teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sadece "RecordingEncrryptionMode" değişecek ,o da 0 (sıfır) olacak diye biliyorum benyarın bu index recording encription mode-type değerleri değişip deneme yapacağım.
Sadece "RecordingEncrryptionMode" değişecek ,o da 0 (sıfır) olacak diye biliyorum benyarın bu index recording encription mode-type değerleri değişip deneme yapacağım.
Evet,sanırım yükleyemedi tvyeiki özellikte acik görünüyor profil dosyalarinda
0 yaptım.yükledim profili .kayıt yapıyorum .bakalım netice ne olacak.0 olacak o giriş.Ama fark eder mi bilmiyorum,fark etmediği yazılmıştı
profil dosyasini tv den aldi,yüklenmis olmasi lazim .factory reset yapmasi gerek galiba.Evet,sanırım yükleyemedi tvye
Evet,"fişi çek-tak" demiştim, yukarıdaki mesajlarımdan birinde ,ondan yazdım öyle,bazı tvler böyle değişim oluyorprofil dosyasini tv den aldi,yüklenmis olmasi lazim .factory reset yapmasi gerek galiba.
bu arada sizin sitedeki vestel toolbox indirdim calismadi sizin sisteme uygun degil uyarisi geliyor(win10) ,baska bir yerden indirdim.ayrica winrarda dosya acildiginda hata veriyor bir kontrol edin isterseniz.yükleyemedi
Burası :
Her iki dosyanın da linkini ver bakayım ,merak ettimbu arada sizin sitedeki vestel toolbox indirdim calismadi sizin sisteme uygun degil uyarisi geliyor(win10) ,baska bir yerden indirdim.ayrica winrarda dosya acildiginda hata veriyor bir kontrol edin isterseniz.
Panel değişikliğinden ziyade,profil dosyalarının "kullanılan tv'ye ait" olması önemlidir ,farklı tvnin kart aynı da olsa yüklenmesini tavsiye etmem sevgili adem
Yüklenmediği iyi olmuş bence,çünkü kendi tvden alınma dosya olmalı
Uygulama yüklenmez ,android olması gerekir yükleyebilmek için ,bu konuda 1-2 sayfa önce link vermiştim ,oradan faydalanabilirsin,dosyaları tvden almakla alakalımerhabalar bende televizyon hi level hl 40dlk 0938 bu televizyona modlama yapabilir miyim nasıl girebilirim mod kısmına ,
ayrıca modlama ile uygulama yukleyebilir miyim ?
yardımcı olabilir misiniz?