Hi Level - VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme

Uygulama yüklenmez ,android olması gerekir yükleyebilmek için ,bu konuda 1-2 sayfa önce link vermiştim ,oradan faydalanabilirsin,dosyaları tvden almakla alakalı :ok
sistem menusune nasıl girebilirim menu +4725 ile giremiyorum acaba baska bir yolu mu var?

iki özellikte acik görünüyor profil dosyalarinda

20200119_183215.jpg

20200119_183232.jpg
ilginç ayar yerlerindenmi bulmam gerekli acaba ALLAH razı olsun bu kadar emekler verdiniz bütün emeği geçenler hakkınızı helal edin ne olur böyle kalacak artık ne yapalım beceremedim demekki. ALLAH'a emanet olun cümleniz.

ilginç ayar yerlerindenmi bulmam gerekli acaba ALLAH razı olsun bu kadar emekler verdiniz bütün emeği geçenler hakkınızı helal edin ne olur böyle kalacak artık ne yapalım beceremedim demekki. ALLAH'a emanet olun cümleniz.
Her şey normal görünüyor,sadece tvye aktaramamışsın, usb belleğe alabilir ama aktarmayı desteklemeyebilir, Profile klasörünü bir başka usb bellkte tekrar denersin,kesin olur ,ama bir şey sorayım,sen tvden profilleri alıpda değiştirme yaptında mı yolladın bize,merak ettim doğrusu :alala

sistem menusune nasıl girebilirim menu +4725 ile giremiyorum acaba baska bir yolu mu var?
Normalde girmen gerekir ,tekrar dene kumandadan arka arkaya tuşlamalısın ,ara verme ,menüye basıp arka arkaya 4725 tuşla :ok

ne yapalım beceremedim
Sn @teraspy daha önce tv nizin fisini takip cikarmanizi önermis,eger o sekilde olmazsa tv nizi yeniden kurulumunu yapmayi biliyorsaniz factory reset yapip yeniden kurulumunu yapmayida deneyebilirsiniz.

Normalde girmen gerekir ,tekrar dene kumandadan arka arkaya tuşlamalısın ,ara verme ,menüye basıp arka arkaya 4725 tuşla :ok
eski yazılardan uygulama yuklemeyi bulamadım link paylasabilir misiniz ?

eski yazılardan uygulama yuklemeyi bulamadım link paylasabilir misiniz ?
Ben öyle bir şey dememiştim ki sevgili ozcnkse :)
Uygulama yüklenmez ,android olması gerekir yükleyebilmek için ,bu konuda 1-2 sayfa önce link vermiştim ,oradan faydalanabilirsin,dosyaları tvden almakla alakalı :ok
Demiştim :ok

bu nasıl smart tv ya uygulama bile eklenmiyor ne yapılabilir peki ne cok yabancıyım bu işlere:)
Smart tuşuna bastığında (bendeki tv böyle) en aşağıdan market gelip ,oradan ekleme yapılıır ama vestelin verdiği uygulamalardır,yoksa dışarıdan uygulama bildiğim android olmayan hiç bir tvde olmaz :ok

bu nasıl smart tv ya uygulama bile eklenmiyor ne yapılabilir peki ne cok yabancıyım bu işlere:)

Sonuçta tv android değil uygulama ekleyemezsiniz. Donanım uygun olupta kısıtlanmış bir özellik var ise onu aktif edebilirsiniz.

Her şey normal görünüyor,sadece tvye aktaramamışsın, usb belleğe alabilir ama aktarmayı desteklemeyebilir, Profile klasörünü bir başka usb bellkte tekrar denersin,kesin olur ,ama bir şey sorayım,sen tvden profilleri alıpda değiştirme yaptında mı yolladın bize,merak ettim doğrusu :alala
hiç bir değişiklik yapmadım. Sayfa 85 te size göndermiş olduğum görüntüdeki dosyalar tv den flash belleğe yüklendi.

hiç bir değişiklik yapmadım
Aaa,bu cevap o zaman ademin yolladığı dosya yüklenmiş demektir oluyor ,ondan sormuştum zaten ,çünkü dosyalar açık görünüyor ama işlem yapmıyor ,tv izlenmesinde bir sıkıntı oluyormu peki,tvde reset atma ,renklerin birbirine girmesi veya ne bileyim ilk alındığından farklı bir durum söz konusu mu,merak ettim :)

Geri
Üst Alt