Hi Level - VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme

Burası :

takvim6.png

iki özellikte acik görünüyor profil dosyalarinda

20200119_183215.jpg

20200119_183232.jpg

profil dosyasini tv den aldi,yüklenmis olmasi lazim .factory reset yapmasi gerek galiba.
Evet,"fişi çek-tak" demiştim, yukarıdaki mesajlarımdan birinde ,ondan yazdım öyle,bazı tvler böyle değişim oluyor :)

bu arada sizin sitedeki vestel toolbox indirdim calismadi sizin sisteme uygun degil uyarisi geliyor(win10) ,baska bir yerden indirdim.ayrica winrarda dosya acildiginda hata veriyor bir kontrol edin isterseniz.

@teraspy,ben dediğiniz gibi bu değeri 0 yaptım .kayıdı da yaptım .
windows 10 da.Filmler ve tv,VLC player ,media player hepsi de sorunsuz açtı .
yarını bekleyemedim.neşem yerine geldi.
teşekkür ederim.

merhabalar bende televizyon hi level hl 40dlk 0938 bu televizyona modlama yapabilir miyim nasıl girebilirim mod kısmına ,
ayrıca modlama ile uygulama yukleyebilir miyim ?
yardımcı olabilir misiniz?

bu arada sizin sitedeki vestel toolbox indirdim calismadi sizin sisteme uygun degil uyarisi geliyor(win10) ,baska bir yerden indirdim.ayrica winrarda dosya acildiginda hata veriyor bir kontrol edin isterseniz.
Her iki dosyanın da linkini ver bakayım ,merak ettim :alala

Panel değişikliğinden ziyade,profil dosyalarının "kullanılan tv'ye ait" olması önemlidir ,farklı tvnin kart aynı da olsa yüklenmesini tavsiye etmem sevgili adem :ok

Yüklenmediği iyi olmuş bence,çünkü kendi tvden alınma dosya olmalı :ok

Bu sebep nedeni ile dün Adem beyden kendi tv sine ait dosyayı istemiştim. ?

merhabalar bende televizyon hi level hl 40dlk 0938 bu televizyona modlama yapabilir miyim nasıl girebilirim mod kısmına ,
ayrıca modlama ile uygulama yukleyebilir miyim ?
yardımcı olabilir misiniz?
Uygulama yüklenmez ,android olması gerekir yükleyebilmek için ,bu konuda 1-2 sayfa önce link vermiştim ,oradan faydalanabilirsin,dosyaları tvden almakla alakalı :ok

Geri
Üst Alt