Cikmiyor adem hocamUygulamalar menüsünde alt ok işaretine basınca ana sayfaya ekle seçeneği çıkmıyor mu?
Cikmiyor adem hocamUygulamalar menüsünde alt ok işaretine basınca ana sayfaya ekle seçeneği çıkmıyor mu?
Bence yeni bir video mu çekseniz veya araya "parça"mı koysanızYok o bizim video birleştirme hatamız maalesef. Bunun için kısa bir video daha yayınladık ve ayn zamanda Emminin tükkandan da bilgi alabilirsin
Olmaz zaten,uygulama içinden alınıp ana sayfaya koyamazsınızCikmiyor adem hocam
Şu an kurcalıyorum ve hatta arkadaşın bahsettiği programı da indirdim tv ye ama bakalım istediği şeyin çözümü çıkacak mıOlmaz zaten,uygulama içinden alınıp ana sayfaya koyamazsınız
Dedim ama sizin kartlarda farklı olabilir mi acaba
Bence en iyi görüntü ayarı,kendi gözüne göre yapılan ayardırEn iyi görüntü ayarları nedir acaba? Kendim bir şeyler yapmaya çalıştım ancak pek iyi olmadı gibi.
En iyi görüntü ayarları nedir acaba? Kendim bir şeyler yapmaya çalıştım ancak pek iyi olmadı gibi.
Görsel uyarın iyi oldu sevgili blaki
Benim gibi bu merak edip 6F4755F0 UNKNOWN klasörü de neymiş şunu bi enable yapıyım derseniz tv çöküyor bilginiz olsun
Bu dosya bu tv içindir sanırım(49UHL650),başka tvye olmaz sanırım ,bu dosyayı rardan çıkartıp ,belleğe kaydediptemi yüklenecek,yoksa herhangi bir klasör içine konup öylemi yüklenecek acabaBuda Hdr açmak için edid dosyası
menu + 4725 şeklinde yüklendiğinde hdr açılır.
Bu dosya bu tv içindir sanırım(49UHL650),başka tvye olmaz sanırım ,bu dosyayı rardan çıkartıp ,belleğe kaydediptemi yüklenecek,yoksa herhangi bir klasör içine konup öylemi yüklenecek acaba
Eline sağlık,tam olarak istediğim de buyduSiz biliyorsunuzdur fakat herkes okusun diye detaylı yazıyorum
Burdan yukleye bilirsin bu yazim daha guzelMerhaba hi-level 49uhl650 tv ye yanlış yazılm yükledim daha güncel sandım v5.28.7.0 bunu yükledim görüntü kalitesi bide menü kötü oldu eskisi iyidi
otel mode de yedek alınıyormuş bu tv den olan birisi yedek alıp bana ata bilir mi bi zahmet lütfen şu şekilde oluyormuş
teraspy 'den alıntı
1- Usb belleğimizi tvye takıyoruz
2- Kumandadan sırasıyla ,Menü+7+9+3+5 tuşluyoruz
3- Otel menüye gireceksizin,buradan kumanda alt ok tuşuyla "Usbye kopyala" geliyoruz ve OK tuşuna basıyoruz
Bu kadar hepsi, tvnin kart numarasına göre CLONE000001 isimli klasöre atacak tüm ayarlarınızı,şimdi yazılım yükleyip veya tvye reset atıp tekrar eski ayarlarınızı geriye yükleyebilirsiniz artık
Şimdi de "bunu nasıl yapacağız" dediğinizi duyar gibi oldum ,
1-Yedek aldığınız Usb belleği tv ye takın ,sırasıyla Menü+7+9+3+5 tuşlayın
2-Bu kez kumandanın alt ok tuşuyla "Usbden kopyala" gelin ve OK tuşuna basın,
Bakın bakalım ayarlarınız ve kanallarınız geri gelmiş mi
e-posta adresim denysmih6@gmail.com
Burdan yukleye bilirsin bu yazim daha guzel
Burdan yukleye bilirsin bu yazim daha guzel