Hi Level - VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme

@denysmih6,
Burdan yukleye bilirsin bu yazim daha guzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten onu yükledim ama beğenmedim iyi olmadı beğenmedim orjinali daha iyidi

Videonun fikir babası olan sevgili @teraspy ve sevgili @rfve ye sonsuz teşekkürler.

Modlama işi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan birisi olarak @teraspy Alo abimizin fikirlerinden ve sevgili @rfve nin konusundan destek alarak hazırlanmış videodur.

Eksiklerimiz mutlaka vardır, Konu hakkında sıkıntı yaşayanlar videodan, buradan istediğiniz şekilde sorun destek oluruz :ok
adem bey artık mesajlarımıza da cevap alamıyoruz pixelence özelliğini aktif ettim birde bluetooth var bu tv de bluetooth donanımı varmı? varsa hangi ayarları açmam gerekir tşk

İşte bunun mutluluğu her şeye değiyor :) Bir hayır duası, bir kişinin teşekkürü, para verdiğiniz bir üründen en üst düzeyde fayda sağlayabiliyor olmanız, hayal ettiklerimizin yavaş yavaş gerçekleşmeye başlaması demek bu :cak
ilteriş bey öncelikle hayırlı günler pixelence özelliğini aktif ettim birde bluetooth var bu tv de bluetooth donanımı varmı? varsa hangi ayarları açmam gerekir tşk

adem bey artık mesajlarımıza da cevap alamıyoruz pixelence özelliğini aktif ettim birde bluetooth var bu tv de bluetooth donanımı varmı? varsa hangi ayarları açmam gerekir tşk

ilteriş bey öncelikle hayırlı günler pixelence özelliğini aktif ettim birde bluetooth var bu tv de bluetooth donanımı varmı? varsa hangi ayarları açmam gerekir tşk
Cevap yazmıyorsam bir sebebi vardır belki de..

Ben cevap vereyim,belkide önceden üstü kapalı vermişimdir :)
BT donanımı olsada yazılım olmadan olmaz,açtığında menüde görünür zaten, oradaki "False"lerin hepsini açtığında aktif olur ,tabii varsa :ok

Ben cevap vereyim,belkide önceden üstü kapalı vermişimdir :)
BT donanımı olsada yazılım olmadan olmaz,açtığında menüde görünür zaten, oradaki "False"lerin hepsini açtığında aktif olur ,tabii varsa :ok
Tşkler

Değerli arkadaşlar,
@Adem Helvacı, @Pixel Teknoloji ve @teraspy sağolsunlar forumda ve youtube kanalında konuyu çok net açıklamışlar. Bu modlama işlemleri, yeni satılan LG panelli 49UHD650 televizyonlarda da geçerli mi? Pixellence özelliğini açmayı planlıyorum.
Servis Menü görüntüsünü de ekledim. TVyi ilk açtığım güncelleme tarattım ve bunu bulup yükledi. Şuan sorun yok. Ama şunu yüklesen daha iyi olur derseniz ona da açığım :clap2
9Yk7Lr.jpg

Değerli arkadaşlar,
@Adem Helvacı, @Pixel Teknoloji ve @teraspy sağolsunlar forumda ve youtube kanalında konuyu çok net açıklamışlar. Bu modlama işlemleri, yeni satılan LG panelli 49UHD650 televizyonlarda da geçerli mi? Pixellence özelliğini açmayı planlıyorum.
Servis Menü görüntüsünü de ekledim. TVyi ilk açtığım güncelleme tarattım ve bunu bulup yükledi. Şuan sorun yok. Ama şunu yüklesen daha iyi olur derseniz ona da açığım :clap2
9Yk7Lr.jpg
Tvde bir sıkıntı yoksa tavsiye etmem şahsen, ama sevgili ademin yaptığı gibi sende pix özelliğini açabilirsin pek tabii :ok

Amladım @teraspy hocam. "Aslında çalışıyorsa elleme" genel kuralını aklımda tutmaya çalışıyorum. Pix özelliği için, öncekiseri ile aynı program ve adımları uygulayabiliyorum yani. Bitirince bir öncesi sonrası paylaşımı yaparım :clap2

Pix özelliği açtım. Evde farkı gören herkes "vay be" dedi :mutlu
Bizi bilgilendiren @Pixel Teknoloji , @rfve , @teraspy @Adem Helvacı ya çok teşekkürler.
Ayrıca Öncesi sonrası videolarıda çektim kısa kısa. Onları da hazırlayıp paylaşırım.
Sağlıcakla...

Videonun fikir babası olan sevgili @teraspy ve sevgili @rfve ye sonsuz teşekkürler.

Modlama işi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan birisi olarak @teraspy Alo abimizin fikirlerinden ve sevgili @rfve nin konusundan destek alarak hazırlanmış videodur.

Eksiklerimiz mutlaka vardır, Konu hakkında sıkıntı yaşayanlar videodan, buradan istediğiniz şekilde sorun destek oluruz :ok

@Adem Helvacı bey videodaki tv yi siz mi kullanıyorsunuz. Sizin ise hazırlamış olduğunuz profil dosyasını bana dm den link vererek gönderebilir misiniz ? Farklı bir özellik daha eklemeyi düşünüyorum. Size geri göndereceğim. Ayrıca dm de beğendiğiniz bir renk yazın.

@Adem Helvacı bey videodaki tv yi siz mi kullanıyorsunuz. Sizin ise hazırlamış olduğunuz profil dosyasını bana dm den link vererek gönderebilir misiniz ? Farklı bir özellik daha eklemeyi düşünüyorum. Size geri göndereceğim. Ayrıca dm de beğendiğiniz bir renk yazın.
Bende merak ettim şimdi :)

Bak bende merak ettim bizim tv ye olur mu acaba

Selamlar;
Evet evimde kullanıyorum, şu an izliyorum :)
Renklerin tamamını çok sevmekle birlikte Asaletinden dolayı siyahı çok severim ama düşündüğün işlem için uygun mudur bilemedim.

Gönderiyorum şimdi :)

Geri
Üst Alt