Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Videonun fikir babası olan sevgili teraspy teraspy ve sevgili rfve rfve ye sonsuz teşekkürler.

Modlama işi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan birisi olarak teraspy teraspy Alo abimizin fikirlerinden ve sevgili rfve rfve nin konusundan destek alarak hazırlanmış videodur.

Eksiklerimiz mutlaka vardır, Konu hakkında sıkıntı yaşayanlar videodan, buradan istediğiniz şekilde sorun destek oluruz :ok
Sayın Adem hocam modlama videosunu defalarca izledim fakat dosya indirmelerde hata yaparım diye cesaret edemedim. winks ve pixellence dosyalarını indirip çalıştırma konusunu beceremem sanırım siz indirip buradan yayınlayabilirmisiniz hazır olarak. Saygılarımla.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sayın Adem hocam modlama videosunu defalarca izledim fakat dosya indirmelerde hata yaparım diye cesaret edemedim. winks ve pixellence dosyalarını indirip çalıştırma konusunu beceremem sanırım siz indirip buradan yayınlayabilirmisiniz hazır olarak. Saygılarımla.

Yalnız teraspy teraspy abimize soralım, Bu profile dosyası VA panel tv nin, Panel değişikliği profile de değişik sonuç çıkartır mı ortaya? Neticede yazılım işinin piri sensin abicim.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
ALLAH razı olsun göndermiş olduğunuz bu dosyayı USB kopyalayarak A101 den almış olduğum 49'' uhl 650 tv ye takarsam mesele hal olmuş olur diyorsunuz anladığım kadarı ile değilmi. Saygılarımı sunuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değerli üstadlarım sizin bilgilendirmeleriniz ışığında almış olduğum tv lg panel mb130s

Son düzenleme:
Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66

Yalnız teraspy teraspy abimize soralım, Bu profile dosyası VA panel tv nin, Panel değişikliği profile de değişik sonuç çıkartır mı ortaya? Neticede yazılım işinin piri sensin abicim.

Göndermiş olduğunuz proğramı USB indirip tv fişini çekerek OK tuşuna basarak usb tv ye taktım ışık hızlı hızlı yandı söndü daha sonra tv den USB çıkardım fakat winks ve pixellence açılmadı sanırım ben bu işi beceremeyecem. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Göndermiş olduğunuz proğramı USB indirip tv fişini çekerek OK tuşuna basarak usb tv ye taktım ışık hızlı hızlı yandı söndü daha sonra tv den USB çıkardım fakat winks ve pixellence açılmadı sanırım ben bu işi beceremeyecem. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.
Belleği tv ye takınız, menü 4725 ile servis menüsüne giriniz
En altta usb operation üstüne gelip ok tuşuna basınız
Kumandadan tv yi kapatınız
Kapat komıtundan sonra stby ışığı sabit yanana kadar bekleyiniz
TV fişini çekiniz
Stby ışığı sönene kadar bekleyinlz
TV fişini takınız
Tv yi açıp deneyiniz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Panel değişikliğinden ziyade,profil dosyalarının "kullanılan tv'ye ait" olması önemlidir ,farklı tvnin kart aynı da olsa yüklenmesini tavsiye etmem sevgili adem :ok
Yüklenmediği iyi olmuş bence,çünkü kendi tvden alınma dosya olmalı :ok

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Panel değişikliğinden ziyade,profil dosyalarının "kullanılan tv'ye ait" olması önemlidir ,farklı tvnin kart aynı da olsa yüklenmesini tavsiye etmem sevgili adem :ok

Yüklenmediği iyi olmuş bence,çünkü kendi tvden alınma dosya olmalı :ok
Kullanılan tv den dosya almadım evet o yüzden olmuyor demek şimdi tekrar denedim demekki olmadığındada bir hayır varmış. Ama çok istiyordum aslında merağım kursağımda kalacak demek hayırlısı olsun saygılarımla.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kullanılan tv den dosya almadım evet o yüzden olmuyor demek şimdi tekrar denedim demekki olmadığındada bir hayır varmış. Ama çok istiyordum aslında merağım kursağımda kalacak demek hayırlısı olsun saygılarımla.
Teşekkür ederim,ama hemen pes etmek yok :)
Dosya almak zor değil ,gayet kolay ,aşağıdali linkten indirildiğinde içindeki oku.beni de anlattım nasıl yapılacağını ,dosyayı tvden çekip burada yayınlasan yardımcı olur dostlarım mutlaka :ok

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Dosya almak zor değil ,gayet kolay ,aşağıdali linkten indirildiğinde içindeki oku.beni de anlattım nasıl yapılacağını ,dosyayı tvden çekip burada yayınlasan yardımcı olur dostlarım mutlaka :ok

Ben kafayı yiyecem profiller zıp dosyalar denile yere yönlendiriliyorum oradan indir diyorum bu seferde güvenli değil uyarısı smart scren engelledi diyor sayın teraspy saygılarımı sunuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sayın teraspy şunlarmı nihayet indirdim buradan benim tv 130 imiş

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben kafayı yiyecem profiller zıp dosyalar denile yere yönlendiriliyorum oradan indir diyorum bu seferde güvenli değil uyarısı smart scren engelledi diyor sayın teraspy saygılarımı sunuyorum
Güvenlidir merak etme :ok
Aksi durumda zaten yandex uyarı verip ,kendine yüklemeyi yapmıyor,senin pcde belki sorun veriyor olabilir ,ama zaten hepsi de "boş" yazı dosyasıdır ,indirip aç dosyaları sıkıntı olmaz. :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sayın teraspy şunlarmı nihayet indirdim buradan benim tv 130 imiş

bu dosyaların tümünü "fat32" biçimli usb 2.0 diske kopyala,tv takıp ,kumandadan menü+4+7+2+5 tuşla oadan en altta usboperations gelip kumandadan OK bastığında usbye 3 dosya gelecek ,içinden sadece sw profile.bin olanı sıkıştırıp :
yüklemelisin :ok

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Güvenlidir merak etme :ok
Aksi durumda zaten yandex uyarı verip ,kendine yüklemeyi yapmıyor,senin pcde belki sorun veriyor olabilir ,ama zaten hepsi de "boş" yazı dosyasıdır ,indirip aç dosyaları sıkıntı olmaz. :ok
Sayın teraspy benim tv modelide bu ilginize çok çok teşekkür ediyorum

Geri
Üst Alt