teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bir sıkıntı daha eklendi Pvr kayıt ile ilgili.kayıt ettiğim video dosyası ts uzantılı.PC de açılmıyor.daha önceki SEG tv de de böyle sorun var idi.
xilisoft-anyvideo converter de dosyaya işlem yapmıyor.
Video süre uzatma konusunu bilmiyorum ,ama sanırım bir yeri açmamışın şifreleme konusunda ,o kısmın forosunu eklersen bakayım :ok

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
rfve rfve nin Pvr ile ilgili anlatımını da uygularım en kısa zamanda .
bakalım ts uzantısını açabilecekmiyim Pc de.

Anlatım ;

• Flash Diski TV ye USB girişinden takın.
  • Sonra önce PAUSE tuşuna basarak yayını durdurun
  • OYNAT tuşuna basarak yayını çok kısa süreli oynatın(takriben 4-6 saniye yeterlidir..)
  • Yayın oynamaya başladıktan hemen sonra sağ ileri tuşuna basarak zamanın sonuna kadar kaydırılmasını sağlayın.
    Ekranda mutlaka "lütfen bekleyin" yazısı çıkmalıdır
  • Zaman kaydırılmasının sonuna kadar gelindiğinde TV miz zaman kaydırılmasından otomatikman çıkacaktır.
  • Şimdi kırmızı kayıt tuşuna basarak kayda gir.
  • Kayıt zamanı görünecektir.. kaydı ( kumanda üzerindeki kare şeklindeki tuşdan) bitirdikten sonra USB flash diski çıkartın..
  • Flash Diski PC ye taktığınız zaman TS uzantılı dosyanın açıldığı görülecektir.

NOT : TV her açıldığında bu işlem mutlaka yapılmalı.. yoksa kayıtlar PC de izlenemez..

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
teraspy teraspy, pvr mod yaparken.recording encription mode-kayıt şifreleme modu un karşısı
Type:)word enum
index selected:0x00000002
yazıyor.bu index selected değeri değişmesi gerekiyor sanırım.
fakat hangi sayı bizim sorunu çözecek.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
bu sizin orjinal dosyaniz mi? wink özelligi acik cünki bunda
evet benim dosya fakat winks yani tv kapanırken tv esnemiyor ve pixell görünmüyor. Sayın hosbulduk ben yaklaşık 20 dk müsaade isteyecem yardımlarınızı bekliyorum. Namaz kılacam.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
evet benim dosya fakat winks yani tv kapanırken tv esnemiyor ve pixell görünmüyor
Tvye yüklerken hata yapmışsındır mutlaka ,usb belleği boşalt,tekrar FAT32 ile biçimlendir, ve Profile klasörünü o belleğe kaydet,tvye tak ,ardından kumandadan :
Menü + 4+7+2+5 tuşla ,orada en alttaki USBOpertions gelip kumandadan OK bas ,tvnin fişini çıkart- içinden 3001 ----- 3010 diye sayarak tekrar tak ve kontrol et :ok

Geri
Üst Alt