İnternetimi Netspeed'e Taşıdım (Süreç ve Netspeed Hakkında)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S Çevrimdışı

sahsiyet

Aktif Üye
24 Tem 2019
122
39
Bizim burada TT Fiber yok.
Sadece Superonline fiber var şu an binada.

Adresi sorguladım 80 megabite kadar alabilirsin dedi.
Saha dolabına mesafe 150 metre imiş.
Umut hocam arkadaş paylaşmış vdsl 75mbitlik tarife tt altyapısı. Bu arada upload yüksek olmasının sebebi eba eğitimden dolayı 2 ye katladı tüm iss ler yani 4 mbit upload x2 oldu. 50mbit ve üzeri paketlerde 8mbit upload veriliyor bilginize.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Umut hocam arkadaş paylaşmış vdsl 75mbitlik tarife tt altyapısı. Bu arada upload yüksek olmasının sebebi eba eğitimden dolayı 2 ye katladı tüm iss ler yani 4 mbit upload x2 oldu. 50mbit ve üzeri paketlerde 8mbit upload veriliyor bilginize.
Benim 35-5 paket, 10 upload verse 1080P 60 FPS yayın yaparım ama. :alsana

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Konuyu açalı 1 ay oldu. Netspeed ile ilk faturamız da geldi.
79TL(Fiber Eko Tarifesi, 24mbps indirme, 6mbps yükleme hızı)+9TL modem kiralama ücretiyle 88TL olacaktı.

Referans koduyla internetimi taşıdığım ve referans kodum ile Netspeed'e interneti taşıyanların karşılıklı sağladığı indirim(Referans koduyla Netspeed'e interneti taşıyınca, hem referans sahibine hem de internetini taşıyan kişiye 12 ay her faturada 5TL indirim) ile ilk faturam 67 TL oldu.

Geçen 1 ayda, 2-3 kez gereken hızı alamadım. Şikayet kaydı açtım ve ertesi gün çözümlendi sorun. Daha sonra herhangi bir hız sorunu yaşamadım.
Şimdilik bu kadar.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Türknette bu aralar kopma sorunu yaşıyorum bı kaç gündür fiyat bakarken konuyu gördüm aslında daha öncede gördüm ama aklıma hiç netspeed gelmemişti. Bı görüşeyim şunlarla ?☺️

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Netspeed'de şuan 2. senem sanırım. 75mbps download 4mbps upload 94 lira ödüyorum. Taahhüt yok. Kota yok.

Anlık test yaptım.

Ek-Aciklama-2020-12-31-000124.jpg

Bugüne kadar bir gün dahi internetsiz kalmadım. Ara ara hız düşmeleri illaki oluyor fakat genel anlamda aldığım hizmetten memnunum.

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Türknette bu aralar kopma sorunu yaşıyorum bı kaç gündür fiyat bakarken konuyu gördüm aslında daha öncede gördüm ama aklıma hiç netspeed gelmemişti. Bı görüşeyim şunlarla b

Türknette bu aralar kopma sorunu yaşıyorum bı kaç gündür fiyat bakarken konuyu gördüm aslında daha öncede gördüm ama aklıma hiç netspeed gelmemişti. Bı görüşeyim şunlarla ?☺️
Bir çok firmaya baktım ben de, en son ilk mesajda saydığım nedenlerle Netspeed'i tercih ettim. Memnun da kaldım. Umarım bozmazlar sağladıkları hizmet kalitesini.

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Bu gün netspeed geçişim tamamlandı. İlk izlenimlerim karışık ? turknetten iyi mi anlayamadım. Petek işlerim vardı yarın ilgileneceğim
Hayırlı olsun. :)
Benim 1 ayı geçti Netspeed'e transferim. 2-3 kez ardışık günlerde istediğim hızı alamadım, talep oluşturunca gerekli çalışmayı yapıp sorunu hallettiler. Onun dışında hiç bir olumsuz durum oluşmadı. Üstüne faturada ek indirimlerle aylık fatura tutarım düştü. Şimdilik güzel. Dilerim hizmet kalitesi böyle devam eder.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hayırlı olsun. :)
Benim 1 ayı geçti Netspeed'e transferim. 2-3 kez ardışık günlerde istediğim hızı alamadım, talep oluşturunca gerekli çalışmayı yapıp sorunu hallettiler. Onun dışında hiç bir olumsuz durum oluşmadı. Üstüne faturada ek indirimlerle aylık fatura tutarım düştü. Şimdilik güzel. Dilerim hizmet kalitesi böyle devam eder.

Sn.fikoloji hayırlı olsun yeni internet sağlayıcınız.Türknet ile kıyaslamanızı ve sonuçlarını ben de merak ediyorum,yazarsanız sevinirim.
Şu an için kötü ama daha bakamadım olmadı vanosfer keskin10 gibi kayıt oluşturacağım gibi şu petek işim bitsin bakacağım artık

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kablolu hız
IMG_20210108_181010.jpg

Bu da modemin dibinde kablosuz hız.

IMG_20210108_180828.jpg

Ama bişey var yani birden donuyor film. Sonra düzeliyor. Türk nette pek karşılaşmadım. Benim modemde de sıkıntı var kablosuz 2 MT öteye sıkıntılı bağlanti kuruyor. Maaşı alınca router alacağım. Bı de öyle deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt