Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Aaa,bu cevap o zaman ademin yolladığı dosya yüklenmiş demektir oluyor ,ondan sormuştum zaten ,çünkü dosyalar açık görünüyor ama işlem yapmıyor ,tv izlenmesinde bir sıkıntı oluyormu peki,tvde reset atma ,renklerin birbirine girmesi veya ne bileyim ilk alındığından farklı bir durum söz konusu mu,merak ettim :)
hayır görüntü gayet güzel orjinali gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bak bu benim aklıma gelmemişti sevgili hosbulduk :ok
bende winzıp dosyası yok zaten ben sıkıştırma falan yapmadım hata yaptı isem kusura bakmayın sizleri bu kadar uğraştırdı isem af edin

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Aaa,bu cevap o zaman ademin yolladığı dosya yüklenmiş demektir oluyor ,ondan sormuştum zaten ,çünkü dosyalar açık görünüyor ama işlem yapmıyor ,tv izlenmesinde bir sıkıntı oluyormu peki,tvde reset atma ,renklerin birbirine girmesi veya ne bileyim ilk alındığından farklı bir durum söz konusu mu,merak ettim :)

Belkide profile yazan klasör içerisine sw yi atmamıştır yüklenmiyordur.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
kendi dosyamı nasıl edineceğim tv ye flash belleği boşmu takmalıyım
Aşağıda tvden aldığın dosyaların sw olanı yüklemelisin ,tvden almıştın ya ,önceki mesajında ,bu foto yu yollamıştın :ok

takvim7.png

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Aşağıda tvden aldığın dosyaların sw olanı yüklemelisin ,tvden almıştın ya ,önceki mesajında ,bu foto yu yollamıştın :ok

takvim7.png
nereye göndereyim yeniden tv den yükledim flash belleğe sw olan dosya sıkıştır diyeyimmi sanırım sıkıştırma programım varmış. Masa üstüne sıkıştırılmış dosya olarak attım sw olan dosyayı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Flash belleğimin içindeki dosyalar şu anda bunlar tv ye yükleme yapacağım zaman hepsi duracakmı flash bellekte

Hayır durmayacak ama bunları mutlaka pcye kaydedip yedekle ,yani sakla :ok
Yeklemeden sonra belleği tekrar formatla FAT32 ile,verilen klasörü belleğe kopyalayıp tvye aktaracaksın :ok

Geri
Üst Alt