Burada belirtmiştin zaten,yeni konu açmana gerek yok diyerek sildim konuyu, dikkat edelim lütfen
Güncel aylık 15 TL'lik İndirimli Davet Kodu: A-I-4-9-R-J
Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum ve otomatik ödeme talimatım fatura çıktığı gün olduğundan hiç gecikme olmaz fatura ödemelerimde. Çoğu kişinin son ödeme günü tarihlidir talimatı ve o gün bakiyesi yoksa ödeme gecikir ve indirimler iptal olur, haberiniz olsun.
Hangi tarifeye üye olursanız olun referans kodumu kullanarak 12 ay boyunca çift taraflı 15 TL indirim kazanabiliriz. Kodumu abone olurken belirtirseniz ilk faturanızdan itibaren 15 TL indirim kazanırsınız; 214 TL ödüyorsanız 199 TL olur faturanız yıl boyunca. Her yıl bu şekilde 180 TL tasarruf yapmış oluyoruz karşılıklı.
Hayırlı olsun indirim kodunu kullanan arkadaşa şimdiden.
İsim Sorarlarsa: Mehmet Yılmaz
↓↓↓↓↓
- Kod Aktiftir -
Geri bildiriminiz için teşekkürler, mesaj içeriğinde kullanıcı deneyimlerimi yazmıştım onlara nasıl ulaşabilirim yarım saattir onu yazıyorum :(, burdaki mesajı da silebiliriz gerekirse ama o mesaj içeriğine ulaşmak istiyorum sadeceBurada belirtmiştin zaten,yeni konu açmana gerek yok diyerek sildim konuyu, dikkat edelim lütfen
Deneyim mesajınız yukarıya taşındı. Ayrıca üyelik başlangıcınızdan itibaren toplam 5 mesajınızdan 4'ü aynı referans koduyla ilgili paylaşım. Dolayısıyla şu anda zaten SPAM kurallarını ihlal ettiniz. O yüzden referans kodunuzla ilgili bir sonraki paylaşımınızda forumdan uzaklaştırılırsınız.Geri bildiriminiz için teşekkürler, mesaj içeriğinde kullanıcı deneyimlerimi yazmıştım onlara nasıl ulaşabilirim yarım saattir onu yazıyorum :(, burdaki mesajı da silebiliriz gerekirse ama o mesaj içeriğine ulaşmak istiyorum sadece