JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Arkadaşlar merhaba.televizyondan çok memnun olduğumu belirtmek için üye oldum.olumsuz yorumlara aldanmayın.televizyonun bütün özelliklerini kullandım.sıkıntı yok.renk soluk diyenlere ise renk ayarlarını yapmalarını öneriyorum.smart uygulamaların çoğuna baktım.çok güzel uygulamalar var.forum admini adem beye teşekkürü borç bilirim.bir sorum olacak.bizim binada çift çanak var.önceki tv de hotbird kanalları izliyordum.servise hotbird kanallarını kurdurmayı unuttum.hangi menüden yapabliyorum bu ayarı bilen var mı.
Bildiği kadarıyla uydu kurulumda Hotbird uydusunu ekleyip taratacaksınız zlemek içi
Bu TKGS ayarı nedir acaba?
Tkgs kapatmaya gerek yok esnek yapmanız yeterli. Tkgs sistemi güncel uydu frekanslarını kendi kendine tarar bulur ve kaydeder, sizin uyduyu taramanıza ayarlar ve frekanslar girmenize gerek kalmaz.

T Çevrimdışı

toraman

Yeni Üye
28 May 2018
17
37
Adem Helvacı Ado Hocam Kolay gelsin 1 haftadır kullanıyoruz tv yi . wi-fi den internete bağlanıp smart özelliğini kullandıktan sonra internet kapanmaya başladı bağlanıyor kapanıyor sürekli ve tv kendi kendine kapanıp açılıyordu . tavsiyeniz üzerine 7.0 çekirdek yazılımı menü den 1505 e basarak . ilk kurulum menüsü geldi tüm ayarları yaptım internete bağlandım sorunsuz çalıştı kasmalar donmalar düzeldi . dün yine aynı hata ile karşılaştım kasma donma wifi kopup tekrar bağlanma tv kendi kendine yeniden başlatma gibi işin içinden çıkılmaz bir sorun ile karşılaştım . ilk kurulum menüsüne geldim interneti kurmadan devam ettim şuanda sorun yok ama interneti aktif ettiğim an tv kafayı yiyor . acaba format atıp temiz bi yazılım mı kurmalıyız yada servis mi çağıralım ?

G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
Başka alternatif bulamazsam onu önereceğim :)
hocam bir gelişme var mıdır.birde sizin söylediğiniz ud8800'ü incelerken fark ettim ki hem 49 hem 50 inç modeli var ikisinin arasında fark var mıdır.başka alternatif olmazsa bunlardan hangisini tercih etmek gerekir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hocam bir gelişme var mıdır.birde sizin söylediğiniz ud8800'ü incelerken fark ettim ki hem 49 hem 50 inç modeli var ikisinin arasında fark var mıdır.başka alternatif olmazsa bunlardan hangisini tercih etmek gerekir

49" olanı Can abimiz daha çok beğenmişti 50" e nazaran. Ekran boyutunu çok önemlimiydi?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

49" olanı Can abimiz daha çok beğenmişti 50" e nazaran. Ekran boyutunu çok önemlimiydi?

O Çevrimdışı

onuroktayyy

Yeni Üye
28 May 2018
10
36
tüm forum ailesine merhabalar.... bnde bim den jvc marka led tv almış bulunmaktayım. bi sorunum var adem hocam ve arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim; tv yi internete bağladım youtube sorunsuz ,mesela kanal izlerken yayın akışı görmek için kırmızı tuşa basın filan diyor sorunsuz , internet hız testi bölümünden test yaptırıyorum 10 mbps hız çıkıyoruz sorunsuz FAKAT internet browser geliyorum OK basıyorum girmiyor uygulama marketine giriyorum uygulamaları seçiyorum girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
tüm forum ailesine merhabalar.... bnde bim den jvc marka led tv almış bulunmaktayım. bi sorunum var adem hocam ve arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim; tv yi internete bağladım youtube sorunsuz ,mesela kanal izlerken yayın akışı görmek için kırmızı tuşa basın filan diyor sorunsuz , internet hız testi bölümünden test yaptırıyorum 10 mbps hız çıkıyoruz sorunsuz FAKAT internet browser geliyorum OK basıyorum girmiyor uygulama marketine giriyorum uygulamaları seçiyorum girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?

Hoşgeldiniz değerli kardeşim.

Bu sorunu ve bazı arkadaşlarımızın (Bana göre sorun olmasa da) soluk renk beyanlarnı fabrikaya ilettik.

Kısa bir zaman içerisinde güncel bir yazılım desteği bekliyoruz. Takipte kalınız zira sanıyorum ki ilk buradan temin edebilirsiniz yazılımı :ok

O Çevrimdışı

onuroktayyy

Yeni Üye
28 May 2018
10
36
Hoşgeldiniz değerli kardeşim.

Bu sorunu ve bazı arkadaşlarımızın (Bana göre sorun olmasa da) soluk renk beyanlarnı fabrikaya ilettik.

Kısa bir zaman içerisinde güncel bir yazılım desteği bekliyoruz. Takipte kalınız zira sanıyorum ki ilk buradan temin edebilirsiniz yazılımı :ok
TEŞEKKÜRLER ADEM BEY, SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
üstadım herhangi bir gelişme varmı. Ben samsun da birkaç bim e sordum üründen hiç haberleri bile yok. İş için Tokat Erbaa ya gittim bu gün ordada kimsenin bir bilgisi yok..

Geri
Üst Alt