Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
ayarlar acildi sizin tv ye yüklemeniz gerek sadece.orjinal dosyalarinizi her ihtimale karsi baska bir dosyada saklayin
bilgisayara yükledim flash bellekteki bütün dosyaları sıkıştırılmış olan dahil yani hepsini hem bilgisayara hem de ayrı bir flash belleğe koyaladım kopyalama ile olur sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayarlar acildi sizin tv ye yüklemeniz gerek sadece.orjinal dosyalarinizi her ihtimale karsi baska bir dosyada saklayin
falash belleği komple sileyimmi şimdi. Eski dosyaları flash bellekten sileyimmi şimdi

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
öncelikle bu dosyayi acmaniz gerek bu haliyle yükleyemezsiniz .Daha sonra bellegi tv nize takin menü 4725 yapdiktan sonra acilan pencerede usb operations secenegine gelin kumandayla ve ok tusuna basin islem bittikten sonra tv nizi kapatip acin
dosyayı nasıl açacam diğer sıkıştırılmış dosyalarda ayıkla diye bir yer oluyordu bunda ayıkla denen yer yok

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
sanırım ayıkladım şöyle bir dosya sanırım

bu dosya olan flash belleği tv ye taktım 4725 ten usb bölümünden ok dedim tv fişini çektim flash belleği tevden çıkardım tekrar fişi taktım fakat aktarma yapmadı sanırım hiç bir değişiklik olmadı

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
bu dosya olan flash belleği
Ben Profil yükleme islemini bildiginizi tahmin etmisstim.yapmaniz gerekenler
bellekte Profile isimli bir dosya acin yukardaki dosyanin icindeki mb130_swprofile.bin verisini dosyasiz halde profile dosyasinin icine kaydedin.ve bellegi tv nize takip az önce yapdiginiz islemleri tekrarlayin.
*Direk yukardaki dosya isimini profile olarak düzeltsenizde olur

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Ben Profil yükleme islemini bildiginizi tahmin etmisstim.yapmaniz gerekenler
bellekte Profile isimli bir dosya acin yukardaki dosyanin icindeki mb130_swprofile.bin verisini dosyasiz halde profile dosyasinin icine kaydedin.ve bellegi tv nize takip az önce yapdiginiz islemleri tekrarlayin.
*Direk yukardaki dosya isimini profile olarak düzeltsenizde olur bu konularda sıfır bilgiye sahibim kusura bakmayın.

Flash bellek son durumu bu bu şekildemi tv ye takayım. Bu iş benim işim değilmiş beceremedim. Bütün emeği geçenlerden ALLAH razı olsun Cenabı mevlam ne muradınız var ise versin İnşALLAH

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

bu dosya olan flash belleği tv ye taktım 4725 ten usb bölümünden ok dedim tv fişini çektim flash belleği tevden çıkardım tekrar fişi taktım fakat aktarma yapmadı sanırım hiç bir değişiklik olmadı
Fotoyu daha uzak alırsan ne

Flash bellek son durumu bu bu şekildemi tv ye takayım
Hayır, böyle olmaz
Önce Profile isimli klasör yaratıp ,içine de mb13_swprofil.bin kopyalıyacaksın ,
sonrada Profile isimli klasörü boş bir usb ye kopyalıcaksın
bu belleği tvye takıp menüden işlem yapacaksın

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Fotoyu daha uzak alırsan ne

Hayır, böyle olmaz
Önce Profile isimli klasör yaratıp ,içine de mb13_swprofil.bin kopyalıyacaksın ,
sonrada Profile isimli klasörü boş bir usb ye kopyalıcaksın
bu belleği tvye takıp menüden işlem yapacaksın
Kafa almıyor maalesef Profile dosyasının nasıl oluşturulacağını bilemiyorum. ALLAH bütün emeği geçen forum sorumluları ve burada bana yardımcı olan Sayın teraspy ve hosbulduk Cenabı mevlam ne muradınız varsa versin İnşALLAH BİLGİ YETERSİZLİĞİ BU KADAR KÖTÜ KENDİMDEN UTANIYORUM SAYGILARIMLA

Geri
Üst Alt