- 23 Kas 2017
- 20,945
Telefon kablosuyla geldiği için güvenemiyorum.Oldukça iyi gerçekten.
Yoksa 50 kere denemiştim şimdiye dek.
Bir de upload kaç olur bilmiyorum açıkçası, 5 megabit üstü olursa eyvallah.
Telefon kablosuyla geldiği için güvenemiyorum.Oldukça iyi gerçekten.
Umut hocam arkadaş paylaşmış vdsl 75mbitlik tarife tt altyapısı. Bu arada upload yüksek olmasının sebebi eba eğitimden dolayı 2 ye katladı tüm iss ler yani 4 mbit upload x2 oldu. 50mbit ve üzeri paketlerde 8mbit upload veriliyor bilginize.Bizim burada TT Fiber yok.
Sadece Superonline fiber var şu an binada.
Adresi sorguladım 80 megabite kadar alabilirsin dedi.
Saha dolabına mesafe 150 metre imiş.
Benim 35-5 paket, 10 upload verse 1080P 60 FPS yayın yaparım ama.Umut hocam arkadaş paylaşmış vdsl 75mbitlik tarife tt altyapısı. Bu arada upload yüksek olmasının sebebi eba eğitimden dolayı 2 ye katladı tüm iss ler yani 4 mbit upload x2 oldu. 50mbit ve üzeri paketlerde 8mbit upload veriliyor bilginize.
Türknette bu aralar kopma sorunu yaşıyorum bı kaç gündür fiyat bakarken konuyu gördüm aslında daha öncede gördüm ama aklıma hiç netspeed gelmemişti. Bı görüşeyim şunlarla b
Bir çok firmaya baktım ben de, en son ilk mesajda saydığım nedenlerle Netspeed'i tercih ettim. Memnun da kaldım. Umarım bozmazlar sağladıkları hizmet kalitesini.Türknette bu aralar kopma sorunu yaşıyorum bı kaç gündür fiyat bakarken konuyu gördüm aslında daha öncede gördüm ama aklıma hiç netspeed gelmemişti. Bı görüşeyim şunlarla ?
Hayırlı olsun.Bu gün netspeed geçişim tamamlandı. İlk izlenimlerim karışık ? turknetten iyi mi anlayamadım. Petek işlerim vardı yarın ilgileneceğim
Bu gün netspeed geçişim tamamlandı. İlk izlenimlerim karışık ? turknetten iyi mi anlayamadım. Petek işlerim vardı yarın ilgileneceğim
Hayırlı olsun.
Benim 1 ayı geçti Netspeed'e transferim. 2-3 kez ardışık günlerde istediğim hızı alamadım, talep oluşturunca gerekli çalışmayı yapıp sorunu hallettiler. Onun dışında hiç bir olumsuz durum oluşmadı. Üstüne faturada ek indirimlerle aylık fatura tutarım düştü. Şimdilik güzel. Dilerim hizmet kalitesi böyle devam eder.
Şu an için kötü ama daha bakamadım olmadı keskin10 gibi kayıt oluşturacağım gibi şu petek işim bitsin bakacağım artıkSn.fikoloji hayırlı olsun yeni internet sağlayıcınız.Türknet ile kıyaslamanızı ve sonuçlarını ben de merak ediyorum,yazarsanız sevinirim.
Gizlilik nedeni ile böyle yerlere giremiyorumArkadaşlar Netspeed kullanan varsa beklerim
Netspeed Kullanıcıları Kulübü
Netspeed abonelerinin yardımlaşma kulübü.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.