JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
arkadaşlar daha önce bu konu işlendımı bılemıyorum
bu cıhazın elektrık tuketımı nasıl?
çokmu yakıyor ?
bılgılendırebılecek varmı ?

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Eline sağlık hocam peki ip tv de ligtv kanalları varmı
Bu soruya tüm dünyada ne yayınlanıyorsa izleyebilirsin diye cevap verebilirim.Artı olarak
Kaynağa bağlı olarak VoD (video on demand) denilen yani isteğe bağlı izleme sistemi sayesinde önyüklü filmler diziler izleyebilirsin.
Yine kaynak bulabilirsen IP Cam sayesinde canlı camera yayınları da izlenebilir.
Tabi bunlar için doğru kaynak ve hızlı-kesintisiz internet gerekli.Free olarak dağıtılan kaynaklara yüzlerce binlerce erişim olduğundan donma ve kesinti yaşanabilir.
Güvenli ücretli bir server bulup adınıza tanımlı tek hesaptan girilirse bir sıkıntı olmaz.

E Çevrimdışı

etutgun

Yeni Üye
27 Şub 2018
25
iptv şimdilik ücretsiz kullanıyorum güncellenen playlistlerden.
Forumdan birisi Guek IPTV kullanıyordu memnundu.12+3 ay kampanyası var 100 TL..
Almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar GUEK IP 3 ay kullandım. ilk iki ay normal gitti daha sonra çok fazla sorun oldu ve artık anlık olarak da ilgilenmiyorlar, teknik servis diye bir şey icat ettiler oraya mail gönderiyorsunuz cevap da vermiyorlar. iş yoğunluğundanmış. Bilgilerinize. Şu an NERO IPTV kullanıyorum, iyi gidiyor.

M Çevrimdışı

Madatruk

Yeni Üye
5 Haz 2018
26
44
Merhaba,

Forumda ilk msj'ım, biraz heycanlıyım :) Bende bu TV aldım, başından beri bu başlıktaki bütün msj okudum. Öncelikle Adem Helvacı Ado hocaya destek verdiği ve bilgilendirme yaptığı için teşekkürler.

Ben TV bir haftadır kullanıyorum ama ortasında siyah bir çizgi geçtiği için iade ettim. Başta çok fark etmemiştim. Eşim fark etti ve ölü piksel testini yaptıkdan sonra daha bariz göründü. Bir resimde ekliyorum. JVC parlak ışık sızması dışında memnundum. Hatırlarsanız 33 sayfadak bir arkadaşta aynı problem ile karşılaşmıştı. Vestel olursa benzer sorun olur diyede korkmuyor değilim. Şİmdi tekrardan TV araştırması yapacağız başa döndük :)

@Ado hocam TV tavsiyesi bölümünde yazacağım. 55MU7350 A101'de bir adet buldum bütçeyide 3700Tl çekmeyi düşünüyorum. Evin oturma düzeni 4x4 m diyebiliriz. Karşıdan seyredeceğim için VA panel olabilir. Genellikde TV ve film izlerim. Daha önceki MU7000 tanıtımınızı izledim. 55MU7350 size göre nasıl veya 3700 tl yakın bir tv öneriniz var mı ?

img_6953_r1-jpg.jpg

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Arkadaşlar GUEK IP 3 ay kullandım. ilk iki ay normal gitti daha sonra çok fazla sorun oldu ve artık anlık olarak da ilgilenmiyorlar, teknik servis diye bir şey icat ettiler oraya mail gönderiyorsunuz cevap da vermiyorlar. iş yoğunluğundanmış. Bilgilerinize. Şu an NERO IPTV kullanıyorum, iyi gidiyor.
Bilgilendirme için teşekkürler.Kullanıcı yorumları çok önemli.
Guek iptv yi soran bir arkadaşa şu yanıtı vermiştim...
Ücretsiz olduğu için çok bağlantı oluyor donma kesinti oluyor.Bi de internetin problemsiz olmalı.
Guek i bu formdan duydum bi iki kişiden memnunlar gibii.Ama garanti veremem.
Her ücretli iptv satan yerin test yayınları var onları kullan kesilme donma yaşamazsan alırsın.
Test yayın denemeden alma.Bu konuda çok dolandırıcı var.Neticede hakkını arayamama durumu da var.Eski uyducular hep iptv işi yapıyor.Çakal çok yani.
Dikkatli olmak lazım.

Geri
Üst Alt