iptv şimdilik ücretsiz kullanıyorum güncellenen playlistlerden.Siz ne kadardır iptv kullanıyosunuz. Ve serverden memnun musunuz?
Abi çok zor bir olasılık benceBir arkadas yazmisti 50 yi verdim magazada 49 vardi aldim diye bi sans acaba sagda solda unutulmus bir 49luk jvc varmidir ;)
Umut hocam, Ado hocam, arkadaşlar PS3 ün 1080p ekrana görüntü aktarma sorunu çözüldü sorun tam düşündüğüm gibi kablo kaynaklanmış eski hdmi kablo full HD televizyonumda 1080p HD görüntü veriyordu ama ne hikmetse bu 4K televizyon da 1080p HD görüntü alamıyordum PS3 cihazına görüntü çıkışını resetleme rağmen 576p 720p 1080 i görüntülerini desteklediği halde 1080p seçtiğimde ekrana görüntü vermiyor ,bazen Karıncalı şekilde geliyor du sorun tam düşündüğüm gibi en üst Tepe nokta olan 1080p de kablonun bu TV'ye yetiştirememe senden kaynaklanmış kabloyu değiştirdiğimde gayet stabil çalışıyor açıklamalı yazayım dedim aynı sorunla karşılaşan arkadaşlarımıza yardımcı kaynak olur saygılar
Ado hocam dün itibari ile 4. JVC 50" 4K tv yide ACIBADEM BİM mağazasından aldık.
Bulsak 5. de alacağız.
Tekrar tekrar teşekkürler.
nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yokHocam alt yazıyı filmin içine gömebilirsiniz
o zor iş olur, hr filmde uğraş dur ama anltyazı seçeneklerinden düzelmedi mi ?nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok
Programi var hocam 1 dk lık iş mkvtoolnix internetten araştırıp kolayca yapılabilirnasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok
Kumandada SUBT tusuna bas. Ordan ayarlatv de altyazı ayarları nerde?
rica ederim abi ne demek yardımcı olduysak ne mutlu bizeDetaylı geri dönüş için teşşekkürler kardeşim.
Geçmiş olsun
HD yayınların görüntüsünde bariz iyileşme var ama bu yazılımda internet, YouTube ve diğer uygulamalarda sıkıntı çekenler oldu. Bende internet olmadığı için bilemiyorum.Merhabalar arkadaşlar. Ben bu TV’yi ilk günden beri kullananlardanım. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gerek internet hızı gerek smart, YouTube ve puhu dahil bütün uygulamaları sorunsuz kullanıyorum.
Benim bir sorum olacak forumda paylaşılan Vestel yazılımını kurmaya gerek var mı? Gözle görülür bir performans artışı oldu mu? Yoksa JVC için gelecek yazılımı mı bekleyeyim?