teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bak bu benim aklıma gelmemişti sevgili hosbuldukEger dosyanizi winzip dosya haline siz getirmediyseniz paylasdiginiz dosya sizin tv ye ait olmamasi lazim,
Bak bu benim aklıma gelmemişti sevgili hosbuldukEger dosyanizi winzip dosya haline siz getirmediyseniz paylasdiginiz dosya sizin tv ye ait olmamasi lazim,
hayır görüntü gayet güzel orjinali gibiAaa,bu cevap o zaman ademin yolladığı dosya yüklenmiş demektir oluyor ,ondan sormuştum zaten ,çünkü dosyalar açık görünüyor ama işlem yapmıyor ,tv izlenmesinde bir sıkıntı oluyormu peki,tvde reset atma ,renklerin birbirine girmesi veya ne bileyim ilk alındığından farklı bir durum söz konusu mu,merak ettim
bende winzıp dosyası yok zaten ben sıkıştırma falan yapmadım hata yaptı isem kusura bakmayın sizleri bu kadar uğraştırdı isem af edinBak bu benim aklıma gelmemişti sevgili hosbulduk
Aaa,bu cevap o zaman ademin yolladığı dosya yüklenmiş demektir oluyor ,ondan sormuştum zaten ,çünkü dosyalar açık görünüyor ama işlem yapmıyor ,tv izlenmesinde bir sıkıntı oluyormu peki,tvde reset atma ,renklerin birbirine girmesi veya ne bileyim ilk alındığından farklı bir durum söz konusu mu,merak ettim
o zaman paylasdiginiz dosya yanlisben sıkıştırma falan yapmadım
tamda düsündügüm gibi siz adem beyin dosyasini paylasmissiniz.kendi dosyanizi paylasin inceleyeyimben sıkıştırma falan yapmadım
kendi dosyamı nasıl edineceğim tv ye flash belleği boşmu takmalıyımo zaman paylasdiginiz dosya yanlis
tamda düsündügüm gibi siz adem beyin dosyasini paylasmissiniz.kendi dosyanizi paylasin inceleyeyim
Aşağıda tvden aldığın dosyaların sw olanı yüklemelisin ,tvden almıştın ya ,önceki mesajında ,bu foto yu yollamıştınkendi dosyamı nasıl edineceğim tv ye flash belleği boşmu takmalıyım
nereye göndereyim yeniden tv den yükledim flash belleğe sw olan dosya sıkıştır diyeyimmi sanırım sıkıştırma programım varmış. Masa üstüne sıkıştırılmış dosya olarak attım sw olan dosyayıAşağıda tvden aldığın dosyaların sw olanı yüklemelisin ,tvden almıştın ya ,önceki mesajında ,bu foto yu yollamıştın
daha önceki dosyayi yüklediginiz siteye yükleyin.dosya sıkıştır özelliginide kullanin, belki site orjinal haliyle yüklemenize izin vermeyebilir demisti teraspynereye göndereyim
Tamam ,şimdi baksın sevgili hosbulduknereye göndereyim yeniden tv den yükledim flash belleğe sw olan dosya sıkıştır diyeyimmi sanırım sıkıştırma programım varmış. Masa üstüne sıkıştırılmış dosya olarak attım sw olan dosyayı
evet bu sizin tv ye air acik degil özellikler ayarlayip yükleyecegim birazdansize İnşallah olur
Hayır durmayacak ama bunları mutlaka pcye kaydedip yedekle ,yani saklaFlash belleğimin içindeki dosyalar şu anda bunlar tv ye yükleme yapacağım zaman hepsi duracakmı flash bellekte
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.