valla 1 inçi yakından bile olsa pek anlayamam heralde.aralarında panel veya özellik açısından fark var mı diye merak etmiştim.49" olanı Can abimiz daha çok beğenmişti 50" e nazaran. Ekran boyutunu çok önemlimiydi?
Hocam ip tv ek donanım takmadan nasıl kullanırız bu tv deiptv şimdilik ücretsiz kullanıyorum güncellenen playlistlerden.
Forumdan birisi Guek IPTV kullanıyordu memnundu.12+3 ay kampanyası var 100 TL..
Almayı düşünüyorum.
Ado Hocam Kolay gelsin 1 haftadır kullanıyoruz tv yi . wi-fi den internete bağlanıp smart özelliğini kullandıktan sonra internet kapanmaya başladı bağlanıyor kapanıyor sürekli ve tv kendi kendine kapanıp açılıyordu . tavsiyeniz üzerine 7.0 çekirdek yazılımı menü den 1505 e basarak . ilk kurulum menüsü geldi tüm ayarları yaptım internete bağlandım sorunsuz çalıştı kasmalar donmalar düzeldi . dün yine aynı hata ile karşılaştım kasma donma wifi kopup tekrar bağlanma tv kendi kendine yeniden başlatma gibi işin içinden çıkılmaz bir sorun ile karşılaştım . ilk kurulum menüsüne geldim interneti kurmadan devam ettim şuanda sorun yok ama interneti aktif ettiğim an tv kafayı yiyor . acaba format atıp temiz bi yazılım mı kurmalıyız yada servis mi çağıralım ?
Teşekkürler deneyeceğimBildiği kadarıyla uydu kurulumda Hotbird uydusunu ekleyip taratacaksınız zlemek içi
Tkgs kapatmaya gerek yok esnek yapmanız yeterli. Tkgs sistemi güncel uydu frekanslarını kendi kendine tarar bulur ve kaydeder, sizin uyduyu taramanıza ayarlar ve frekanslar girmenize gerek kalmaz.
Önemli deil ise 49'' tercih edinizvalla 1 inçi yakından bile olsa pek anlayamam heralde.aralarında panel veya özellik açısından fark var mı diye merak etmiştim.
Seri verin azizim hemen formatı basıp deneyelimAdo hocam dönüş yapmadınız bi ilgilenirseniz çok iyi olur
teşekkürler,başka alternatif bulamazsam ud8800 öneririm demiştiniz acaba bu fiyatlarda başka alternatifimiz var mı yoksa 49 ud8800 için kampanya kovalamaya başlayayım mı hocamÖnemli deil ise 49'' tercih ediniz
Hangi şehir hocam ben de aynı sebeple geri vermiştimEkranda Çizgi hatası olan JVC televizyonumu aldığımdan başka BİM mağazasına götürdüm. Önce benim tarafımdan garantiye gönderilip değiştirilip yeni geleni iade edebileceğimi söylediler. Öyle saçmalık olmaz dedim. Bölge sorumlusu, yetkili servis ve araya birilerini sokarak 1-1.5 saat sonunda ürünü iade ettim. Amacımın ürünü iade etmek olmadığını üründen memnun olduğumu söyleyerek ellerinde bulunan diğer ürünü aldım. Ancak o ürün biri tarafından görüntüsü iyi değil diyerek iade edilmiş. En ufak bir sıkıntı da ürünü direk iade alacağının garantisini verdiler o yüzden aldım. Eve geldiğimde inceledim fiziksel bir sıkıntı göremedim. Pixel testinde de bir sıkıntı göremedim. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Hiç açılmamış mı alsaydım acaba.Yarın servis gelip kuracak. İnşallah bir sıkıntısı yoktur 4. televizyonumda tamam şimdi oldu diyebilirim :/
Ado hocam bilgiler aşağıdaSeri verin azizim hemen formatı basıp deneyelim
Uygulamalarda Vewd App Store var.Onun içinde SS IPtv ve Ott Player uygulamaları var bunları yükleyip ya free dağıtılan ve güncellenenHocam ip tv ek donanım takmadan nasıl kullanırız bu tv de
Hangi şehir hocam ben de aynı sebeple geri vermiştim