T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
@denysmih6,
Burdan yukleye bilirsin bu yazim daha guzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten onu yükledim ama beğenmedim iyi olmadı beğenmedim orjinali daha iyidi

B Çevrimdışı

BLACKBULL 

Yeni Üye
29 Kas 2019
32
43
Videonun fikir babası olan sevgili teraspy teraspy ve sevgili rfve rfve ye sonsuz teşekkürler.

Modlama işi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan birisi olarak teraspy teraspy Alo abimizin fikirlerinden ve sevgili rfve rfve nin konusundan destek alarak hazırlanmış videodur.

Eksiklerimiz mutlaka vardır, Konu hakkında sıkıntı yaşayanlar videodan, buradan istediğiniz şekilde sorun destek oluruz :ok
adem bey artık mesajlarımıza da cevap alamıyoruz pixelence özelliğini aktif ettim birde bluetooth var bu tv de bluetooth donanımı varmı? varsa hangi ayarları açmam gerekir tşk

İşte bunun mutluluğu her şeye değiyor :) Bir hayır duası, bir kişinin teşekkürü, para verdiğiniz bir üründen en üst düzeyde fayda sağlayabiliyor olmanız, hayal ettiklerimizin yavaş yavaş gerçekleşmeye başlaması demek bu :cak
ilteriş bey öncelikle hayırlı günler pixelence özelliğini aktif ettim birde bluetooth var bu tv de bluetooth donanımı varmı? varsa hangi ayarları açmam gerekir tşk

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
adem bey artık mesajlarımıza da cevap alamıyoruz pixelence özelliğini aktif ettim birde bluetooth var bu tv de bluetooth donanımı varmı? varsa hangi ayarları açmam gerekir tşk

ilteriş bey öncelikle hayırlı günler pixelence özelliğini aktif ettim birde bluetooth var bu tv de bluetooth donanımı varmı? varsa hangi ayarları açmam gerekir tşk
Cevap yazmıyorsam bir sebebi vardır belki de..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Ben cevap vereyim,belkide önceden üstü kapalı vermişimdir :)
BT donanımı olsada yazılım olmadan olmaz,açtığında menüde görünür zaten, oradaki "False"lerin hepsini açtığında aktif olur ,tabii varsa :ok

S Çevrimdışı

SSBMAN

Aktif Üye
16 Ocak 2020
55
44
Değerli arkadaşlar,
Adem Helvacı Adem Helvacı, Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji ve teraspy teraspy sağolsunlar forumda ve youtube kanalında konuyu çok net açıklamışlar. Bu modlama işlemleri, yeni satılan LG panelli 49UHD650 televizyonlarda da geçerli mi? Pixellence özelliğini açmayı planlıyorum.
Servis Menü görüntüsünü de ekledim. TVyi ilk açtığım güncelleme tarattım ve bunu bulup yükledi. Şuan sorun yok. Ama şunu yüklesen daha iyi olur derseniz ona da açığım :clap2
9Yk7Lr.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Değerli arkadaşlar,
Adem Helvacı Adem Helvacı, Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji ve teraspy teraspy sağolsunlar forumda ve youtube kanalında konuyu çok net açıklamışlar. Bu modlama işlemleri, yeni satılan LG panelli 49UHD650 televizyonlarda da geçerli mi? Pixellence özelliğini açmayı planlıyorum.
Servis Menü görüntüsünü de ekledim. TVyi ilk açtığım güncelleme tarattım ve bunu bulup yükledi. Şuan sorun yok. Ama şunu yüklesen daha iyi olur derseniz ona da açığım :clap2
9Yk7Lr.jpg
Tvde bir sıkıntı yoksa tavsiye etmem şahsen, ama sevgili ademin yaptığı gibi sende pix özelliğini açabilirsin pek tabii :ok

S Çevrimdışı

SSBMAN

Aktif Üye
16 Ocak 2020
55
44
Amladım teraspy teraspy hocam. "Aslında çalışıyorsa elleme" genel kuralını aklımda tutmaya çalışıyorum. Pix özelliği için, öncekiseri ile aynı program ve adımları uygulayabiliyorum yani. Bitirince bir öncesi sonrası paylaşımı yaparım :clap2

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Videonun fikir babası olan sevgili teraspy teraspy ve sevgili rfve rfve ye sonsuz teşekkürler.

Modlama işi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan birisi olarak teraspy teraspy Alo abimizin fikirlerinden ve sevgili rfve rfve nin konusundan destek alarak hazırlanmış videodur.

Eksiklerimiz mutlaka vardır, Konu hakkında sıkıntı yaşayanlar videodan, buradan istediğiniz şekilde sorun destek oluruz :ok

Adem Helvacı Adem Helvacı bey videodaki tv yi siz mi kullanıyorsunuz. Sizin ise hazırlamış olduğunuz profil dosyasını bana dm den link vererek gönderebilir misiniz ? Farklı bir özellik daha eklemeyi düşünüyorum. Size geri göndereceğim. Ayrıca dm de beğendiğiniz bir renk yazın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı bey videodaki tv yi siz mi kullanıyorsunuz. Sizin ise hazırlamış olduğunuz profil dosyasını bana dm den link vererek gönderebilir misiniz ? Farklı bir özellik daha eklemeyi düşünüyorum. Size geri göndereceğim. Ayrıca dm de beğendiğiniz bir renk yazın.
Selamlar;
Evet evimde kullanıyorum, şu an izliyorum :)
Renklerin tamamını çok sevmekle birlikte Asaletinden dolayı siyahı çok severim ama düşündüğün işlem için uygun mudur bilemedim.

Gönderiyorum şimdi :)

Geri
Üst Alt