Her Yer Diş Kliniği Doldu Ama Kullandıkları Teknoloji 150 Yıllık

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
1 yılı geçkin süredir Oral-B Genius 8900 modelini kullanıyoruz. Kendi kullanım şeklime göre yaptığım fırçalamadan fazlasıyla memnun kalıyorum. Dişlerimi yüzeyi cilalı gibi kaygan hale geliyor fakat cihaza uyup modlarını yumuşatır ve fazla basınç uyguluyorsun uyarısını dikkate alırsanız istediğim temizliği alamıyorum.

oral-b-sarjli-genius-pro-8900-2li-avan-49e9-b.jpg

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Çok anladığım bir konu olmadığı için yorum yapamayacağım. Bende plak yok ama kahve lekesi çok oluyordu. Bunu da Colgate'in diş macunu ile yüksek oranda çözdüm.

Bu arada, plakların bu tür fırçalar ile temizlenebileceğini çok sanmıyorum. Oluşumunu önleyebilir ama oluşmuş plakları çözeceğine pek ihtimal vermiyorum, onun için daha hardcore bir cihaz gerekli.

Klorheksidin içeren boğaz gargaraları var, ben zaman zaman kullanıyorum soğuk algınlığı olacağımı hissettiğim zaman. Bir defasında bu gargara dişimdeki kocaman bir plağı söküp atmıştı.
Diş hekimi düzenli temizliğe gideceğimi bu fırçalarla oluşumun yavaşlayacağını söyledi. O yüzden alacağım.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
1 yılı geçkin süredir Oral-B Genius 8900 modelini kullanıyoruz. Kendi kullanım şeklime göre yaptığım fırçalamadan fazlasıyla memnun kalıyorum. Dişlerimi yüzeyi cilalı gibi kaygan hale geliyor fakat cihaza uyup modlarını yumuşatır ve fazla basınç uyguluyorsun uyarısını dikkate alırsanız istediğim temizliği alamıyorum.

oral-b-sarjli-genius-pro-8900-2li-avan-49e9-b.jpg
Ben birde yanlış kullanıyormuşum, vidolarda sadece gezdiriyorlar yavaşça, toplam 2 dakika ağız. Ben manuel fırça gibi yukardan aşağı yapıyordum :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Ben birde yanlış kullanıyormuşum, vidolarda sadece gezdiriyorlar yavaşça, toplam 2 dakika ağız. Ben manuel fırça gibi yukardan aşağı yapıyordum :)
Yok abi gezdirmeyle olacak iş değil. hafif bastırarak manuel fırçalıyorum. sensör hemen kırmızı ışığı yakıyor :kiskis

Geri
Üst Alt