teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
benim tv den bu programlar geldi sıkıştır derken nasıl yapacam sizden çok özür diliyorum bilemediğim için size rahatsızlık veriyorum af edin lütfen

Rica ederim,ne özrü ...
Bu dosyadan sadece " mb130_swprofile.bin " olanı doğrudan da yükleyebilirsin ,sıkıştırmana gerek yok sanırım ,ben linux kullandığımdan ,windows için anlatamayabilirim büyük ihtimalle :ok

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Bazı siteler boyuttan değilde ,uzantıyı kabul etmediğinden yazmıştım sevgili hosbulduk. :ok
ALLAH sizlerden razı olsun beceremedim. Upload falan nasıl yapılacağını bilemiyorum Cenabı mevlam sizlerden razı olsun ilgilendiğiniz için hakkınızı helal edin ALLAH'a emanet olun.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ALLAH sizlerden razı olsun beceremedim. Upload falan nasıl yapılacağını bilemiyorum Cenabı mevlam sizlerden razı olsun ilgilendiğiniz için hakkınızı helal edin ALLAH'a emanet olun.
Helal olsun ne demek ,ama çabuk pes etmek yok demiştim :) Hemen durmak yok öyle :)
verdiğim linke tıkla
Oradaki "Gözat" tıklayıp indirdiğin sw profili seçip "yükle" tıkla ,yüklenince bir link verecek, o linki de buraya yaz ,bu kadar kolay :ok

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
teraspy teraspy,
Adem Helvacı Adem Helvacı, kendi tv im den aldığım swprofile dosyasını düzenledim,geri yükledim.pixelence demo eklendi ekran menüsüne.
ekran menüsünde pixelence demo var.fakat bunun üzerine tıklayınca sadece açık ve kapalı nasıl görüntü olduğunu gösteriyor yarım bölünmüş ekranda.
bu pixelence açıkmı kapalımı nasıl anlarım.
ben ayretten PVR özelliğini de açtım.fakat kayıt süresi 30 DK gösteriyor.bu kayıt süresini değiştirme seçeneğini bulamadım.
mod işlemi yapılırken, bu DK süresi de düzenlenebilirmi.saygılarımla.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy,
Adem Helvacı Adem Helvacı, kendi tv im den aldığım swprofile dosyasını düzenledim,geri yükledim.pixelence demo eklendi ekran menüsüne.
ekran menüsünde pixelence demo var.fakat bunun üzerine tıklayınca sadece açık ve kapalı nasıl görüntü olduğunu gösteriyor yarım bölünmüş ekranda.
bu pixelence açıkmı kapalımı nasıl anlarım.
ben ayretten PVR özelliğini de açtım.fakat kayıt süresi 30 DK gösteriyor.bu kayıt süresini değiştirme seçeneğini bulamadım.
mod işlemi yapılırken, bu DK süresi de düzenlenebilirmi.saygılarımla.
O menü pix olduğunu gösterir,tv otomatik davranır,seçim yapmaya gerek yok yani :ok

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
O menü pix olduğunu gösterir,tv otomatik davranır,seçim yapmaya gerek yok yani :ok
teşekkür ederim.winks özelliği de çalışıyor.bu PVR kayıt süresini arttırmayı nasıl yaparız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teraspy teraspy, Pvr modlarken ratentionlimit i de false yaptım denedim yine 30 DK kayır süresi gösteryiyor.

Son düzenleme:
Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Helal olsun ne demek ,ama çabuk pes etmek yok demiştim :) Hemen durmak yok öyle :)
verdiğim linke tıkla
Oradaki "Gözat" tıklayıp indirdiğin sw profili seçip "yükle" tıkla ,yüklenince bir link verecek, o linki de buraya yaz ,bu kadar kolay :ok
önemli linkler ve adreslerim olan yere tıklıyorum beni şuraya yönlendiriyor buradada gözat diye bir yer bulamıyorum sayın teraspy. Sayın hosbulduk ben bu yüklemeler ve upload lar konusunda hiç bir bilgim olmadığı için sıkıntı yaşıyorum. Emin olun şimdi bu uygulamayı beceremediğim için oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibiyim emin olun. dosya tc diye bir site var orayamı yükleyecem gözat tıklıyorum gözat tan usb den mb130 swprofile yükle yiyorum yasak diyor rar veya zıp olur diyor.https://s2.dosya.tc/server12/mae1lu/Profile.zip.html şöyle bir site verdi sayın teraspy ve hosbulduk bilgilerinize

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
teşekkür ederim.winks özelliği de çalışıyor.bu PVR kayıt süresini arttırmayı nasıl yaparız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teraspy teraspy, Pvr modlarken ratentionlimit i de false yaptım denedim yine 30 DK kayır süresi gösteryiyor.
bir sıkıntı daha eklendi Pvr kayıt ile ilgili.kayıt ettiğim video dosyası ts uzantılı.PC de açılmıyor.daha önceki SEG tv de de böyle sorun var idi.
xilisoft-anyvideo converter de dosyaya işlem yapmıyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
önemli linkler ve adreslerim olan yere tıklıyorum beni şuraya yönlendiriyor buradada gözat diye bir yer bulamıyorum sayın teraspy. Sayın hosbulduk ben bu yüklemeler ve upload lar konusunda hiç bir bilgim olmadığı için sıkıntı yaşıyorum. Emin olun şimdi bu uygulamayı beceremediğim için oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibiyim emin olun.

O konu artık kapandı ,sadece profili almak içindi o :ok
indirdiğin swprofile.bin dosyasını :
Bu linke tıkla aşağıdaki fotolardaki kırmızı numaraları takip ederk yüklemeyi yap :

takvim3.png

takvim4.png

takvim5.png

Geri
Üst Alt