N
naftalin34
Aktif Üye
- 7 Şub 2018
- 213
- 53
alt yazı sorununu çözdüm..filmi açıyoruz..menü tuşuna basıp alt yazı seçiyoruz..alt yazı dilini Türkçe yapıp boyutunu da 89 yapıyoruz tamamdır...
KOCAELi Gölcük’te çektim arkadaşım65;inç her şehire gekecekmi acaba. Bim resmi internet sitesinde ve diğer hiçbir yerde bu ilan yok. Resmi çeken arkadaş şube camindanmi çekti acaba. Birde hangi il.
daha 8 haziran için internette paylaşım olmamış 5 haziran için ufak tefek ürünler paylaşmışlar. kısa zaman da oda gelir.65;inç her şehire gekecekmi acaba. Bim resmi internet sitesinde ve diğer hiçbir yerde bu ilan yok. Resmi çeken arkadaş şube camindanmi çekti acaba. Birde hangi il.
Yarın Bilgi Almaya Calisacagiz65;inç her şehire gekecekmi acaba. Bim resmi internet sitesinde ve diğer hiçbir yerde bu ilan yok. Resmi çeken arkadaş şube camindanmi çekti acaba. Birde hangi il.
daha 8 haziran için internette paylaşım olmamış 5 haziran için ufak tefek ürünler paylaşmışlar. kısa zaman da oda gelir.
iPhone X de yaptıkları gibi olabilir. Ado Usta açıklığa kavuşturacaktırZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ok tusuna bas. Sonra yeşil tuş ( gelişmiş) sıralamak ıstedıgınız kanal uzerınde sarı tuş etiketle/etiketleme. Sora taşınacak kanal numarası yazıp ok deyin.Arkadaslar merhaba,
tkgs guncelleme yaptim ama kanallarin yerini nasil değiştireceğimi bulamadim. Yardimci olabilir misiniz lutfen..
teşekkürler, akşam eve dönünce deneyeceğimOk tusuna bas. Sonra yeşil tuş ( gelişmiş) sıralamak ıstedıgınız kanal uzerınde sarı tuş etiketle/etiketleme. Sora taşınacak kanal numarası yazıp ok deyin.
TKGS yi kapattığınızda direk kanalın üzerine gelip uzun süre basarsanız kanal taşıma çıkacaktır , işleminiz bitince tekrar açarsınızArkadaslar merhaba,
tkgs guncelleme yaptim ama kanallarin yerini nasil değiştireceğimi bulamadim. Yardimci olabilir misiniz lutfen..