Her Yer Diş Kliniği Doldu Ama Kullandıkları Teknoloji 150 Yıllık

Aklıma takılmışken sorayım. Eskiden dişi tedavisinde kullanılan uyuşturucu çok etkiliyken şuan 30/45dk sürmeden bende ki uyuşma hissiyatı zayıflıyor.
Geçen ay üst dişimi çektirdiğimde inanın burnum bile uyuştu :haha1 En az 2 saat sürdü iğnenin etkisi. @Sota bünyeden bünyeye değişiyor

Geçen ay üst dişimi çektirdiğimde inanın burnum bile uyuştu :haha1 En az 2 saat sürdü iğnenin etkisi. @Sota bünyeden bünyeye değişiyor
Ya ağrı eşinin yüksek oluşu (Canım Çabuk yanmaz) yada vucut ağırlığının yüksek oluşu nedeniyle dozun düşük kalması güncel kilom 105.

Ya ağrı eşinin yüksek oluşu (Canım Çabuk yanmaz) yada vucut ağırlığının yüksek oluşu nedeniyle dozun düşük kalması güncel kilom 105.
Başkan spora devam ediyor musun?

Bir de spora başladıktan ne kadar süre kilo veriliyor?

Bir de spora başladıktan ne kadar süre kilo veriliyor?
Ben yemeği kestim az yiyorum bol bol su sıvı tüketimi kg vermeyi kolaylaştırıyor şimdi 15 kg verdim hedef 85 şekerli gazlı içeceklerden uzak duruyoruz kendi kendine kg düşüyor.
Not: Spor yapmıyorum günlük rutin alışkanlıkları değiştirdim.

Aklıma takılmışken sorayım. Eskiden dişi tedavisinde kullanılan uyuşturucu çok etkiliyken şuan 30/45dk sürmeden bende ki uyuşma hissiyatı zayıflıyor.
Ben de uyuşma çabuk bitsin istiyorum, mümkünse anestezi de olmasın 🙂

Farklı ilaç kullandıkları için uyuşma etkisi değişebilir. Novocaine'nin etkisi daha çabuk geçiyor fakat daha uzun gitsin diye efedrin ile karıştırıyor olabilirler. Lidocaine daha uzun gidiyor diye biliyorum.

Ben de uyuşma çabuk bitsin istiyorum, mümkünse anestezi de olmasın 🙂

Farklı ilaç kullandıkları için uyuşma etkisi değişebilir. Novocaine'nin etkisi daha çabuk geçiyor fakat daha uzun gitsin diye efedrin ile karıştırıyor olabilirler. Lidocaine daha uzun gidiyor diye biliyorum.
Kırık değildir o. Kırık olsa duramazsın. 😉 :deli1:haha

@TC Yıldırım ben 72 kiloyum ben de kilo alamıyorum 😟

slowfood Hocam, aşağıdaki ürün için ne düşünürsün. Böyle bir şey işe yarar mı sence.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Güzel bir ürün. Ancak profesyonel değilseniz zarar verme olasılığınız var. O yüzden eminseniz tabii ki temin edebilirsiniz. Bu arada diş fırçası nasıl?
Hocam ilk kez otomatik bir fırça kullanıyorum bu yüzden başka bir ürünle kıyaslama şansım yok. Fakat şimdilik kullanım olarak bir memnuniyetsizliğim yok, şarjı da uzun gidiyor.

Zarar vereceğimi çok sanmıyorum ama yine de o ihtimal az da olsa var.

Geri
Üst Alt