BİM mağazasına götürdüm. Önce benim tarafımdan garantiye gönderilip değiştirilip yeni geleni iade edebileceğimi söylediler. Öyle saçmalık olmaz dedim. Bölge sorumlusu, yetkili servis ve araya birilerini sokarak 1-1.5 saat sonunda ürünü iade ettim. Amacımın ürünü iade etmek olmadığını üründen memnun olduğumu söyleyerek ellerinde bulunan diğer ürünü aldım. Ancak o ürün biri tarafından görüntüsü iyi değil diyerek iade edilmiş. En ufak bir sıkıntı da ürünü direk iade alacağının garantisini verdiler o yüzden aldım. Eve geldiğimde inceledim fiziksel bir sıkıntı göremedim. Pixel testinde de bir sıkıntı göremedim. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Hiç açılmamış mı alsaydım acaba.Yarın servis gelip kuracak. İnşallah bir sıkıntısı yoktur 4. televizyonumda tamam şimdi oldu diyebilirim :/
Hangi şehir hocam ben de aynı sebeple geri vermiştim :)

S Çevrimdışı

serkanim

Yeni Üye
4 Haz 2018
12
39
Merhaba bugün ekrana dikkatli baktığımda ekranda çizgi var resimde gördüğünüz gibi ne yapayım şimdi nazara geldi yardımcı olun rica etsem.

JErTx.jpg

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Hocam ip tv ek donanım takmadan nasıl kullanırız bu tv de
Uygulamalarda Vewd App Store var.Onun içinde SS IPtv ve Ott Player uygulamaları var bunları yükleyip ya free dağıtılan ve güncellenen
m3u playlisleri ya da ücretli güvvenilir serverlardan abonelik alıp bu uygulamalara tanıtacaksınız.
Extra box almadan izleyebilirsiniz smart tv üzerinden.Hızlı ve kesintisiz bir internetiniz varsa IPTV süper bir olay.
Uydu yayınlarının yerini artık tüm dünyada IPTV alıyor.
Fırsat bulabilirsem detaylı bir anlatım hazırlayacağım JVC de IPTV olayını.

Geri
Üst Alt