Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
iki özellikte acik görünüyor profil dosyalarinda

20200119_183215.jpg

20200119_183232.jpg
ilginç ayar yerlerindenmi bulmam gerekli acaba ALLAH razı olsun bu kadar emekler verdiniz bütün emeği geçenler hakkınızı helal edin ne olur böyle kalacak artık ne yapalım beceremedim demekki. ALLAH'a emanet olun cümleniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ilginç ayar yerlerindenmi bulmam gerekli acaba ALLAH razı olsun bu kadar emekler verdiniz bütün emeği geçenler hakkınızı helal edin ne olur böyle kalacak artık ne yapalım beceremedim demekki. ALLAH'a emanet olun cümleniz.
Her şey normal görünüyor,sadece tvye aktaramamışsın, usb belleğe alabilir ama aktarmayı desteklemeyebilir, Profile klasörünü bir başka usb bellkte tekrar denersin,kesin olur ,ama bir şey sorayım,sen tvden profilleri alıpda değiştirme yaptında mı yolladın bize,merak ettim doğrusu :alala

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Her şey normal görünüyor,sadece tvye aktaramamışsın, usb belleğe alabilir ama aktarmayı desteklemeyebilir, Profile klasörünü bir başka usb bellkte tekrar denersin,kesin olur ,ama bir şey sorayım,sen tvden profilleri alıpda değiştirme yaptında mı yolladın bize,merak ettim doğrusu :alala
hiç bir değişiklik yapmadım. Sayfa 85 te size göndermiş olduğum görüntüdeki dosyalar tv den flash belleğe yüklendi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hiç bir değişiklik yapmadım
Aaa,bu cevap o zaman ademin yolladığı dosya yüklenmiş demektir oluyor ,ondan sormuştum zaten ,çünkü dosyalar açık görünüyor ama işlem yapmıyor ,tv izlenmesinde bir sıkıntı oluyormu peki,tvde reset atma ,renklerin birbirine girmesi veya ne bileyim ilk alındığından farklı bir durum söz konusu mu,merak ettim :)

Geri
Üst Alt