Vedatank
Aktif Üye
- 15 Ocak 2020
- 380
- 66
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sayın teraspy bu sayfamı acaba
Video süre uzatma konusunu bilmiyorum ,ama sanırım bir yeri açmamışın şifreleme konusunda ,o kısmın forosunu eklersen bakayımbir sıkıntı daha eklendi Pvr kayıt ile ilgili.kayıt ettiğim video dosyası ts uzantılı.PC de açılmıyor.daha önceki SEG tv de de böyle sorun var idi.
xilisoft-anyvideo converter de dosyaya işlem yapmıyor.
evet,senin tvden mi buZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sayın teraspy bu sayfamı acaba
bu sizin orjinal dosyaniz mi? wink özelligi acik cünki bundaindir - download
Böyle anlamam ama bakayım dosyayateraspy, pvr mod yaparken.recording encription mode-kayıt şifreleme modu un karşısı
Typeword enum
index selected:0x00000002
yazıyor.bu index selected değeri değişmesi gerekiyor sanırım.
fakat hangi sayı bizim sorunu çözecek.
evet benim dosya fakat winks yani tv kapanırken tv esnemiyor ve pixell görünmüyor. Sayın hosbulduk ben yaklaşık 20 dk müsaade isteyecem yardımlarınızı bekliyorum. Namaz kılacam.bu sizin orjinal dosyaniz mi? wink özelligi acik cünki bunda
0 olacak o giriş.Ama fark eder mi bilmiyorum,fark etmediği yazılmıştıteraspy, pvr mod yaparken.recording encription mode-kayıt şifreleme modu un karşısı
Typeword enum
Tvye yüklerken hata yapmışsındır mutlaka ,usb belleği boşalt,tekrar FAT32 ile biçimlendir, ve Profile klasörünü o belleğe kaydet,tvye tak ,ardından kumandadan :evet benim dosya fakat winks yani tv kapanırken tv esnemiyor ve pixell görünmüyor
winks özelligi kesin acik sys patcher ile görünüyor ,vestel toolbox ile pixellence i kontrol edemedim bendeki uygulamada sorun cikti yeniden yükleyip bilgi veririm.winks yani tv kapanırken tv esnemiyor
yarın bu index recording encription mode-type değerleri değişip deneme yapacağım.teraspy, pvr mod yaparken.recording encription mode-kayıt şifreleme modu un karşısı
Typeword enum