I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 40
@TC Yıldırım sende implant var mı?Nasıl yapılıyor bilmiyorum.Yaptırdıktan sonra ağrı oluyor mu?
Yaptırmadım ben daha kemik tozu yada sinüs kaldırma olayı yoksa dikişsiz implant diş eti üzerinden delip direk implantı yerleştiriyorlar az hasar çabuk iyileşme az stres.@TC Yıldırım sende implant var mı?Nasıl yapılıyor bilmiyorum.Yaptırdıktan sonra ağrı oluyor mu?
Şimdiki daha iyi Başkan eskiden alt çene ise iki saat his olmuyordu orda çok rahatsız ediciydi doz düşürülmüş yada etken madde değişmiş olabilir.Aklıma takılmışken sorayım. Eskiden dişi tedavisinde kullanılan uyuşturucu çok etkiliyken şuan 30/45dk sürmeden bende ki uyuşma hissiyatı zayıflıyor.
Tamamda bende hissiyat çabuk geliyorŞimdiki daha iyi Başkan eskiden alt çene ise iki saat his olmuyordu orda çok rahatsız ediciydi doz düşürülmüş yada etken madde değişmiş olabilir.
tedavanin sonunda doğru eziyete dönüşüyor.Onu diş hekimine söylüyorsun bi iğne daha yapıyorTamamda bende hissiyat çabuk geliyortedavanin sonunda doğru eziyete dönüşüyor.

Mandibular yerine infiltratif yapılıyordur. Etken maddelerden burada bahsetmeyeyim.Tamamda bende hissiyat çabuk geliyortedavanin sonunda doğru eziyete dönüşüyor.
En sağlıklı yolu bu.Onu diş hekimine söylüyorsun bi iğne daha yapıyor![]()
Geçen hafta sonu diloron vurdurdum ağrının geçmesi uzun sürdü, birkaç saat sonra ağrı yeniden başladı. Ya dozlar düşük yada toleransım yükseldi.Onu diş hekimine söylüyorsun bi iğne daha yapıyor![]()
Toleransın yükselir, yarılanma ömrü düşer, dozlar değişmez, illa diğer etkenlerden de bahsetmeyelim.Geçen hafta sonu diloron vurdurdum ağrının geçmesi uzun sürdü, birkaç saat sonra ağrı yeniden başladı. Ya dozlar düşük yada toleransım yükseldi.

çok fazla ağrı kesici kullanan biri değilim ama yüksek doz almadan ağrılarım dinmiyorToleransın yükselir, yarılanma ömrü düşer, dozlar değişmez, illa diğer etkenlerden de bahsetmeyelim.![]()

Mevzuu ağrı kesiciler değil.çok fazla ağrı kesici kullanan biri değilim ama yüksek doz almadan ağrılarım dinmiyor![]()

Neymiş bilemedimMevzuu ağrı kesiciler değil.![]()

Yahu 0.5ml birşey olmaz o kadarda etki etmezNeymiş bilemedim![]()

Beni biraz geç aldı içeri kök çekimi elavatör ile daldı çeviyor çeviriyor, nasıl canım yandı aaa diye bi ses çıktı benden geç içeri aldığı için etkisi geçmeye başlamış durmuş bi iğne daha yapayım 15 dk sonra gel çekelim olan oldu çek dedim canım yandı ama erkekliğin şanından ses etmedimGeçen hafta sonu diloron vurdurdum ağrının geçmesi uzun sürdü, birkaç saat sonra ağrı yeniden başladı. Ya dozlar düşük yada toleransım yükseldi.