teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Benim nikimi ver fikoGizlilik nedeni ile böyle yerlere giremiyorum
Benim nikimi ver fikoGizlilik nedeni ile böyle yerlere giremiyorum
Zaten her seyimi şahıs olarak yapmışım ? ne bilim ben WhatsApp gibi sanıyordum.Benim nikimi ver fiko
Hangi gizlilikGizlilik nedeni ile böyle yerlere giremiyorum
Gizlilikten kastım uygulama korkusu vs değil. Ne yazikki yaptığım yardımların; çalıştığım firma tarafinda taktiri değil, suçluluğu var.Hangi gizlilik
Nerede çalışıyorsun merak ettimGizlilikten kastım uygulama korkusu vs değil. Ne yazikki yaptığım yardımların; çalıştığım firma tarafinda taktiri değil, suçluluğu var.
Bu nedenle girdiğim telegram hesabında telefon numaram ve isim soy ismim çıkacak bu da firma tarafından tespit edilirse işim den olmak degil komple iş yerini kapatma durumu var. Yani benim yüzümden 18 kişi işsiz kalabilir. Bu nedenle adımız gizli kahraman
He şöyle ikinci bı hesap acilase bütün verilerim diğer kullanıcılar tarafından gorulmeme durumu olursa o zaman dalarız ?
Merak bu konuda iyi değilNerede çalışıyorsun merak ettim
Gizliliğin kalmamış fiko gizlilik dersen videolarını editle istersen birkaç video, da yüzün açık ve net ne bileyim birkaç özgeçmiş iş başvuru formundan sgk kayıtları vs tarama yapsalar seni anında bulurlar. Yani çokta gizli değilsin istanbula gelirsem bi çayını içerimGizlilikten kastım uygulama korkusu vs değil. Ne yazikki yaptığım yardımların; çalıştığım firma tarafinda taktiri değil, suçluluğu var.
Bu nedenle girdiğim telegram hesabında telefon numaram ve isim soy ismim çıkacak bu da firma tarafından tespit edilirse işim den olmak degil komple iş yerini kapatma durumu var. Yani benim yüzümden 18 kişi işsiz kalabilir. Bu nedenle adımız gizli kahraman
He şöyle ikinci bı hesap acilase bütün verilerim diğer kullanıcılar tarafından gorulmeme durumu olursa o zaman dalarız ?
Mit'in 18 kişilik özel timinde görevli, aramızda kalsın ama lütfen...Nerede çalışıyorsun merak ettim
O yansimadan beni tanıyan olursa gelsin gozunden öperim ?Gizliliğin kalmamış fiko gizlilik dersen videolarını editle istersen birkaç video, da yüzün açık ve net ne bileyim birkaç özgeçmiş iş başvuru formundan sgk kayıtları vs tarama yapsalar seni anında bulurlar. Yani çokta gizli değilsin istanbula gelirsem bi çayını içerim
Yansımadan tanıyacağımı nerden çıkardın sesinden tanırım insan sesi parmak izi gibidir kişiye özeldirO yansimadan beni tanıyan olursa gelsin gozunden öperim ?
Geçen babam kanalları silmiş nasıl yüklenir diye video attım, diyor ne güzel anlatmış çocuk senden becerikli. Bendim o diyemedim ???
Jetgiller arasına hoşgeldin fiko,güle güle kullanRouter aldım, Xiaomi 4a 5g desteği avantaj ve uçuyor.
Normal modem hızım;
5g hızı;
Router 2.4 hızı da modeme göre 1tik daha iyi ama 5g şaşırttı beni başarılı ?
Ayarları nasıl yaptın başkan. Direkt etherneti routere takıp devam mı ettin ? Başka bi ayar yaptın mı modemde falan.Router aldım, Xiaomi 4a 5g desteği avantaj ve uçuyor.
Normal modem hızım;
5g hızı;
Router 2.4 hızı da modeme göre 1tik daha iyi ama 5g şaşırttı beni başarılı ?